Bulunduğum ilçeye bir açık hava sineması kuruldu ve bu sinemanın film kataloğu az önce elime geçti gösterilecek filmlerin tarih ve saatleri yazılmış altlarındada filmin konusu hakkında ufak 1-2 paragraflık yazılar. Aralarında 'Yüzüklerin Efendisi' afişini görünce ilgimi çekti ve okumaya başladım işte yazının geri kalanını okuyamayıp hastaneye kaldırılmama yol açan paragraf;
Orta dünyayı cehenneme çevirebilecek kadar hırslı karahanlılar efendisi sauron...
sonra bir ara yere düştüğümü hatırlıorm yeni kendime gelebildim
eheeh işte bu katalogdan bir bomba daha asterix filminin altındaki açıklamada hani o filmdeki galyalı büyücü varya işte onun adı BÃ?YÃ?FİX diye geçio bu kataloğu en kısa zamanda scanerdan taratıp burda yayınlıyıcam hatta sonrada bilgisayarımda wallpaper olarak kullanıcam
Büyüfix olayı yeni değil, o filmin televizyonlarda yayımlanan versiyonunda da vardı. Yalnız bu Karahanlı sauron orta dünyayı ele geçirecek, Polat Alemdar The Elf'i sokalım bunun konseyine? *kendi yaptığı espiriye kusar*
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Osmanlı padişahı aragorn,yeniçeri legolas,ve arkadaşlarından oluşan grup karahanlılar efendisi sauron'a karşı ilan ettikleri cihat hareketinde başarılı olabilecekmi felan eheuheuhehe
(bu kısmı ben uydurdum hee)
Gerçi o asterixdeki büyücününde adı tartışılır eski asterix çizgi filmlerindede 'hokus pokus' ismiyle geçiodu galiba.
Simdi hakaretin boyutlari buyuru...Orklar1n insan olarak gosterildiini duyuncu..=)Troll ne oluyor peki onu kestirmek zor...Hani balrog'a bile yapay kanat takmis,ayakli sigir denirde...orklar direk insan piyade olur...
Bizim masum turk halklari...eskiden insanlar nasilmis diye agizlari acik bakarlar.