warlords battlecryIII

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
hayaletxxx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hayaletxxx »

şimdi hatırladım adını benımde bir archonum wardı defalarca öldürdüm herifi walla:))
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

bende de super elite bir knight lord var orduya bedel knight lordların herbiri ordunun moralini 2 arttırıyo onlardan ordun olursa siz düşünün.
hayaletxxx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hayaletxxx »

gerçekten çok karizma ve güçlü knight lord lar ama sencede biraz yawaş değillermi dostum?
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

walla atlı olduklarından çok da yavaş değiller. O kadar zırh bana taksalar yerde bile sürünemem :D bence yine yavaş değiller en azından adamların herolarını kovalayıp öldürüyorum. adamların üslerine girdikten sonra da yavaş koşsalar ne yazar.
Yavaş vuruyolar diyosan vurunca iyi vuruyolar bu o açığı örter ayrıca deneyim arttıkça da bildiğiniz gibi hızlanıyor.

Tüm ırkları oynamadıma am favori ırkınızı doracağım.
Benim Knightlar
hayaletxxx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hayaletxxx »

benimm ırkım dark elf ama sınıfımı sorarsan benimde knight
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

biraz garip bi sistemi vardı insanları da parçalara ayırmışlar ırk seçerken empire ve knight vardı sanırım
hayaletxxx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hayaletxxx »

ya ben o oyunun yani wbc2 yi de oynadım ama bitiremedim sonra cd yi kaybettim aradan 1 yıl geçti arkadasım 1 ay önce wbc3 ü getirmiş.neyse kurduk oynadık 2 ile hemen hemen aynı zaten zevkli bi oyun ama ben deli gibi oyunun sonunu merak ediyorum.ama ne fayda oyun bitmio.üstüne üstlük birde arkadaslar arasında geyik mevzusu olduk bitmeyen oyunu oynuyo diye sinir oldum ya.lanet olası oyun bitmiyo işte herşey çok güzel ama bitmiyo kahrolası
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Knight Lordlari Recuit Troopsa almak pek iyi bir fikir degil tamam normal armye dahil edin ama geli$tirilecek bir birlik degil onlar. Zira ben knight lordlari implerle bile kesiyorum. Cunku hava saldirilari kar$isinda tamamaen cagresizler. Bunun yerine ucan birimleri geli$tirmek daha kolay. Sonucta her canli 1 xp ve her hero da leveli kadar xp veriyor. Ucan unitelerinizi birazcik surlarin ilerisine dikin ve gelen basit uniteleri oldurmelerini izleyin cok cabuk geliyo$iyorlar.

Bu arada hic ironman mod'da oynamayi denedinizmi double xp veriyor tum oyunlar cok cabuk geli$iyorsunuz ama birkere oldunuzmu karaktere elvede diyorsunuz.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
hayaletxxx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hayaletxxx »

bende hep ironman modunun ne işe yaradığını merak etmişimdir aslında bir kaçkerede oynadım ama seninde dediğin gibi öldüm ve elveda:)
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Eh nihayet bende elime geçirdim şu oyunu,evet tüm Warlordsları oynamış biri olarak(hem sıra tabanlı hem real time :) ) Battlecry'ların en iyisi olmuş gerçektende,ayrıca ne olursa olsun taktik az çok aynı,bu oyun rush için yapılmış savaştan önceki ilk grub'u sağlam hazırlayıp direk dağıtmak lazım düşmanı,çok geç kalınırsada sanırım Titan gerekir ama 15 dakika yaw beklenirmi :)
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Titanlar arasindada acik bir dengesizlik mevcut. Yani meydan muhraebesi gibi olurda titanlar kapi$maya ba$larsa ozaman Sirian acik ara farkla dagitip geciyor. Ama daha stratejik ve landoptionsu kullanan bir sava$sa ozaman Lionthrone dovuyor. Diger titanlari pek tavsiye etmiyorum zira hepsinin kendilerine gore dezavatajlari var.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

E hadi biri gelsinde Msn'de kapışalım,yapalım bişiler..
Jacta alea est.
Post Reply