warlords battlecryIII
- hayaletxxx
- Kullanıcı

warlords battlecryIII
yahu arkadaşlar bu oyunu oynayan varmı oyna oyna bitmio daha büyülerin yarısı açılmadı.kafasını patlatmadııım ırk kalmadı hala isyan ediyolar.bu otun nasıl biter biri el atsın şu konuya.
Valla Warlords Battecry(evet evet 1)'ın bayağı kurduydum, daha doğrusu gerek mp gerek spsinin kralıydım diye bilirim (warlords 1 olan bir kafe bilen ve " ben yenerim seni " diyen varsa gelsin karşıma ) ama 2 ve 3 oynamadım. Zaten grafik motoru, hatta üniteler bile aynıymış, tabii hala kalan ırkların. Hangileri kaldı onu da bilmiyorum ya, daha doğrusu artmış sanırım. 12 ırk hatırlıyorum Battlecry 1'de. Ah az koşturmadık tear'ların peşinden 
Dediğim gibi 3 ve 2 fln oynamadım ama biraz oyunu veya o bölümü anlatırsan rahatça taktik falan verebilirim, biraz farklı olsa da oyunun temeli aynıymış sonuçta.
Dediğim gibi 3 ve 2 fln oynamadım ama biraz oyunu veya o bölümü anlatırsan rahatça taktik falan verebilirim, biraz farklı olsa da oyunun temeli aynıymış sonuçta.
- hayaletxxx
- Kullanıcı

arkadaşlar yardımlarınız için sağolun ırk sayısı 15 e çıkmış wbc3 de.ama ben level 51 deyim heryerde sawaştım bıktım artık ya gez gez yeni yer açılmıyo ben biraz hile yapıp 100 bin xp lik bi adam yapıp sadece onunla 2 dakıkada oyunu bitiriyodum ama şimdide xp de takıldım.acaba 1 ve ikinci oyunlarda level kaçta bitiyodu bilen warsa yazsın.teşekkürler.
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
50. level i geçemiyorsun. Orda yazsa bile özelliklerin değişmiyor. Oyun bitmiyor. Yaptığın savaşlara göre ally/enemy/friend/netural durumklarından birisini alıyorsun her ırka göre. 3 fortress iron keyi toplayıp demon kilidini açıyorsun sonrasında bir bölüm daha ve ardından demon sonsuza kadar banish ediliyor. Tabi fortress iron keyleri toplayabilmek için önce Rune Lord'u bulman gerekiyor.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
- hayaletxxx
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Campaginlerde fighterlerin bariz üstünlüğü var bu oyunda dengesiz bir sistem. Tamam mage v.s lerin güzel olayları var ama ben diyorum ki oyunu çözmüş bir adam fighter türevi bişi yaratır bütün oyunları alır. Benim bir thief im vardı speedi 36 yaptım 1 sn de 4 vuruş yapım 1 vuruşta ortalama 45 dmg buruyorum. yanımdada recuite tropsumdan bir 20.lvl archonum var 2 kişi en uzun oyun 7 dk.sürüyor.
Mage türevlerinde oynayacaksanızda en iyisi pyromancer. 20.lvldan sonra demoltion alıyorsunuz binalara lvl başı +10 dmg vuruyorsunuz birde armageddontürevi bir büyüsü var onun etrafta ne var ne yok eziyor zaten warlock'a yakın bir tarzı olduğu için düzgün dağıtılmış stadlarla bununda önüne kimse geçemiyor.
Mage türevlerinde oynayacaksanızda en iyisi pyromancer. 20.lvldan sonra demoltion alıyorsunuz binalara lvl başı +10 dmg vuruyorsunuz birde armageddontürevi bir büyüsü var onun etrafta ne var ne yok eziyor zaten warlock'a yakın bir tarzı olduğu için düzgün dağıtılmış stadlarla bununda önüne kimse geçemiyor.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

- hayaletxxx
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
_Nightfall_
- Kullanıcı

abi raslantı oldu oyunu 2 gun once aldım yeni başladım lvl 7 high elf oldum wallaguzel oyun bol seçenekli şöyle taktik verebilecek biri olursa sevinirim msn e beklerim....
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Taktik basit. Once kendine guclu bir yanda$ buluyorsun mesela benim tercihim Archon sonrasinda 5-6 oyun beraberce takilip geli$iyorsunuz. Sonrasinda ise sadece hero ve archon ikilisi $eklinde du$manlarin ana base lerini elegeciriyorsunuz. Bu $eklilde hem cabuk geli$iyorsunuz hemde resource toplamakla ugra$miyorsunuz.