ABiler kesinlikle alın oynayın kaçmamsı gereken bir oyunu call of daty hastalrı buna 3 kat hasta olucaksınız oyunu diğerinden daha mayak ve daha atraksiyonlu kesinlikle alın
CALL OF DUTY UNİTED OFANSİVE (yazılışı böyleydi galiba)
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Okadar kolay değil kardeş oyunu kolayda oynamama rağmen bir bölümü 10 15 defa oynadığım oluyor yani olayı abartmışlar hep eğilerek gidiom kafayı kaldırdığım an çat mermi beynimde.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Arkdaşlar üzülerek söylüyorum oyun bitti çok kısa olmuş yav hemen cecik biti verdi sakın çok uzun beklemeyin üzülürsünüz valla benden sölemesi TheoDorus kardeş oyunu al oyuna zamanı kendin yaratıcan bukadarını söylüm.
Oyunu single player oynamadım ama multiplayer'ı bir harika. Savaş atmosferinini o kadar iyi yansıtmış ki adamlar. Kazanma ve öldürme isteğinin yanında hayatta kalma korkusu da var. Ve bu çelişki oyunu süper yapan başka bir etken bence.
Abi ben valla CoD birini oynamıştım benim bilgisayar anca o kadarına kadar kaldırabildi artık bundan sonra birşey oynatmıyor oyun süperdi oyunu sen salak gibi git en kolay seçenek diye Veteran mıydı neydi en zor seviye yap oyunu kasa kasa 2 haftada bitirdim ama mükemmeldi gerçekçiliği oyunda hiç sağlık çıkmıyor bir mermide ölüyorsun falan süperdi yaaa eminim yeni versiyonları mükemmeldir