frpworld'ün gelmiş geçmiş en güzel sloganı!!
-
legacy_user_4
Quel-shin, geçen sefer kıl pay kaçırdığın "slogan beyliğini" bu sefer hakkınla yakaladın. Slogan çok güzel, bilmeyen birisine yanlış anlamlar ifade edebilecek olsa da aslında diyarın en önemli özelliklerinden birine , anlayış farkımıza değinmiş. Çok beğendim. Seni kutlarım ve slogan beyliğindeki başarının devamını dilerim.
-
legacy_user_4
-
legacy_user_4
Bir önceki sloganı Quel-Shin'den almıştım ve çok beğenerek koyduğum bir slogan da olsa biraz dini içerik taşıdığı için süresi bitmeden önce değiştirmeyi uygun bulmuştum. O yüzden Quel-Shin'in benim hatam nedeniyle uğradığı hak kaybı nedeniyle gene Quel-Shin'in güzel bir sloganını almış ve onu koymuştum. Bu nedenle geçen güncellemede slogan değişmedi.
Bu sefer değişecek.
Hatta değişti.
Bu sefer sloganbeyi olarak karşımıza yeni bir isim çıkıyor. Norticus'un yayınlanan ilk sloganı gayet hoş olmuş. Böyle devam et Norticus, senin diğer bulduklarını görmek için sabırsızlanıyorum.
Diğer sloganlar arasında da oldukça hoş olanlar vardı, kendimi şekerci dükkanında gibi hissettim.
Neyse gelecek haftaya da acayip güzel sloganlarımız var desenize!
Herkes kendine iyi baksın.
Bu sefer değişecek.
Hatta değişti.
Bu sefer sloganbeyi olarak karşımıza yeni bir isim çıkıyor. Norticus'un yayınlanan ilk sloganı gayet hoş olmuş. Böyle devam et Norticus, senin diğer bulduklarını görmek için sabırsızlanıyorum.
Diğer sloganlar arasında da oldukça hoş olanlar vardı, kendimi şekerci dükkanında gibi hissettim.
Herkes kendine iyi baksın.