Öocukken Zannederdim ki.....

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

ben küçükken 4 tekerlekli(iki tane yanlarda oluyo ya)bisikletim vardı.Ankaradakiler bilir altındağda bir taraf kaldırımı yarım metreyken diğer taraf en az 4 metre olur.(yani bisim evin ora ööleydi)işte gelirde araba beni ezer diye mi artık her nedense o kaldırımda bisiklet süremez tutar içerdeki asansör kapısının önünde (olur ya hani 2 metre uzunluk 1 metre genişlik)işte orda sürerdim.Ne salakmış bu çocuklar yaw.Hemde yeni keşfettim bu salaklık(ki aslında numaradan olan bi salaklık :!: )tüm çocuklarda var.

haa bu arada Turkleader şerefsizlik konusunda yarışa war mısın? :twisted:
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Küçükken Yeşilırmağın üzerindeki köprüden geçerken iki taraftada ırmak var sanırdım. Hatta hala büyüklerim o zamanki sözümle dalga geçer:
"Hey gidi ıymak iki dene ıymak."
khsirah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khsirah »

frp nin adını ilk duyduğumda bi rap grubu zannedip çocuğa ne zevksizsin demiştim...hatırlamak bile istemiyorum
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

ben frp yi ilk duyduumda "abi o ne strateji oyunu falan mı?"diye abime sorduumu hatıylıyom
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

khsirah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khsirah »

ya o kadar çok şey var ki.Kızılırmağı adı yüzünden gerçekten kızıl zannediyodum.
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

benim bi tane ayım vardı adı pamuk babaannem ona pambık derdi her neyse bi de amcamgilde bi maymun vardı-tabiiki oyunca- adı haydar dı amcam yolda buldum sizi istedi deyince onun konuştuunu sanar gizlice aazına muz falan sokardım sonra anladım ki canlı diilmiş :oops:

Feomathar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Feomathar »

Ben çaki(nası yazıldıını unuttum) filmini izledikten sonra tüm oyuncaklarımı(yeşil askerler,peluş oyuncaklar vb) katillik konusunda eğitmeye kalkışmıştım tabi zavallı oyuncaklar bu eğitimde çok zaiyat verdiler(ama acayip eğleniyodum)
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

bulutları pamuk helva zannedip beni oraya götürmesi için babamın bunaltırdım
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

ehehhe :D:D komik falla

abla bende böle kuşbaşı et denince kuşun başını kestiklerini sanırdım :D:D:D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

o zaman şunu dinle. biz 5. katta oturuyoruz ve ben şemsiyeyi paraşüt gibi kullanıp aşağı kadar süzülebileceğimi sanırdım (hatta bi kere denemeye kalkmışım annemler balkona set yapmışlar)
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

benim bi tane "bidoncu amcam"varı herif sadece bidon falan toptan olarak satıyodu.ben bidonları o yapıyo sanardım ama çok şeker bir adamdı bana sırf oraya geliyom diye (ailecek tanışırdık)" burası senin yerin hadi bakalım al buda senin haftalık maaşın"der para verirdi bende "hakkaten çok çalışmışım, ama ne zaman çalıştım"diye kendi kendime merak eder dururdum(biraz konu saptı)

YesTERFoX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by YesTERFoX »

Ben küçükken çizgi filmlerin gerçek olduğunu sanırdım.Napim bütün gün seyrediodum.....
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ebnim küçüken görünmez adam diye halali bir kahramanım vardı...
onla yataar onla okula gider dim
sırada ona yer açardım filan yatarken onunla yatardım :D yanış anlaşılmasın sakın :D

annem kek yapıyordu cabuk pisin diye altını iiyce açmıştım :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
psycookie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by psycookie »

babam beşiktaşlıydı.O yüzden cimbomu şeker zannediyordum.Herhalde bonibonla karıştırıyodum.Bir gsli için yüzkızartıcı :oops:
İsim:Psycookie
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz

Weapons start to talk when the words turn into silence.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ben eskiden dayıya ayı dermişim :D
konur dayım vardı ona donur ayı dermişim
dayımın eşi olan dilaram ablama seninle ben evelnecez dermişim...
dayıma sen git biz başa başa kalalım dermişim :D

murat dayımın oyuncak ayısını dövmüştüm bir kere bana çelme taktı diye :D bir girmişim ayıya zor ayırmışlar zavalı ayı ne zaman görsem gider özür dilerim

bide he-man diye bir çizgi film vardı gölegelerin gücü diye bagırdıgında aglarmışım annem sesini kısarış ona niye kısıyomn sesini dermişim
:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Post Reply