Cilveli keçi hanı bölümü kaldırılsın

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
kaodin81
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kaodin81 »

herkes sonuna kadar ozgur olmalı bu bolumde bu handa oldugu gibi :)
tabi bence
Allah cocuklari, sarhoslari ve mizahcilari korur Oguz ARAL
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Hiçkimse sonsuz özgürlüğe sahip değildir. Bunun sonucu anarşidir. Kurallar bu nedenle bulunur.

Hiçkimsenin "geyik yapması" engellenmiyor buranın kapatılması ile. Benzer (konu dışı) içeriğe sahip birden fazla bölüme ihtiyacımız yok, hem gereksiz dağınıklık hem de gereksiz büyüklük yaratacaktır.
"Lovefull Evil"
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

bence fingolfinin dediği gibi bal likörüyle birleştirilmesi daha uygun olur.. artık msn muhabbetlerinin uzantısı oldu gibi zaten.. sonuçta bir frp sitesi burası... sonsuz geyik yeri değil...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

gerekli düzeltmeler zaten yapılmış.kaldırılmasına gerek kalmamış bence...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

ayrıca forumun her bölümüne ayrı ayrı emekler harcanmış durumda,buna cilveli keçi hanı da dahil.ben buranın kaldırılması durumunda forumun orjinalliğinin bozulacağını düşünmekteyim.bu nedenle kapatılması kulağıma pek hoş gelmiyor.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Saray işlerine karismayiz tabiiki ama,buraya bir çok mod. başvurusu var en azindan 1-2si kabul edilerek denetim getirilsin..
Jacta alea est.
hayaletxxx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hayaletxxx »

bence problemi ortadan kaldırmak yerine onu çözmeyi denesek daha iyi olmazmı?
yani silmek sadece ondan kurtulmayı getirir ama sorunu çözersek daha yapıcı olur...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben bölümün güzel bir şekilde işlediğini düşünüyorum. Hem doğrudan rp ya da frp ile ilgili olmayan geyikler var bence güzel bölümleden biri kalsın diyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

baba bırakın yaa kaldırın gitsin
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
psycookie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by psycookie »

amacından sapmaya el verişli bir bölüm.Bana kalırsa biryerden sonra amacından sapıp post kasma denilen olaya dönebilir.AMa tabi yinede sitenin çok yönlü olması açısındanda kalması gereken bir bölüm.
İsim:Psycookie
Sınıf:Savaşçı
Irk:İnsan
Görünüm:1.85 m 78 kg Kumral Siyah göz

Weapons start to talk when the words turn into silence.
hayaletxxx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hayaletxxx »

ya neden böyle düşünüyosunuzki altı üstü bir mod bulunacak ve sorun ortadan kalkacak.ne yani hiç frp bilmeyenler ama öğrenmek isteyenler sitede sıkılabilir kaldırılırsa

OLAY POST KASMAYI ENGELLEMEKSE CİLVELİ KEÃ?İ HANINDA YAZILAN MSJ LAR POST OLARAK KABUL EDİLMESİN :twisted:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Post kasma konusunda katılmıyorum. Ã?ünkü kullanıcılar kötü niyetli olursa her bölüm o hala dönüşme riski taşıyor.
Ã?rneğin kitapgahta da en sevdiğiniz kitap başlığı açılırım. Her biri bir kitap isminden oluşan onlarca mesaj atılabilir.
Ancak geyik konusunda endişeleniliyorsa belki serbest kürsü ile birleşebilir. Ancak bunu yapılsa bile bence cilveli keçi ismi kalsın. Ama bu mekan sırf geyiğe ayrılmaktan çıksın.
Bal likörüne gelince oranın bambaşka bir yerinin olduğunu düşünüyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Feomathar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Feomathar »

fingolfin wrote:Bal Likörüyle birleşmeli ve düzenlenmeli bence...
Bal likörüyle birleşirse o salonu bozar burdaki bazı! arkadaslar ondan birleşmesin derim ama geyiğe bi sınır ceksinler cok abarttılar(Pembe Entarili Büyücü mesela)
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

turkleader a katılıyorum,eğer moderatör sayısı 1 den fazla olursa -tabi o kadar moderatör bulunur mu bilmem-hiçbir ssorun olmaz...ki ben okul nedeniyle fazla online olamadığım için,rplerden ayrıldım ve sadece cilveli keçi hanına mesaj atabiliyorum...kaldırılmasın derim...kendi halinde kalsın...güzel bir bölüm...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

bence dursun kaldırılmasına gerek yok bi kaç konu cıvıya bilio ama illa bölümü kapatmak gerekmiyo bazen hoş konular oluo burdada
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Post Reply