adam bi sooraki avatarını bile belirlemiş helal olsun..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ehehehe findor haklı.ama sende de benim gibi mükemmeliyetçilik ruhu var sanırım.çabuk sıkılıyorsun.gerçi bunun şimdikinden de pek bi farkı yok ama...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
evet eldarin abicim lich zamanlarımı özledim ... gözüde tütüyor o zamanlarım.. yakında rp ye tekrar girerim ama iyi bi karekter arıyom
ama avatarımı kullanbilirsin istersen.. ben kullanamıyorum nasıl olsa...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
eee lich karakterini özlediysen ve daha iyi bir planın da yoksa yapacağın şey belli.daha iyi bi avatar bulursam değiştirmeyi düşünüyorum bunu da ama işte bi süre bunu kullanacam gibi geliyor.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
yok öyle birşey ares; profil e gel ,avatar kontrol paneli var, galeriye gözat bi ton avatar var orda istediğini seçebilirsin.
Eldarin wrote:yok öyle birşey ares; profil e gel ,avatar kontrol paneli var, galeriye gözat bi ton avatar var orda istediğini seçebilirsin.
baba sende bizi iyice çömez sandın bea!O kadarda deil yani.Ben kendim ib aatar buldum onu koydum(ki koymadan öncede böyleydi)gene de bi .oka yaramadı.AVATARIMI İSTİYOM YA BEN.FIRK!FIRK!
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
başka bir siteden bulup ta koymuşsan bi sorun olmaması lazım.kendi bilgisayarındaki resimleri koyamıyorsun avatar paneline onu da söyliyim.
valla gerisi sana kalmış.site birbuçuk ay önce site hack yediği için bilgisayarından resim koyamıyorsun.
bu arada bende avatarımı değiştirdim,daha iyisini bulana kadar bununla idare edecem.
tamam da.dediin gibi bi site yaptım oraya iki resim koydum ikisinide almadı sorun falan diyo????????nasıl yapcam biri yardım etsin.ADMİNLER BU Ã?AğRI SİZE
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
ne oluyor biri avatar mı dedi gözükmüyormu dedi ne dedi anlamadım işte avatarın kralı burda ve gözüküyor....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.