Öğrenci Halleri (Okul Anıları)

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bir gün okulun en güzel kızı ile cıkıyordum adı betül neyse 1 hafta oldu 2 hafta oldu 3. hafta sıklımıştım onun yünden 5 kere disiplinlik olmuştum kız beni seviyordu gitim kar kuru 1.60 bıylarında birine teklif etim oda kabul eti bunu dutyan beül cılgına döndü kızı okuldan atırdı cıkmaya dwm etik...
am sorna ayrıldık tabi ama tüm okul ban düşman olmuştu sen nasıl böle bir şey yaprsın diye :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bir gün beden den cıkmıştık sonr derse giriyorduk üstümüzü degştirmedik
kimyacı geldi bizi görür görmez naşladı sövmeye (kimyacı kadın )
ailemize başlıyınca küfür etmeye ben hopp dedim hoca azını topla dedim ama hoc ile abartızıs 30 dk agız dalaşı yaptılk sonra zil çaldı hale birbirmize laf atıyorduk tartışıyorduk tam zil çaldıgı sırada ben çantamı aldım çektim giri hoca ne bozulmuş ne sinir olmuştu ama var ya sonra okuldan ayrılmıştı
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
khsirah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khsirah »

ahhh bütün milletin önünde merdivene yüzüstü kapaklandım....berbat bi durum yaa
Ares1
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares1 »

baba o gün(dün ve dünden önce)çok büyük bir **çlik yaptım varya iki gün okulda yazı yazmaktan kurtuldum;

anlatayım

Malzemeler;

Sargı bezi,
şu kahverengi sıvı neydi lan tentürdiyot mu neyse ondan,
pamuk (ben peçete kullandım-selpak daha iyi oluyo-)
ve en az sizin kadar **ç bir kardeş(abi desek daha iyi)

gelelim yapıma (daha doorusu sebeplere)

önce sizinle habersiz yere küsmüş bir sevgili, sinir, çatlama ve patlama gibi durumlardan kaynaklanan el parçalama duygusu :twisted: :twisted:
bendeki gibi hepsi birbirinden kör 4 tane bıçak,
bir dövme makinası(abinizden kalan iyi oluyo)

bu arada wait and bleed ve Chop Suey şarkıları eşlik edecek yada Disturbed'ten The Game veya Numb(Numb daha iyi)olmalıdır

Ã?nce elinizi kesmeye çalışıcaksınız bıcaklar kör olduundan kesilmeyecek, sonra mürekkepsiz dövme makınası ile elinize işaret çekmeye çalışacaksınız o da olmayacak daha sonra yanınızda bulunan tentürdiyot ve peçete aklınıza gelecek ;(asıl şimdi başlıyo)

sabah okula giderkene peçeteye tentürdiyotu döküyognuz,
sonra onu bir güzel sarıyonuz ve okula gidiyonuz,

hoca sorarsa "hocam bizim evin oraları bilirsiniz pek kalabalık bir semt değildir işte gece saat 23:30 gibi Volkan'la(bir arkadaş ismi koyacaksınız herkeşin volkan diye bir arkadaşı yok di mi?)bize gelirkene iki tane sokak çocuu bizden para istedi vermedik, sonra herifin biri solakmış elindeki bıçakla bana saldırmaya kalktı, bende elimi kaldırınca tam avcumun içini herif resmen yardı, 6 dikiş var, kedi baarsağıyla olduu için dikişi aldırmaya gerek yokmuş(azcık tıbbi bilgi gerek)(veya siz öyle sansanız yeter)veee sonra gelsin derste gıcıklık veya (dfaha doorusu)**çlik ler herkeşe öneririm hepsi yiyp :twisted: :twisted:
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

ben fen lisesi mezunuyum.Kardeşler biz yatılı okuduk.Bu yüzden eşşeklik boyutunu geçen şakalar yapardık.İdare çok yumuşaktı hiç seslerini çıkarmazlardı.Yatakhanede sigara tuvalette sigara falan filan...Neyse şakaya gelelim:
lise sondayız.okula yeni bebeler geldi.neyse..önce çıktık dersten yatakhaneye gittik.üst ranzaya güzel nevresimler serdik duvara halı,imsakiye falan astık.ağa yatağı havası verdik.sonra içtik sigaraları oda duman altı oldu.önceden belirlediğimiz arkadaş ağa oldu yatağa oturdu.2kişi çocuğu kaptı geldi.biz odadayız.Diyalogları aynen yazıyorum:
ağa:"Sen yenilerdensin okulda herhalde?"(Sert bir sesle)
çocuk:"evet abi"
ağa:"bak bu okulda lise1 ler arasında işleri yürütecek biri lazım.Adamımız sensin."
çocuk:"Ne işi abi?"(korku ile)
ağa:"ne işi olacak lan,beyaz işi."(Bağırır)
çocuk:"Abi yapmayın.Ben böyle işler yapamam."(çocuk ağlamak üzere.Az daha yalvarma faslı var orayı geçtim.)
Her neyse çocuk koruyla ikna oldu.Bizim ağa cebinden bi 8310 ile 100 milyon çıkardı çocuğa verdi."Bu avans" dedi."şimdi git"...
Ã?ocuk odadan fırladı biz yarılıyoz içerde gülmekten.Annesini falan arıyodu beni kurtarın diye dedik olm biz sana şaka yaptık.bööle şaka mı olur abi yaaa dedi ve ağlamaya başladı çocuk...
İşte bööle arkadaşlar çok *bne imişiz dimi?
Ares1
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares1 »

biz o işleri yatılı olmadan yapıyok bea,;

arkadaş ben çok *içim yaw valla şimdi bizim sınıfta 5 tane kız kurusu(hakkaten kurular bea :twisted: )var. şimdi herkeşler bilir JACKASS grubunu ve sınıfta onları benden iyi takip eden ve benden çok seven yoktur.Herneyse JACKASS'i bilenler menemen olayını bilirler (yannış hatırlamıyosan Dave ENGLAND yapmıştı)hani vardır ya çiğ yumurta ve diğer malzemeler miidede karıştırılır ve daha sonra tavada pişirilip tekrar yenir...Her neyse ben bu olayı annattım sonra konu kusma meselesine bana dedilerki sen kusamazsın ben dedim "istediim zaman kusarım"işte bu bir iddaa oldu başladım ben kusma çalışmalarına ordanbizim sınıfın en salak(hepsi salakta__kızlar lafım meclisten dışarı ben sınıftakilerin hepsi salak diyom___)gelmiyomu aha dedim fırsat budur!tam kızlar yanımdayken (tabiiki bahçedeyiz)ben bir kustum ama çıkan sesi ve benim arkadaşları görceksiniz ben artık çıkan sesemi diyeyim kızlara mı diyeyim bi başladım gülmeye elimde de hortum var bahçeyi suluyom(bahçıvan missali)gözüm burnum hep kusmuk oldu ama bahçenin bir köşeside full kusmuk doldu ama hortum boşuna mı yanımda :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
alooooo kime diyom ben Ares bana yardım edin yaw ben beeyle bir yan sanayii ürünü gibi görünmek istemiyom
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

kardeş seninki şaka diil,*ıçmak....
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

baba zaten önemli olanda zıçmak değilmi? :twisted: :twisted:
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

her türlü konu dışı=logan senden bişi rica etcem ne olur biraz daha düzgün yaz da biz şunları daha rahat anlayalım :twisted: :twisted:
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Öğrenci Halleri (Okul Anıları)

Post by Logan »

Ares wrote:her türlü konu dışı=logan senden bişi rica etcem ne olur biraz daha düzgün yaz da biz şunları daha rahat anlayalım :twisted: :twisted:

tamam
lordum
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

Arkadaşlar okullarda ki bir sorunu unuttunuz kız-erkek eşitsizliği ...
Kızlar aşırı dercede rahat bize gelince.....(sansür :) )
Neymiş uzun şaç yasak .... Ne yani kızlar uzatmıo mu
sakal yasak.... Ne yani kızlar bırakm.... ( :? :???: yok bu olmadı :???: )
Küpe yasak.... niye yasak kızlar takıyo ya
Kravatsız gelmek yasak... Niye kızlar kravatsız biz kravatlı
daha sayardım ama aklıma gelmio varsa siz yazın YANLIşMIYIM :evil:
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Ahuahaua evet,kızlara her alanda iltimas geçiliyor,biz ezik küçük iğrenç saftirik budalalar oluyoruz..(Ne aşağıladım ve kendimi:))
Jacta alea est.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

neymiş kızlar pantolon giye biliyor biz nedne etek giyemiyoruz :D
her zaman geçme ihtimaleri cok yüksek :D
gömlenin dümelerini açabiliyorlar neden estedik duruyormuş
eteklerini bir karış yapıyorlar sonra bakınca kızıyorlar :D
ya biraz dertliymde bu kızlardan
hepsi kötüdür ve ben bir paldin olarak hepsini yok edecem :D
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

şimdi gözünüzün önüne getirin. Sınıfta oturmuş sıkıntıdan sağa sola bakıyorsunuz. Duvarda 1.5 adam boyu yüksekliğinde koridora bakan pencereler var. Siz böyle saf saf bakınırken, bir anda o camın önünden otobüs kullanırmış gibi davranan bir tip geçiyor arkasından da sağ kollarını otobüse tutunmak için kullanan ve sallanarak geçen 3 tip daha!

Boş derslerde insanın maymunluk katsayısı artar, ve maymunluk katsayısı artan öğrenci yaratıcı olur. Birbirimizi omuzlara alıp bu şekilde milleti dumur etmiştik bir hafta boyunca :P
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

logan kardeş biraz dertli.Ama sen kısa eteğe bacağa bak.bakılmasını istemeyen öyle giyinmez.Amaç dikkat çekmektir.ve bunu bu şekilde (oldukça iyi :) ) başarırlar.Tabiki sözüm her kız arkadaşı kapsamıyor.Bu yüzden gereksiz bir tartışma başlamasın...
Wizard of the Ã?.F.L
Hellblade.
Bu ne alaka diyeceksiniz.Ben çorumda frp ile ilgilenen 4 insandan biriyim.Diğer 3 ü dışarıda okuyor.Geçen yıl okulda bana bu yüzden büyücü lakabını taktılar."Hadi şu kızın eteğini kaldır"diye dalga geçiyolardı.... ehuhehe o günler ne güzeldi.okulun kıymetini bilin.Benim gibi vasıfsız mezun kalmayın.Ama bu sene gidecem diyar sakinleri.Söz hepinize....
Post Reply