haa bu arada Turkleader şerefsizlik konusunda yarışa war mısın?
Öocukken Zannederdim ki.....
ben küçükken 4 tekerlekli(iki tane yanlarda oluyo ya)bisikletim vardı.Ankaradakiler bilir altındağda bir taraf kaldırımı yarım metreyken diğer taraf en az 4 metre olur.(yani bisim evin ora ööleydi)işte gelirde araba beni ezer diye mi artık her nedense o kaldırımda bisiklet süremez tutar içerdeki asansör kapısının önünde (olur ya hani 2 metre uzunluk 1 metre genişlik)işte orda sürerdim.Ne salakmış bu çocuklar yaw.Hemde yeni keşfettim bu salaklık(ki aslında numaradan olan bi salaklık
)tüm çocuklarda var.
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
KOYAANISQATSI 
benim bi tane ayım vardı adı pamuk babaannem ona pambık derdi her neyse bi de amcamgilde bi maymun vardı-tabiiki oyunca- adı haydar dı amcam yolda buldum sizi istedi deyince onun konuştuunu sanar gizlice aazına muz falan sokardım sonra anladım ki canlı diilmiş 
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
KOYAANISQATSI 
benim bi tane "bidoncu amcam"varı herif sadece bidon falan toptan olarak satıyodu.ben bidonları o yapıyo sanardım ama çok şeker bir adamdı bana sırf oraya geliyom diye (ailecek tanışırdık)" burası senin yerin hadi bakalım al buda senin haftalık maaşın"der para verirdi bende "hakkaten çok çalışmışım, ama ne zaman çalıştım"diye kendi kendime merak eder dururdum(biraz konu saptı)
KOYAANISQATSI 
-
Logan
- Kullanıcı

ebnim küçüken görünmez adam diye halali bir kahramanım vardı...
onla yataar onla okula gider dim
sırada ona yer açardım filan yatarken onunla yatardım
yanış anlaşılmasın sakın
annem kek yapıyordu cabuk pisin diye altını iiyce açmıştım
onla yataar onla okula gider dim
sırada ona yer açardım filan yatarken onunla yatardım
annem kek yapıyordu cabuk pisin diye altını iiyce açmıştım
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

ben eskiden dayıya ayı dermişim
konur dayım vardı ona donur ayı dermişim
dayımın eşi olan dilaram ablama seninle ben evelnecez dermişim...
dayıma sen git biz başa başa kalalım dermişim
murat dayımın oyuncak ayısını dövmüştüm bir kere bana çelme taktı diye
bir girmişim ayıya zor ayırmışlar zavalı ayı ne zaman görsem gider özür dilerim
bide he-man diye bir çizgi film vardı gölegelerin gücü diye bagırdıgında aglarmışım annem sesini kısarış ona niye kısıyomn sesini dermişim

konur dayım vardı ona donur ayı dermişim
dayımın eşi olan dilaram ablama seninle ben evelnecez dermişim...
dayıma sen git biz başa başa kalalım dermişim
murat dayımın oyuncak ayısını dövmüştüm bir kere bana çelme taktı diye
bide he-man diye bir çizgi film vardı gölegelerin gücü diye bagırdıgında aglarmışım annem sesini kısarış ona niye kısıyomn sesini dermişim
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF