Gıcık oluyorum şu derse ya!!!
Gıcık oluyorum şu derse ya!!!
arkadaşlar var mı gıcık olduğunuz bi ders... söleyin de bilelim...
mesela benim var bi tane... beni sinir eden, duyduumda sinirlerimin tepeme sıçradığı bi ders..
teknik resim ya bu ne biçim bir işkencedir ya... ya bide adını duyduğunuz zaman tam benim dersim diyorsunuz. Frp oynarım, hayal gücüm geniştir.. ressam gibi adamım bol bol resim çizer milleti hayran bırakırım.. tamam olm hehe ben bu dersten 100 çaktım dersiniz ve daha ilk dersinde suratınıza balyoz gibi iner bu ders. Ã?ncelikle ressam çizgileri kabul edilmez bu derste.. Herşey kesin olmalı. Çizdiğiniz düz çizgi abartmıyorum yarım milim yanlış olsa hoca bu yamuk der. Bide merak ettiğim ya o yaşta adam yamuk olduğunu nasıl anlıyor ya !!! ve ödevler başlar... Bir sayfa boyunca yarımşar cm ara ile her milimetreye birer nokta düşen kalın ince ve orta kalınlıkta çizgiler çizmek.. ondan sonra bunun cart açısından curt açısına bu noktaları devam ettirmek.. Yok onu bunu sağın profilden çizmek arkasını tahmin etmek... ya işkence ya işkence.. valla şikayet edecem bunları insan hakları mahkemesine... dava açıp trilyonlar alacam çalışmayacam bi daa ya...
Oooffff offff çok dertliyim çok... sabahın köründe teknikresim dersi için kalkmış ve diliniz kenarda deli doktor gibi.. "heh işte şu son çizgiyide çizince oplacaak " derken "hasssss " diye başlar ve baştan beri çizgileri uyku sersemliğinden 3 mm aşağıdan çizdiğinizi fark ederseniz dostlar inanın en az benim kadar dertlenir açar bilgisayarı derdinizi başkalarıyla paylaşırsınız.. oooff offfffff !!!
mesela benim var bi tane... beni sinir eden, duyduumda sinirlerimin tepeme sıçradığı bi ders..
teknik resim ya bu ne biçim bir işkencedir ya... ya bide adını duyduğunuz zaman tam benim dersim diyorsunuz. Frp oynarım, hayal gücüm geniştir.. ressam gibi adamım bol bol resim çizer milleti hayran bırakırım.. tamam olm hehe ben bu dersten 100 çaktım dersiniz ve daha ilk dersinde suratınıza balyoz gibi iner bu ders. Ã?ncelikle ressam çizgileri kabul edilmez bu derste.. Herşey kesin olmalı. Çizdiğiniz düz çizgi abartmıyorum yarım milim yanlış olsa hoca bu yamuk der. Bide merak ettiğim ya o yaşta adam yamuk olduğunu nasıl anlıyor ya !!! ve ödevler başlar... Bir sayfa boyunca yarımşar cm ara ile her milimetreye birer nokta düşen kalın ince ve orta kalınlıkta çizgiler çizmek.. ondan sonra bunun cart açısından curt açısına bu noktaları devam ettirmek.. Yok onu bunu sağın profilden çizmek arkasını tahmin etmek... ya işkence ya işkence.. valla şikayet edecem bunları insan hakları mahkemesine... dava açıp trilyonlar alacam çalışmayacam bi daa ya...
Oooffff offff çok dertliyim çok... sabahın köründe teknikresim dersi için kalkmış ve diliniz kenarda deli doktor gibi.. "heh işte şu son çizgiyide çizince oplacaak " derken "hasssss " diye başlar ve baştan beri çizgileri uyku sersemliğinden 3 mm aşağıdan çizdiğinizi fark ederseniz dostlar inanın en az benim kadar dertlenir açar bilgisayarı derdinizi başkalarıyla paylaşırsınız.. oooff offfffff !!!
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Logan
- Kullanıcı

benim felsefe dir ya banane ya socratesten yada başkasındana ya benim kendi felsefem vr hızlı ol ve kazan
bane şi,mid biri çıkıp felsefe herşeyin temelidir demesin uçma yetenegim var uçarım bilirsiniz
bide kimya tamam zevki bir ders ama ne biliyim banane indirgenlerden yükseltgenlerden
neyse hadi byzzzZ
bide kimya tamam zevki bir ders ama ne biliyim banane indirgenlerden yükseltgenlerden
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan haklısın bende felsefe dersini hiç sevmezdim. felsefi sözleri severim, içinde güzel işlenmiş felsefi laflar olan, güzel bir felsefesi olan filmleri severim ama bana ne yok plato varlığın kaynağı şu demiş yok socrates hayır bu demiş, yok akinalı tomas, yoksa bizdemi yokuz, varmıyız, belkide yaşadığımız hayat bizim gördüğümüz bir rüyadır
ne bunlar yaa, kim bunlar ayrıca banane. off bak gene aklım karıştı

ne bunlar yaa, kim bunlar ayrıca banane. off bak gene aklım karıştı
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="Sensei"]Ya harbi sormayın şu mühendislik istatiği varya yedi beni o kadar formül o kadar ezber ya bir gün yapıyon sonraki gün unutuyon 200 tane formül var nerdeyse kafayı yiyecem sınavda bu çarşamba ölecem ya
[/quote]
o zaman ne geziyon burda otu ders calış
o zaman ne geziyon burda otu ders calış
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Teknik resim dersi tüm mühendislerin korkulu rüyasıdır her zaman.Ama anti sosyal hödük bir adamsan tek bildiğin oturup saatlerce ders çalışmak ve gereksiz çizimler(bu kısım yanlış anlaşılmasın makine parçalarından bahsediyorum) yapmaksa başarılı olursun.Ã?ni.ye gidiğimizde abilerimiz ablalarımız bize ya teknik resimden geçersiniz ya da diğer derslerden demişlerdi 2 yıl önce üni.den çıkarken biz de diğerlerine aynı şeyi söyledik.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
felsefe mi siz delimisiniz ben çok severdim o dersi ve hala çok seviyorum.ben mesela atletizm dersine bide materyal dersine gıcık oluyorum.anlamıyorum benim branşım atletizm değil jimnastik ben koşamam ki benden bi de derece istiyolar koyma dereceyi olsun bitsin 2 yıl oku uzadı bu laneth atletizm yüzünden.materyal desen bizim blm le alakası yok...tepegöz nasıl kullanılır bas düğmeye çalışsın insanı bu kadar da aptal yerine koymayın yaaaa...bak gene sinirlendim...seçmez olaydım blmü.neyse...offffff
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
findor kendi bölümüm diye söylemiyorum iktisat aslında çok zevklidir yanlız onu bir kabusa çevirmeyecek bir hocaya ihtiyacın var. Benim bir hocam vardı daha 1. sınıfta iktisata giriş dersini verirdi. adamı özellikle o derse koymuşlar adam sayesinde iktisata girer girmez çok sevdim.
gerçi sonra gelmiş ge.miş iktisatçılar ve onlarınteorleri hakkında birzda aileleri hakkında spekülsyon yaptım ama
Yani İktisat tamamen hocaya bağlı bir olaya tabi her ders hocasına göre değişir ama iktisat benim gördüğüm en değişken ders
gerçi sonra gelmiş ge.miş iktisatçılar ve onlarınteorleri hakkında birzda aileleri hakkında spekülsyon yaptım ama
Yani İktisat tamamen hocaya bağlı bir olaya tabi her ders hocasına göre değişir ama iktisat benim gördüğüm en değişken ders
yaw weteriner fakültesinin bi dersi war ANATOMİ die adamı yiyo bitiriyo
yaw bi insandan 5 çeşit haywanın bütün kemiklerinin kemiklerin üstündeki bütün çıkıntı oyuk oluk çukur çatlak çentik flm herşeyin kasların we eklemlerin isimlerini ezberlemesini nası beklerler yaws :'( perş vize war zati bakalım nolcak??
soshite tobira ga hiraku yo...
My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!
My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Ya bu arada söyliyeyim dersleri sevmiyosunuz benim hastalığımını olmaya calışın ben herşeyi unutmuştum daha doğrusu gereksiz olanları unttum ve asla hatırlamicam benim hastalığım buydu herşeyi untmak heşeyi bu arada benim unuttuğum adlar geçmişimi sizleri untmuyorum adları unutyorum sadece bu arada dersleride untmuşum ne güzel:P ne güzel bir hastaymışım yaa
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
- arsembelin
- Kullanıcı

ingilizce dicem , herkes ne güzel ders len, dil öğreniosun dicekler ama insan hazırlıkta günde 6 saat görünce bi yerden sonra daral basıyo..
sıkıntı ve saygılarımla...
sıkıntı ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...