Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
hayaletxxx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hayaletxxx »

memnun olduğun avatarı birde biz görebilsek :lol:
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Zorunlu avatar değişikliğine gittim. Ã?ünkü Eski avatarımın url si değişmiş :cry: ama bu da iyi. hatırlarsanız eskiside tek yuzuktu ama bu daha bi karizma duruyor. 8)
Only God can Judge me!
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Bazıları sitede sorun var diye fazla abartı avatarlar koymaya başladı.bu yasak ayrıca resimler büyük olunca yazılar küçücük bi yere geçiyo.ve buda forumun görüntüsünü bozuyor.lütfen o avatarları küçültün.
saygılar
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

hayaletxxx wrote:memnun olduğun avatarı birde biz görebilsek :lol:
ya hiç sorma çok memnunum dedikten bigün sonra avatarımın url si değişmiş. o yüzden göremedin :D
Only God can Judge me!
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

galadlirim wrote:Bazıları sitede sorun var diye fazla abartı avatarlar koymaya başladı.bu yasak ayrıca resimler büyük olunca yazılar küçücük bi yere geçiyo.ve buda forumun görüntüsünü bozuyor.lütfen o avatarları küçültün.
saygılar
Bir mod'un üyelere "bazıları" diye hitap etmesi biraz üzücü, en azından nick ile belirtebilirsin. Bu hitap şeklinden vazgeç lütfen.

Avatar büyük olunca yazılar küçülüyor ve forumun görüntüsü bozuluyor demişsin buna katılıyorum ama gelgör ki bilgisayarımdan bir avatar göndermek istediğimde (ne olursa olsun) kabul etmiyor. ayrıca başka bir siteden son gönderdiğim avatar 90x90 boyutlarındaydı ama artık forumdan kaynaklanan bir hatadan mıdır nedir 232x223 pixel olarak gonderiyor avatarı.

Demem şu ki sevgili galadlirim forumdaki kullanıcalara uyarılarda bulunmadan önce sorunları halletmen gerekiyor...
Only God can Judge me!
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

bu sorunu ben çözememki,"bazıları"nı küçümsemek için değil,nickleri unuttuğum için öyle demiştim.bu kadar fazla tepki verilmesinin sebebi nedir..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

sence çok mu tepki göstermişim?
Only God can Judge me!
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

gerçektende kocaman avatarlar site düzenini çoook bozuo, her gördüümde rahatsız oluom, koyanlarda umarım hatalarını farkedip birileri sölemeden düzeltirler..

tepki ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

bu yaptığım bir uyardır,kentaky.yaptığım uyarının içindeki ayrıntılara takılıp kendini savunma.ben herkese gayet saygılı yaklaşıyorum ki saray bana güvenmişki mod olmuşum.bu bir uyardır avatarları büyük olanlar küçültsünler!
saygılarımla,serbest kürsünün modu,müge"galadlirim"çavuşoğlu
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Moderatöre bak hizzaya gel. :)
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

hükümlü'nün olgunca yaklaşımı ve isteği üzerine avatarımı siliyorum.

Galadlirim sana tek bi lafım olacak beni uyarman üzerine "ÇOK KOKTUM! DİZLERİMİN BAğI Ã?ÖZÃ?LDÃ?" SENİN GİBİ ACEMİ BİR MOD LA BOLE BİR TARTIşMAYA GİRMEK BİLE BENİ KÃ?Ã?Ã?LTÃ?R.

Allahtan adminler iyide olayı kurtarıyorlar...

Son Söz: "SEN GİDERKEN BİZ DÃ?NÃ?YODUK GALADLIRIM"

Bu uzucu olaydan dolayı ben kendi adıma site adminlerinden, modlarından (biri hariç) ve site uyelerinden özür diliyorum...

Saygılar..
Only God can Judge me!
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Tepkini belli edebilirsin ama yaptığın şey düpedüz saygısızlıktır!
Ayıp olmuş yakışmamış sana.
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Evet bende attığın bu msg a üzüldüm. bir saygısızlık var ve sen sinirlendiğin için sağlıklı düşünemeden atmışsın gibi gördüm bu msg ı. sonuçta hepimiz eğlenmek için giriyoruz buraya. burada sqdqk yarıştırmanın alemi yok. tartışmayı uzamadan kesmek ve msg ı silmek en iyisi.

saygılarımla.....
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

nası bi saygısızlıktan söz edildiğini anlayamadım küfür veya argo sözcük kullanmışmıyım ya da şahsına en ufak bir laf var mı?

ben haklı oldugum bir konuda hakkımı savunuyorum arkadaşlar her dogal insan gibi. bu tur tartışmaların olmasını kimse gibi bende istemem. eger boyle bi amacım olmuş olsaydı galadlirim dışındaki herkesten özür dilemezdim.

uyarılarının çok sert ve hitap şeklinin bozuk oldugundan söz ettim. iki kişi arasında geçen bu tartışmadan dolayı siteden çıkarılmam söz konusu mu bunu site adminlerinden öğrenmek istiyorum?
Only God can Judge me!
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

KenTaky wrote:hükümlü'nün olgunca yaklaşımı ve isteği üzerine avatarımı siliyorum.

Galadlirim sana tek bi lafım olacak beni uyarman üzerine "ÇOK KOKTUM! DİZLERİMİN BAğI Ã?ÖZÃ?LDÃ?" SENİN GİBİ ACEMİ BİR MOD LA BOLE BİR TARTIşMAYA GİRMEK BİLE BENİ KÃ?Ã?Ã?LTÃ?R.

Allahtan adminler iyide olayı kurtarıyorlar...

Son Söz: "SEN GİDERKEN BİZ DÃ?NÃ?YODUK GALADLIRIM"

Bu uzucu olaydan dolayı ben kendi adıma site adminlerinden, modlarından (biri hariç) ve site uyelerinden özür diliyorum...

Saygılar..
Saygısızlık denilen olay, bu mesajdaki tavrındır... Güzelce derdini anlatmak varken haklı bir nedenden seni uyaran birisine böyle davranman hoş bir şey değil...

Sokakta kavga eder gibi birbirleri ile kavga edilmesi, öncelikli amacı paylaşmak olan bir foruma yakışmayan şeyler...

Sonuçta insanız ve konuşa konuşa sonunda hallolur her mesele...

Saygılarımla...
Türklider...
Post Reply