tabi bence
Cilveli keçi hanı bölümü kaldırılsın
Hiçkimse sonsuz özgürlüğe sahip değildir. Bunun sonucu anarşidir. Kurallar bu nedenle bulunur.
Hiçkimsenin "geyik yapması" engellenmiyor buranın kapatılması ile. Benzer (konu dışı) içeriğe sahip birden fazla bölüme ihtiyacımız yok, hem gereksiz dağınıklık hem de gereksiz büyüklük yaratacaktır.
Hiçkimsenin "geyik yapması" engellenmiyor buranın kapatılması ile. Benzer (konu dışı) içeriğe sahip birden fazla bölüme ihtiyacımız yok, hem gereksiz dağınıklık hem de gereksiz büyüklük yaratacaktır.
"Lovefull Evil"
ayrıca forumun her bölümüne ayrı ayrı emekler harcanmış durumda,buna cilveli keçi hanı da dahil.ben buranın kaldırılması durumunda forumun orjinalliğinin bozulacağını düşünmekteyim.bu nedenle kapatılması kulağıma pek hoş gelmiyor.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

- hayaletxxx
- Kullanıcı

Ben bölümün güzel bir şekilde işlediğini düşünüyorum. Hem doğrudan rp ya da frp ile ilgili olmayan geyikler var bence güzel bölümleden biri kalsın diyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
amacından sapmaya el verişli bir bölüm.Bana kalırsa biryerden sonra amacından sapıp post kasma denilen olaya dönebilir.AMa tabi yinede sitenin çok yönlü olması açısındanda kalması gereken bir bölüm.
İsim:Psycookie
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz
Weapons start to talk when the words turn into silence.
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz
Weapons start to talk when the words turn into silence.
- hayaletxxx
- Kullanıcı

Post kasma konusunda katılmıyorum. Ã?ünkü kullanıcılar kötü niyetli olursa her bölüm o hala dönüşme riski taşıyor.
Ã?rneğin kitapgahta da en sevdiğiniz kitap başlığı açılırım. Her biri bir kitap isminden oluşan onlarca mesaj atılabilir.
Ancak geyik konusunda endişeleniliyorsa belki serbest kürsü ile birleşebilir. Ancak bunu yapılsa bile bence cilveli keçi ismi kalsın. Ama bu mekan sırf geyiğe ayrılmaktan çıksın.
Bal likörüne gelince oranın bambaşka bir yerinin olduğunu düşünüyorum.
Ã?rneğin kitapgahta da en sevdiğiniz kitap başlığı açılırım. Her biri bir kitap isminden oluşan onlarca mesaj atılabilir.
Ancak geyik konusunda endişeleniliyorsa belki serbest kürsü ile birleşebilir. Ancak bunu yapılsa bile bence cilveli keçi ismi kalsın. Ama bu mekan sırf geyiğe ayrılmaktan çıksın.
Bal likörüne gelince oranın bambaşka bir yerinin olduğunu düşünüyorum.
HARBE GİDEN
-
wicked_one
- Kullanıcı

turkleader a katılıyorum,eğer moderatör sayısı 1 den fazla olursa -tabi o kadar moderatör bulunur mu bilmem-hiçbir ssorun olmaz...ki ben okul nedeniyle fazla online olamadığım için,rplerden ayrıldım ve sadece cilveli keçi hanına mesaj atabiliyorum...kaldırılmasın derim...kendi halinde kalsın...güzel bir bölüm...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>