FRPWORLD POSTASI

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

MANşET: GALADLİRİM, CORAX GÃ?REVİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÃ?İN AZALİNLE DEHşET BULUşMASI!

BİZE UNHOLY'İ Ãƒ?LDÃ?RME NEDENİNİZİ SÃ?YLER MİSİNİZ?

BENİM OLANI KİMSE ALAMAZ!

GAZETECİLİK ZOR İşTİR CÃ?CE!

Lord Azalinle röportaj yapmak için ikinci kez bir başka düzleme gittik ve bakın röportajda nasıl ölüm kalım savaşı verdik. (Hiç editlemeden yayınlamaya karar verdim tüm okurlardan yazım hatalrı için özür dilerim. Editlemezsem yüce lordun ve muhabirimizin nasıl bir ortamda bulunduğunu daha iyi anlarsınız diye düşündüm.)

Muhabirimiz Gorath:
iyi günler lord Azalin benimle Frpworld postası adına bir röportaj yaparmısınız acaba?
Acının, korkunun ve intikamın büyük lordu kesinlikle yaptığım en zor röportajın ev sahibi Azalin:
Ã?NEMLİ İşLERİM VAR
Azalin:
AMA SENİ KIRMAYAYIM
Azalin:
KONUş DWARF
Gorath:
çok sağ olun yüce lord
Azalin:
HADE LEN PİS YALAKA
Gorath:
en büyük rakibiniz lord orenin 40 gün sonunda yeniden diyarda olacağı söyleniyor
Gorath:
doğru mu acaba?
Azalin:
BİR BİLGİM YOK
Azalin:
OLABİLİR
Gorath:
anlıyorum yüce lord
Azalin:
EMİNMİSİN
Gorath:
bize diyarlardaki acılarda bir artış olup olmadığını söylermisiniz(soruya bak)
Azalin:
BİRAZ SAÃ?MALION GİBİME GELİO AMA...
Azalin:
GALİBA ARTTI
Gorath:
evet
Azalin:
BİRAZ GÃ?Ã?LENDİM BU ARALAR
Azalin:
5 DK VER GELİYORUM
Gorath:
pekiyi Senseinin ölümü ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Azalin:
TEMİZ VE İİ BİR Ã?LÃ?MDÃ?
Azalin:
AMA O KATLİAMI YAPAN BİRİNE YAKIşMAYACA K KADAR DA ONURLUYDU
Gorath:
Senseinin derinde yatan bir onur duygusu olduğunu düşünüyormusunuz?
Gorath:
Samurai ydı sonuçta eskiden
Gorath:
lordum kalenizde seçilmiş savaşçılarıız arasında bir anlaşmazlık olduğu doğru mu?
Azalin:
OLABİLİR
Gorath:
olabilir hangi sorumun cevabı?
Azalin:
İLK SORUNUN
Azalin:
İKİNCİS İSE YALAN
Azalin:
Ã?Ã?L BİşEY YOK
Gorath:
corax ile galadlirim arasındaki tartışmaya ne diyorsunuz?
Azalin:
SANA NE DİYORUM
Azalin:
OMNLAR BENİM KİLİSEMİN İÃ? İşLERİ
Azalin:
CİA MİSİN SEN
Gorath:
anlıyorum yüce lord
Azalin:
UMARIM.
Azalin:
BI ARALAR DİYARDA Bİ TOPLANTI OMUş
Azalin:
NEYİN NESİ BU
Gorath:
burada soruları ben sorarım yüce ord
Gorath:
gazeteci olan benim unuttunuz mu?
Azalin:
BENDE BURALARDA ÇOK GÃ?SEL CAN ALIRIM
Azalin:
TANRI OLAN BENİM UNUTUN MU
Gorath:
(O röportaj için hükümlünün gelmesini bekliyceksin abi)
Azalin:
NİE???
Gorath:
(Benimle röportaj yapabilecek tek kişi odur)
Gorath:
(Editörüm)
Azalin:
ULAM şİMDİ
Azalin:
İKİNİZİDE BİR EDİTLERİM
Gorath:
lordum bize galadlirim ile coraxa vereceğiniz görevden bahsedermisiniz biraz?
Salih/Azalin:
ÖZEL Bİ GÃ?REV
Azalin:
ÇOK GİZLİ
Gorath:
biraz açıklarmısınız acaba?
Azalin:
SEN İNFLAMES DİE Bİ METAL GRUBU VAR
Azalin:
ONU BİLİRMİSİN
Gorath:
ne kadar gizli?
Azalin:
ONU Bİ şARKSI VAR
Gorath:
burada soruları ben sorarım lordum
Azalin:
CEVAP VER !!!!!
Azalin:
YOKSA BU SON SORUN OLACAK
Azalin:
BİLİRMİSİN
Gorath:
evet bilirim
Azalin:
ONU BİR şARKISI NIN ADI GÃ?REV HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİR
Ercan-Gorath:
o zaman bunu araştırmam gerekli
Gorath:
şarkının adını alabilirmiyim lordum
Azalin:
FAZLA DERİNE İNME....HANÃ?ERİMN Ã?STÃ?NE DÃ?şEBİLİRSİN
Azalin:
ALAMAZSIN....KENDİN BUL
Gorath:
o zaman bize Unholyden biraz bahsedin
Gorath:
onu öldürmenizin nedeni neydi?
Azalin:
SAYGISIZLIK ETTİ....VE BENİM OLNI BİR şEYİ ALMAK İSTEDİ
Gorath:
sizin olan neydi yüce lord
Azalin:
BUNUN KARşILIğI Ã?LÃ?MDÃ?R
Gorath:
sizin olanın ne olduğunu belirtirmisiniz lordum
Azalin:
BENİM SEÃ?İLMİşİMİ BENDEN KİMSEALAMAZ
Gorath:
anlıyorum yüce lord peki bize onu neden yeniden dirilttiğinizi açıklarmısınız?
Azalin:
BU DA BENİM İÃ? MESELEM
Gorath:
iç meseleleriniz tüm diyarda olanları etkiliyor yüce lord
Gorath:
lütfen bize biraz bahsedermisiniz?
Azalin:
TANRILAR KADERLERİ Ãƒ?İZERLER.....YADA ONLARDA KADERİN BİR PARÃ?ASIDIR.
Gorath:
tanrılar neden inananlarını düşünmüyorlar yüce lord
Gorath:
onların duaları olmasa siz var olabilirmisiniz sonuçta ilahi bir varlıksınız
Azalin:
DÃ?şÃƒ?NMEDİğİMİ KİM SÃ?Ã?LEDİ
Gorath:
anlıyorum lordum
Gorath:
bu konulara girmek benim zararıma olacak sanırım
Gorath:
bize saldırıya uğrayan kaos tapınağı ile ilgili bildiklerinizi anlatırmısınız?
Azalin:
CÃ?CE
Azalin:
GAZETECECİLİK RİSKLİ Bİ RİşTİR.
Azalin:
VE EN HAKKATEN ÇOK RİSK ALMAYA BAşLADIN
Gorath:
biliyorum yüce lord
Gorath:
neyse
Gorath:
size bizimle yaptığınız bu güzel röportaj için teşekkürlerimizi sunarız
Gorath:
iyi akşamlar yada bu bulunduğumuz yerde günün hangi vaktiyse iyi ondanlar lordum
Azalin:
BURD A ZAMAN KAVRAMI YOK
Azalin:
SANADA İİ AKşAMLAR...
Gorath:
lordum sormadan edemiyeceğim zaman kavramının bu diyarda neden olmadığını açıklarmısınız?
Azalin:
BU DİYARDA VAR
Azalin:
AMA BENİM DÖZLEMİMDE YOK
Gorath:
ben şu anda ikimizin konuştuğu düzlemden bahsediyorum
Gorath:
sözcükteki hatadan dolayı bağışlayın lütfen
Azalin:
BAğIşLAMAK OLMAZ CÃ?CE
Gorath:
haklısınız
Azalin:
BEN KUSURSUZLUğA İNANANIRIM
Azalin:
HAT YAPAN Ã?LÃ?R
Azalin:
VE Ã?LÃ?LER KONUşMAZ
Gorath:
herkes kusursuz olsaydı herkes tanrı olmazmıydı yüce lord
Gorath:
görüşmek üzere lordum
Azalin:
NE DEMK İSTİYORSUN
Gorath:
*cüce kaçar
Azalin:
İİ..GİT CÃ?CE
Azalin:
GİT..BAKALIM....
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

MANşET: şEHİR SAKİNLERİ ARASINDA BİR BULUşMA OLDU!

AH HABERİNİZ YOK GALİBA NELER OLDUğUNDAN?

BAKIN BULUşMADA NELER OLDU?

şehir sakinlerimizden bir grup geçtiğimiz hafta son bir buluşma düzenledi. Buluşma saati olarak 12:00 gibi manyak bir saat seçildi. Tam öğle güneşinin altında yapılan buluşma için tam bir saat boyunca herkes taksim meydanında heykelin yanında bekledi. Eh bende haberi sıcak sıcak önünüze getiriyim dedim. Sonuçta bendeniz süper muhabiriniz Gorath da bizzat bu buluşmaya gitti. Eh sizler için haber toplamaya gittim desem yalan olur doğrusu. şehir sakinlerini merak ettiğim için gittim.(Sanki buluşmayı düzenleyen ben değilmişim gibi!) Buluşma gününde yanımda yeğenimde vardı ve heykelin yanında bekliyordum. Ekip orada toplanmaya başladı ama ben yanlarına gitmedim bir süre sonrasında yanlarına gittim ve ekip tamamlanmış oldu. Eh millete onca doğrama tehditi yaptıktan sonra geç kalanın ben olduğumu sanıyorlar. Orada yanlarında bekliyor ve onları tanımıyordum aslında bir yandanda onların olduğunu düşünmüştüm. İnsan yarım saat birbirinin suratına bakar ve gidip konuşaz mı? :D

Galadlirim yeşiller içinde bir Drowdan çok bir yüzey elfine benziyordu. Hani ona Drowa benzemediğini söylediğimde bir ara kahkahayı patlattı. Suratında sürekli bir gülüş vardı. Süper bir insan kendisi. Buradan onu selamlıyorum. Taksim meydanından yürümeye başladığımızda grup bir ara dağıldı. Herkes üçerli dörderli gruplar halinde yürüyordu ve sohbetler ediyordu yürürken. O anda Galadlirim ise bir öne bir arkaya her oratama girdi çıktı. Sonuçta kendisi çok atletik birisi :D

Sensei ise hiç umduğum gibi çıkmadı. O yokuşu inerken bir sohbetimiz geçti ve gerçekten bir samurai ile uzun saçları dışında yakından uzaktan alakası yok. Hatta bir katilin yanından ble geçmiyor. Kendisine yeniden dönüşü için müritler toplamaya çabalıyordu ve büyük bir hevesle tüm buluşmada benide yanına çekmeye çabaladı. Eh benim gibi bir gazeteciyi neden yanına çekmekle neden bu kadar ilgileniyorsa? :P Sanırım benim gözlerimin kızıl olmadığını görüncede şaşırdı :D Sonuçta onunla bir kaç gün öncesinde bir boy tartışmasna girmiştik ve ikimizin de boylarının 1.65 civarında olduğunu ortaya çıkarmıştık. Sanırım benim boyumu 1.40 sanıyordu :D Ehem ehem neyse...

Levian çok atılgan birisi. Benimle ilk tanışan oydu. Ben onların yanına gelip ben Gorath dediğimde hemen önüme atladı ve kendisini tanıttı. Kendisi ile tanışmak çok ilginç bir deneyim. Sohbeti hoş olan birisi. Son günlerde evden dışarıya çıkmıyormuş. Bence biraz dışarıya açılmalı.

Ekipte Nezih(Umarım ismini doğru yazmışımdır) diye bir arkadaş vardı. Hoş sohbet eden bir dost kendisi. şehrimizde fazla zaman geçirmediğini öğrendim. Sonuçta kendisine bizim güzel şehrimizde daha fazla vakit geçirmeye davet ediyorum.

Fingolfinde oradaydı ve sessizliği ile gerçekten bir elfi andırsada Unholy'in anlattıklarına en çok gülen oydu. Unholy konusuna değinmeden olmaz değil mi ama daha yeri gelmedi bekleyin!

Ghost Of A Rose sanırım Scyth ile birlikte geldi ve gönlümüzde büyük bir yer edindi. Kendisinin ne şahane bir insan olduğunu öğrendik. Eh o çiçekçinin suratındaki sırıtışıda asla unutamam. Tamam bir centilmen olsaydım ekipteki üç bayan arkadaşın üçünede çiçek alırdım ama centilmen değilimki ben bir cüceyim. Eh belki onlara bir gün özel yaptığım kıymetli birer taş hediye edebilirim. Bu arada Ghost'un kedilere karşı ayrı bir sevgisi olduğunu öğrendim. Tüm buluşma boyunca kedilerin peşinde koşturdu. Hatta bir tanesi ile uzunca süre uğraştı. Resmini çekmekte gecikmedim tabiki. Unholy'nin böcek sevgisi ( :D ) var Ghost'un da kedi sevgisi.

Scyth zorlada olsa Yemineri getirdi ve en sonunda Yeminer ile tanıştım :D Gerçekten rahatına çok düşkün. Ã?yle ki koskoca bir minderi tek başına kaplamıştı. Ayrıca bazılarının dediklerine göre nargile içmekten anlamıyormuş :D Gerçekten bir lich kendisi. Oldukça zayıftı. Kilo muhabbetine girmek istemiyorum ama kendisinde bir ozan havası sezinledim :D (Konunun yakasını bırakmam) heykeltraşlıkla alakası olmadığını düşünüyorum. Rahatına düşkün birisi neden kalkıp heykeltraşlıkla uğraşsın. şahsen bende fena halde rahatıma düşkünümdür ve kesinlikle kalkıp heykeltraşlıkla ilgilenmem. (Hatırlatırım ben bir cüceym. Ne kadar ters değil mi?)

Scyth ile konuşma fırsatı bulamadım ve kendisi beni sessiz birisi zannediyor. Kesinlikle o gün çenemi fazla açmadım :D Normalde çenem düşüktür. Hatta daha taksime otobüsle giderken yeğenim yaptığım berbat bir espriden dolayı beni camdan aşağıya atmaya kalkmıştı. Umarım Scyth ile başka bir buluşmada daha fazla konuşma fırsatımız olur. Sonuçta dediğim gibi her zman sessiz değilimdir.

Antimodes izmirden büyük selamlarla geldi. Ã?yleki izmirde yaşayan bir tanrı(Efsanevi şahsiyet) bize selam getirmiş. Eh ben buna güldüm ve bende o yüce, ilahi varlığa buradan selamlarımı iletiyorum. Kendisi ile her ne kadar tanışmak istesemde bir türlü tanışamadım. Aynı şekilde Antimodes ilede konuşma fırsatım olmadı. Sadece selamlaşabildik desem daha iyi olur. Onuda buradan selamlıyorum.

Eh biz minderlerde otururken geldi tekirdağ tayfası :D Hödö hödö daldılar ortama ve coştu ortam. Unholy+Dragonfire+Dilbao sanırım dilbao+5 olarak geldi. Dilbaonun yanında gelen arkadaşları tanımıyorum ama kendilerini tekrar buradan selamlıyorum. İşte tüm her şeyin başladığı an buydu.

Dilbao! Belkide beni en şaşkınlığa uğratan kişi. Bir tava oynayışı var dillere destan. Eminim sitemizin ozanlarından birisi görse bunu şarklılarında kullanmak ister. Her haykırışta tüm sohbetler anında kesiliyor ve bakışlar o yöne çevriliyordu. Tam yeniden sohbet kızışıyordu ki yeni bir haykırış ve taşların vururken çıkardığı o büyük ses. Tüm bakışlar yeniden o yönde. Kendisi kesinlikle geyik modundaydı. Bunu kendiside belirtti zaten. Sanki karşımdaki Dilbao değildi. O sitemizin hazır cevabı olan kişi gitmiş yerine girdiği ortamı coşturan bir şahıs gelmişti. Abimizin önünde saygıyla eğilirim ki kendimi eğilmek zorunda hissediyorum.

Dragonfire zamanın içinden sessizce çıkıp geldi sanki. Sessizdi ortamda her zaman ki gibi. Eh kendisi ile daha öncedende tanışmıştım ve oradaki onun doğal haliydi. Sıcak kanlı ve sessiz. :D Ben ortamda sürekli resim çekiyordum ve resimleri ilk önce kendisine yollamam için beni ikna etme çabalarına girişti. Kendisi gizemli şahsiyet nede olsa. Kendine ait o resimleri çıkarıcak aradan ve öle yayınlıyacak resimleri sitede.

Unholy'e geldi sıra. Kendisi tarafından bizzat öldürülmek üzereydim. Bir ara gırtlakladı :P Neyseki Yeminer resmimizi çemeden kurtuldum ellerinden. Bazılarının değimi ile geveze Unholy hakkaten bütün buluşmada konuştu. Bana çok sessiz olduğumu söylüyorlar. Sanırım konuşmaya fırsat bulamadım :D Unholy yine bazılarının söylediği gibi çok şey biliyor ve bunların hepsini bir anda ortaya döküyor. Hatta bir an(Bu benim dediğim bir şey) yanında oturan Galadlirim bayılmak üzere gibi olmuştu.

Herkesle ilgili izlenimlerim bunlar. şimdi buluşmada yaşanılanları anlatmaya devam edebilirim:

Unholy (Evet yine o!) Galadlirimin yanında oturuyordu ve bize biraz karakteri ile Galadlirimin karakteri arasında vuku bulan aşk ilişkisinden bahsetti. Unholy hepimizin bildiği gibi duygulara sahip olmayan bir karakter. şimdi bana sorucaksınız o zaman nasıl aşık olabiliyor diye. İşte bende bunu orada bizzat Unholy'e sordum ve aldığım cevaba göre Unholy'nin aşk anlayışı sahiplenme duygusuymuş. Yani saygıdeğer Unholy yine saygıdeğer Galadlirimi sahiplenmek istiyor. Azalin tarafından öldürülme nedenide bunların başında. Orada yapılan konuşmalarda Galadlirimi sahiplenip karargahına götürmek istediğini belirtti. Ona göre bir kadın evinde oturmalı ve ev işleri yapmalıymış. Yani Galadlirime karargah temizletecek. Aslında orada keşke bir kulem olsada orayı temizletsem diye yakınmıştı. Hiç hayatınızda kırmızı bir Drow gördünüz mü diye sorsam ne cevap verirdiniz? Ben kendi soruma gördüm cevabını vermek zorundayım. O anda Galadlirim Unholy'nin tam yanında aynı minderde oturuyordu.(Eh sahada minder kıtlığı vardı. Aslında minderden çok yer kıtlığı vardı.) Neyseki o anda Dilbaonun haykırışlarından birisi geldi de bu kimse tarafınden fark edilmedi. Sanırım yenilen Dilbao olmuştu.

Yan tarafta Scyth ile Ghost tavla oynuya dursun ben sürekli resim çektim. Bir an için Unholy ile Galadlirimin bilek güreşi yaparken resimlerini çektim. Yenilen Unholy olmuştu :P Yada yandan olduğu için ben öle gördüm. Hele bizim Unholy'nin bir kumpir zevki var dillere destan. Kesinlikle ketçap ve mayonez düşmanı abimiz. Yinede yedi ketçabı :D Açlık insana neler yaptırıyor. :D

Milet kedilere merak salmış. Bizim Unholyde bir kediyi gözüne kestirdi. Neyse ki aklı o anda başka yerdeydi. Kedide hızla oradan uzaklaştı.

Yeminer bir ara kırmızı minderini Dilbaoya kaptırdı ortamda bir minder kargaşasıdır yaşandı. Dilbao çantasına ulaşmak için kalktığında kurt gibi bekleyen yeminer tüm hızı ile atıldı ve mindere kuruldu. Hemde o kiloda birinin nasıl o kadar yayılabildiğine hayret edersiniz. Tamam bu yayılma açısından Yeminer beni oldukça şaşırttı. Sonrasında bir ara minder üç kişinin oturağı olunca yeminer küplere bindi ve hepsini itmeye çalıştı. Kesinlikle kalesini korumakta kararlıydı bizim lich...

Bir yerde Dragonfire'ın resmini yakaladım ve Dragonfire yarım saat sonra elini kaldırmış bana resmimi çekme diyor. Sanırım zaman kavramını karıştırdı bizim tik tak tanrı!

En sonunda Dilbao güç bende dedi ve yeni bir haykırışla tavlayı kapattı. O anda Gladlirim tamamen sessizleşmişti. Unholy konuşmaya devam ediyordu ve bazı arkadaşlar nargilelerle boğuşuyordu.

Unholy bana neden canlı röportaj yapmadığımı soruyordu. Buradan kendisine sesleniyorum. Sence sessizce izlemek röportajdan daha iyi değil mi? Aslında bir nevi röportaj yaptım da arada ufak sorularla bilgiler edindim. Özellikle Sensei ve Unholy çok faydalı bilgiler veriyorlar. Unholy birkere konuşmak için yanıp tutuşuyor :P

Bir ara İzmiri aradı bizim Unholy ve Azalinle konuştu. Azalin belliki orada buluşmaya gelemediği için yanıp tutuşuyordu. Kendisini oradada selamladık buradanda selamlıyoruz. Bir sonraki buluşmada bizimle olmasını istiyoruz. Eh Unholy güreş yapıcak birisini arıyordu! Bu arada Azalinden oldukça sohbet ettik gerçekten orada olsaydıda onunla sohbet edebilseydik.

Yazıyı son bir haber ile kapatmak istiyorum sayın okurlarım. Aldığımız bir habere göre dostumuz Findor buluşmaya gelirken bir kaza geçirmiş. Abisi ile birlikte bir trafik kazası yaşamış. Kendisine buradan bir kez daha geçmiş olsun diyoruz.

Eh bir sonraki buluşmada umarım bütün dostlar bizimle olurlar. şimdilik benden bu kadar. Kalın sağlıcakla.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

LORD AZALİNİN BULUşMA İLE İLGİLİ GÃ?RÃ?şLERİ!

Lord Azalinle şans eseri(Çok büyük tesadüf!) karşılaştık ve önceki gün yaşanılan buluşma ile ilgili görüşlerini aldık kendisinden. İşte lord Azalinle yaptığımız kısa dialog.

Gorath:
lord azalin buluşma ile ilgili ne düşünüyorsunuz acaba?
Gorath:
biraz kızgın olduğunuz yönünde söylentiler var
Azalin:
valla dedikodum olmuş
Azalin:
diyarda korku olcak
Azalin:
daha da çok
Gorath:
kimler yapmışlar dedikodunuzu acaba?
Azalin:
ölecek olanlar
Gorath:
isim vermeniz mümkün mü?
Gorath:
sizinde orada olmanızı istediklerini belirtiyorlar
Gorath:
siz onlara ne diyorsunuz?
Azalin:
haftaya istanbuldayım diyorum
Gorath:
yeni bir buluşma için kapımı açıyorsunuz?
Azalin:
ewt
Azalin:
aynen ööle
Azalin:
ayın 16 sından sonra
Gorath:
o zaman düzenlemeleri siz yapacaksınız
Gorath:
kararlar sizden yani
Gorath:
yer, gün saat
Azalin:
bu benim deil
Azalin:
buluşmaya gelelerin ortak kararı olmalı
Azalin:
ben bunu istlilere bırakıyorum
Gorath:
anlıyorum
Azalin:
onlar daha ii bilirler
Azalin:
tabi isterlerse
Gorath:
ama organize eden sizsiniz haliyle
Azalin:
hayır ben sadece itanbulda olacağım diyorum
Gorath:
anlıyorum
Gorath:
o zaman bize bir şarkı söylermisiniz bu buluşmada
Azalin:
şarkı
Azalin:
o zman hakkaten diyar acılara boğulur
Gorath:
hakkaten
Azalin:
kulaklardan beyinler akar
Azalin:
üzülürüm[/b]

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

DİYARIN HAZIRCEVABI DİLBAO İLE YÖZEYSEL RÃ?PORTAJ!

Gorath:
iyi günler sayın dilbao
Gorath:
bizimle gazetemiz adına bir röportaj yapabilir misiniz acaba?
Dilbao:
olabilir
Dilbao:
konusu?
Gorath:
başlayalım o halde
Gorath:
konusu şehir sakinlerinin buluşması
Gorath:
sakinlerinin buluşması
Dilbao:
evet
Gorath:
sizde oradaydınız herhalde
Gorath:
nasıldı buluşma?
Dilbao:
olabildiğince iyiydi
Gorath:
sizin bekledikleri gibi çıkmadığınızı söylüyorlar
Gorath:
doğrumu acaba? Farklı bir karaktere mi sahipsiniz?
Dilbao:
genelde beklenildiğim gibi çıkmam
Dilbao:
kimi zaman da ani çıktığım olur
Dilbao:
çıkışa bağlı yani
Gorath:
tavlaya fazla kapılıyormuşsunuz?
Gorath:
Bize buluşma gününde Unholy'i nasıl gördüğünüzden bahsedermisiniz? Çok konuştuğunu belirttiler.
Dilbao:
tavlada ve mavlada herşey mubahtır demiş atalarımız
Dilbao:
Unholyde de bir sorun yoktu
Gorath:
hep mi çok konuşuyor yani?
Dilbao:
o hep böyledir,
Dilbao:
hep konuşmuyor, kimse susturmazsa konuşmaya devam ediyor
Dilbao:
yani uzaktan kumanda etmek gerek
Gorath:
susturmayı denemediniz mi buluşma gününde?
Gorath:
uzaktan kumandası tekirdağda mı kaldı?
Gorath:
Sizce Galadlirim nasıl birisi?
Dilbao:
susturmayı denemdim, çünkü sustursam kimse konuşmayacaktı
Dilbao:
susturmayı denemdim, çünkü sustursam kimse konuşmayacaktı
Dilbao:
uzakta kumandası şortumun cebinde gerektiği anda kullanılmak üzre hazır bekliyordu
Gorath:
Galadlirim hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dilbao:
Galadlirim, oyunumda oynayan bir oyuncu olarak geleceğin başarılı oyuncusu olaya aday
Dilbao:
ama arada bir hata yapmıyor da değil
Dilbao:
ama bu hatalarından ders çıkarması da güzel tabiki
Gorath:
buluşmada nasıl gördünüz kendisini?
Dilbao:
daha önce gördüğüme benziyordu, görünüş olarak pek değiştiğini söyleyemem
Gorath:
pekiyi buluşmada Unholynin yanında otururken hiç rahatsız olmuşa benziyor muydu?
Dilbao:
bilemicem
rahatsız olsa kalkıp başka bir yere oturudu herhalde...
Gorath:
sizin Unholy'i daha öncelerden tanıdığınız söylendi kendisinden bahsedermisiniz bize biraz?
Dilbao:
daha önce tanıyorum, oyuncularımdan biri olur kendisi
Gorath:
oyunlarda genel olarak hangi karakterleri oynatır?
Dilbao:
genelde karakterinin görünüş olarak aşırı karizmatik olması yada bi şekilde üstün olmasını ister. bu kuralara uyan her karakteri oynatır. çoğu zaman evil karakter oynatmak ister
Dilbao:
fakat genelde kararsızdır
Dilbao:
iki oyunda bir karakter değiştirir
Gorath:
genel olarak karizmatik olmazsa oynatmıyor o zaman
Dilbao:
denilebilir...
Gorath:
Dragonfire ile ilgili görüşlerinizi alabilir miyim acaba?
Gorath:
sizce nasıl bir tanrı nasıl bir insan?
Dilbao:
ben onun tanrılığını değil oyunumdaki oyunculuğunu biliyorum sadece
Gorath:
oyunculuğu nasıl?
Dilbao:
benim oyunumda tanrılığı sökmez bana
Dilbao:
karakter olarak sessiz, sakin ama içten içe işler çeviren yada son derece zengin olan ama yine de zevkine yollara düşen karakterler oynatır
Gorath:
anlıyorum
Dilbao:
yani Dragonfire ın oynattığı karakter hırsız vari olmalı genelde
Dilbao:
kimi zaman bunun da dışına çıkar, kendini limitlemez
Dilbao:
ama her zaman için kendisi için çalışan bir karakter oynatır
Gorath:
bize Galadlirim ve Unholy arasında bir aşk ilişkisi olup olmadığını söyleyebilir misiniz?
Gorath:
bu konuda bir bilginiz var mı?
Dilbao:
karakterini açısından düşünülürse herşey Azalinin suçu gibi görünüyor...
Gorath:
Azalin ne suç işledi?
Dilbao:
suç işlemedi, ikili arasındaki acının artması hesabına bir aşk hikayesi attı ortaya
Dilbao:
yani en azından benim bilgilerim dahilinde böyle görünüyor
Gorath:
ama ikilinin aşkı daha öncelere zamanın karargahına dayanıyor
Dilbao:
bilemem, konu ile alakalı değilim fazlaca, benim ilgilendiğim konu işin sayısal yönleridir her zaman için
Gorath:
bize bilgilerinizi sunduğunu için çok teşekkür ederim sayın dilbao
Dilbao:
pek birşey sunmadım ama öyle diyorsan...
Gorath:
yinede sağ olun

Belkide diyarda ağzından laf almayı başaramadığım tek kişi. Kendisini buradan tebrik ediyorum.

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

11.08.04 Ã?arşamba Sayı:11

ARCUNANIN İSPANYOL KIZ MACERASI!

şehrimizin vatandaşlarından Arcuna bugün bir karışıklığa kurban gitti sayın okurlar. Bugün Arcuna muhabirimiz Gorathdan saygıdeğer Ghost of a rose'un msn adresini almış ve msn adresindeki bir harf hatasından(a yerine e olacaktı) dolayı ispanyol bir kızla bağlantı kurmuştur. İspanyol kızla bitmez bir işkence sohbetinden sonra anlaşmayı başarmış ve en sonunda Fr sohbetlerine girişmişlerdir. Kız büyük bir Regis hastası çıkmış ve adeta kristali ile Arcunayı büyülemiştir.

Arcuna kıza Death Gate serisinden bahsedince kız bunu anlayamamış ve Death cat olarak çevirmiştir. Hiç okumadım valla ama okumak isterim diye belirtmiştir. Kız üç Arcunaya ü saat sonrasında buluşmak istediğini belirtmiştir ve Arcuna saatlerdir onu beklemektedir.

Aslında Arcuna kızı ilk önce italyan sanmış ama kızın ispanyol olduğu ortaya çıkınca dumur olmuş. Bize dediğine göre kızı gelene kadar beklemeye devam edecekmiş.

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

16.08.04 Pazartesi Sayı:12

MANşET: YUMURTA YİYEN TANRI VE AğLAYAN YUMURTACI!

Lord Azalinin düzlemimize yaptığı son ziyareti bitmek bilmiyor sayın okurlar. Lord Azalin şimdide sonsuza kadar ağlamaya mahkûm Unholy'nin ellerinden yapılmış yumurtasını yudumluyor. Hemde yumurtasının içinde bizzat Unholy'nin yine ağlayarak bahçeden topladığı patatesler var. Bizim tanrı dudaklarını yalayıp geyirirken Unholy bılaşıkları kimin yıkayacağını düşünüp ağlamaya devam ediyor.

Tanrıça sevdasına düşmüş tanrımız Dragonfire(ki bu gelecekte yayınlanacak özel bir haberdir) sadece izlemekle yetiniyor. şu sıralarda Unholy bılaşık yıkarken Lord Azalin "aslansın, kaplansın" gibilerinden tezahüratlar yapmakta sayın okurlar. Eh Unholy bılaşıkları gözyaşları ile yıkamadığı sürece sorun yok.

Eh son aldığımız duyumlara göre bu bulaşık daha bir iki saat sürermiş. Sanırım bizim tanrı doymak bilmiyor. Neyse ki tabaklarıda yememiş. İntikam açlığı ile tabakları bile yiyebilirdi hani.

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

MANşET: DEATH OF THE YEMİ!

Bizim Yeminer en sonunda öldü. Yakında kendisi ilede bizzat konuşacağız ve bu ölümün altında yatanları aratıracağız. Kendisi Goblinleri şehrimize salmayı planlarken ufak çocuklar üzerinde deney yapma uğruna öldü. şimdilik bilgilerimiz kısıtlı ama yakında size bu konuda daha ayrıntılı bir haber sunacağız. Ayrıca Starfall'ında ağır yaralı olduğunu üzülerek bildiririm. Bakalım ölücek mi kurtulacak mı? Bu arada Tifileray en sonunda Gorath ve Lordu ile yaptığı ajan oyununu sına erdirdi. Bir çok yararlı bilgi ile Senseinin ellerinden kurtulan Tifileray şimdi güvenle adalet beşlisinin yanında.

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

MANşET: LYSANA BİR RAHİBE OLAMAZ!

Saygıdeğer rahibemiz Lysananın heal yapamadığına dair bazı söylentiler var sayın okurlarımız.

HÃ?KÃ?MLÃ?DEN şOK İTİRAFLAR!

Hükümlü Lysana ilgili bunları anlattı:

Hükümlü:
ben geçen hafta çok hastaydım. Ateşim düşmedi falan kusuyodum! Midem dışarıya çıkacaktı nerdeyse. Bende ne yapıyım bir rahibe olan Lysanaya gittim. Heal yapmak için para aldı. İki kere denedi ama başarılı olamadı. Aldığı parayıda geriye vermedi. Hatta bana bir ıhlamur tarifi verdi. Bunu iç geçer dedi. Bende eve gittim. İki gün sonra hastanelik oldum.

CİNCİ RAHİBEYE BASKIN!

Saygıdeğer Lysanaya baskın yaptık ve onu sıkıştırdık ama bize bilmezlik numarası yaptı. Bakın burada:

Gorath:
Cincilerle ilgili ne düşünüyorsunuz saygıdeğer Lysana?
Lysana:
Ne cini? (Saygıdeğer rahibe suratını ekşitir)
Lysana:
Cin min deme bana korkarım
Gorath:
Cinciler oluyor ya televizyonlarda çıkıyor
Gorath:
okuyup üflüyor
Gorath:
hatta bitkilerden oluşan ilaç tarifleri veriyor
Gorath:
ne düşünüyorsun onlarla ilgili?
Lysana:
valla bazıları sadece para peşinde ama cinlerle gerçekten irtibata geçen insanlar var yani doğru ...
Gorath:
Anlıyorum sağolun...

Ayrıca hükümlüyü elinde ilaçlarla kapı dışarıya etmiş. Eh biz bu durumda sözü size ve değerli meclis üyelerine bırakıyoruz.

The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

GORATHLA LYSANA ARASINDA NELER OLUYOR?!

FRPWORLD POSTASI MUHABİRİ GORATH VE RAHİBE LYSANA ARASINDAKİ İLİşKİ ORTAYA Ã?IKTI.

Okumadan önce,
Bir süredir ben ve diğer muhabir arkadaşlarım Frpworld postası muhabiri Gorath'ın Lysana'ya olan aşırı ilgisini merakla gözlemliyorduk.
Neden Gorath Lysana'yla uğraşıyordu.
Acaba sebep neydi?
Neden Lysana?
Neden diyarın başka bir vatandaşı olan "Frpci Baba" yada "Hocam Salya"değildi.

Ve bugün hepsinin cevabını bulduk.
Dilerseniz arkanıza yaslanın ve dikkatle okuyun.

_Lysana_ has been added to the conversation.

Turkleader says:
gorathı çağırmayın
Turkleader says:
lysaa
Turkleader says:
lysana
Turkleader says:
bu gorath senden ne istiyo?
_Lysana_ says:
bi dakka onla bişi hesaplaşıyoz bana cinci rahibe demiş
Turkleader says:
baksana
Turkleader says:
şş
Turkleader says:
ya herkese "lysana ile ilişkin nedir?" diye soruyo
Turkleader says:
yeminere bile sormuş
Turkleader says:
nedir yoksa kıskanıyo mu?
_Lysana_ says:
hadi canım
Turkleader says:
herkese soruyo
Obscurus Exilium says:
kim
Obscurus Exilium says:
soruyo
Turkleader says:
gorath
Turkleader says:
her
Obscurus Exilium says:
eheheh
Obscurus Exilium says:
orası öyle
Turkleader says:
röportajda
Obscurus Exilium says:
nedense
Turkleader says:
lysana ile alakan nedir diye soruyo
Turkleader says:
paso
Turkleader says:

Obscurus Exilium says:
çok üstüne düşüyor gorath
Turkleader says:
ahhahua
Obscurus Exilium says:
anlamadım gitti
_Lysana_ says:
hadi ya ben
_Lysana_ says:
görmedim
Turkleader says:
röpörtajları oku
Turkleader says:

Obscurus Exilium says:
böyle röportaj falan
Obscurus Exilium says:
ayağına
Obscurus Exilium says:
iyi yöntem ama
Obscurus Exilium says:
takdir ettim herifi
Obscurus Exilium says:
saman altından su yürütüyor
_Lysana_ says:
ne röportjı
Turkleader says:
milleti yokluyo demi röpörtaj ayağına
Obscurus Exilium says:
evet
Turkleader says:
ya FRPWORLD POSTASI'nda
Turkleader says:
paso her röpörtaj yaptığı adama
Turkleader says:
"lysana ile aranda ne var?" dio

Ercan-Gorath- FRPWORLD GAZETESİNİN YENİ SAYISI Ã?IKTI! has been added to the conversation.

Turkleader says:
arkasından konuşmayalım
Turkleader says:
o da kimseyi çağırmasın
Turkleader says:

Turkleader says:
gorath
Turkleader says:
bişi merak ediyoz
Turkleader says:

Turkleader says:
kimseyi çağırma
Ercan-Gorath- FRPWORLD GAZETESİNİN YENİ SAYISI Ã?IKTI! says:
evet
Turkleader says:
aramızda
Turkleader says:
her röportajda
ya ben zaten kimseyi çağırmıyorum ki
Turkleader says:
herkese
Obscurus Exilium says:
yaa
_Lysana_ says:
offf offff
Obscurus Exilium says:
bu ne kardeşim bee
evet
Turkleader says:
"lysana ile alakan nedir" diye soruyosun
sorsanıza

Obscurus Exilium says:
arayıp arayıp
kesin arkamdan konuştunuz

Obscurus Exilium says:
bağlantı pil zayıf diyolar
Obscurus Exilium says:
koyucam kafalarına
turk arkasından konuşmayalım diyordu

Turkleader says:
===========Bi dakka lan exile=====================
Turkleader says:
şimdi
Obscurus Exilium says:
arayın
_Lysana_ says:
kim benle alakası ne
Turkleader says:
niye her röportajda herkese lysana ile alakasını soruyosun milletin?
Obscurus Exilium says:
hakkaten yaa
Turkleader says:
yoksa
Obscurus Exilium says:
çok göze batıyo abi
Obscurus Exilium says:
belli etme biraz
Turkleader says:
kıskanma durumları mı var?
Turkleader says:

ya bu sadece lysanayı deli etme yöntemi

Turkleader says:
hhehehuah
Obscurus Exilium says:
hadi hadii

Obscurus Exilium says:
deli etmeymiş
süper soruydu

Obscurus Exilium says:
niye gidipte
Turkleader says:
yeme bizi...
Obscurus Exilium says:
başkasını deli etmiyorsun
Obscurus Exilium says:
niye lysana
Turkleader says:
evet
Obscurus Exilium says:
niye frpci baba değil
Turkleader says:
niye özellikle lysana?

Obscurus Exilium says:
evet
Turkleader says:
ahauhaua FRPCİ BABAAAAA!!
çünkü o en alıngan

Obscurus Exilium says:
öyle gülme
Obscurus Exilium says:
hadiii
ve ayrıca onu sinir etmek eğlenceli
_Lysana_ says:
o beni çıldırtmaya çalışıp akıl hastenesine yatırmak istio ama tabi bende o göz yok
vay toplu röğportaj
cüce kalemini çıkarır
Obscurus Exilium says:
bence
Turkleader says:
hauaha exile
Turkleader says:

Obscurus Exilium says:
ilerde gorathla hükümlü kavga edicekler
iyigünler arkadaşlar
Obscurus Exilium says:
lysana yüzünden
Obscurus Exilium says:
kaçarsın tabii
burada frpworld gazetesi adına bulunuyorum
Obscurus Exilium says:
ne?
Turkleader says:
benimle özelden röportaj yapmalısın
Turkleader says:
ileride ortaya çıkacak müthiş bi karakterim var
evet yegane bilgi kaynağım sensin turk

Turkleader says:
bir kaç kişi biliyor bu sırrı
Turkleader says:
özelden gel bir bir anlatayım
Turkleader says:

oke
bana lysanadan bahset
Obscurus Exilium says:
bizden sır çıkmaz

Ercan-Gorath- FRPWORLD GAZETESİNİN YENİ SAYISI Ã?IKTI! has left the conversation.

Obscurus Exilium says:
aehıaeh
Obscurus Exilium says:
adam inkar etmedi
Turkleader says:
huahaa
Obscurus Exilium says:
resmen
Turkleader says:
lysana diyo hala
Obscurus Exilium says:
evet dedi
Obscurus Exilium says:
lysana
Obscurus Exilium says:
bak ne kıymetlisin
Obscurus Exilium says:
keh keh keh
_Lysana_ says:
efendim karıştı ortalık herkes haber hgakkında bişi soruo kafayı yiycem
Obscurus Exilium says:
haber bahane
Obscurus Exilium says:
gorath şahane
_Lysana_ says:
zuahaha
_Lysana_ says:
hah siz ne diyondunuz
Turkleader says:
ben röpörütaju
Turkleader says:
huhuh
Obscurus Exilium says:
abi bu gorath meğerse kazanovanın önde gideniymiş
Turkleader says:
toplu röpörtaj yapıom
Turkleader says:
yani topla
_Lysana_ says:
ayhh durun kafam ağrıdı herkez daldı bi anda
Obscurus Exilium says:
ulan gasteye
Obscurus Exilium says:
yazı yollıycam
Obscurus Exilium says:
gorathla lysana arasında neler oluyor diye
Obscurus Exilium says:
bunları yapıştıriyim
_Lysana_ says:
neeee
Obscurus Exilium says:
ehuheh
Obscurus Exilium says:
maksat
Obscurus Exilium says:
ahali öğrensin
Obscurus Exilium says:
hep o mu yapıcak
_Lysana_ says:
ama arada bende gidiyom
Obscurus Exilium says:
ooo
Obscurus Exilium says:
buluşuyosunuz yani
Obscurus Exilium says:
vay bee
_Lysana_ says:
ayh ne alaka bea
Obscurus Exilium says:
gidiyomuşsun
Obscurus Exilium says:
goratha
Obscurus Exilium says:
ehue
Obscurus Exilium says:
bak iyi oldu itiraf ettiğin
Obscurus Exilium says:
hemen yapıştırayım
_Lysana_ says:
ya uff gelde ayıkla pirincin taşını şimdi
_Lysana_ says:
lütfen kimseye söylemeyin
Obscurus Exilium says:
heheh söylermiyiz canım benim
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Kiralık gazetecimize dışarıdan bize bu şahane haberi sunduğu için teşekkürlerimizi sunarız. şimdi diğer haberimize geçelim:

FİRBLEDAN DÃ?NERİM!

Eski başrahip Gnome ozan ikinci frpworld istanbul buluşmasında "eğer zamanın inananları ısrar ederlerse dönerim!" dedi. Böylece Firble Gnome ozanlığa dönmeye bir kapı açmış oldu. Eğer böyle bir şey yaparsa yine siteyi karıştıracaına kesin gözü ile bakılıyor ve diğer inananlar dönmesin diye haykırırken Dragonfire inananları dönsün diye haykırıyor.

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

DURMAK YOK TURKLEADER!

Turkleader son zamanlarda bir sessizliğe gömüldü ve bu sessizlikte Exile ile birlikte şehrimizin vaz geçilmezlerinden Gorath hakkında gizli saklı planlar kurup arkasından işler çevirirlerken bir yandanda yeni karakterinin harika tasarımını yapıyor. Kendisine buradan bize bu harika röportajı sunduğu için teşekkürlerimizi sunuyoruz:

Gorath:
iyi günler sayın Turkleader
Turkleader:
Merhabalar
Gorath:
burada gazetemiz frpworldposatası adına bulunuyorum
Gorath:
bize bir röportaj bahşeder misiniz?
Turkleader:
buyurun... gazetenizi ısrarla takip ediyorum...
Turkleader:
tabi ki
Gorath:
çok teşekkürler efendim
Turkleader:
o gazetede bulunmak benim için de hoş olur
Gorath:
bize rplere katılacağınız yeni karakterinizden bahseder misiniz biraz?
Gorath:
sizi dinliyorum efendim
Turkleader:
aslında ilk başlarda iyi bir domaini olmayan tanrılar olmadığı için RP'ye katılmama kararı almıştım...
Gorath:
anlıyorum
Turkleader:
ama sonraları Savaş domainini burock'a verip, Kaos domainini de def eden Oren, adalet domaini (iyi bir domain) alarak
Gorath:
özellikle hangi tanrının domaininin iyi olmadığını düşünüyorsunuz?
Turkleader:
RP konusunda önümü açmış bulunuyor
Turkleader:
hayır, ben denge açısından bakıyordum... Hep ölümün, katliamın, intikamın, falanın filanın tanrıları vardı
Turkleader:
iyi yönelimde olan karakterler nötr olan zamana tapmak zorunda kalıyordu
Gorath:
anlıyorum
Gorath:
ama şöle bişey
Gorath:
oren good değil
Gorath:
efendim
Gorath:
nötr
Turkleader:
işte
Gorath:
hala nötr
Turkleader:
ben de bunu diyorum
Turkleader:
yani iyiler sahipsizdi
Gorath:
şimdi onamı gidiyorsunuz yani?
Turkleader:
sığınacak bir limanları yoktu
Gorath:
anlıyorum
Turkleader:
hayır... iyilik domaini aldı artık Oren...
Gorath:
karakteriniz hangi ırktan acaba?
Turkleader:
adalet özelliği var artık
Gorath:
oren hala iyi değil efendim
Turkleader:
karakterim bir Bugbear olacak
Gorath:
hâla nötr olduğunu savunuyor
Turkleader:
iyi olmasa da domaini en azından daha uygun
Gorath:
evet sanırım anlıyorum
Gorath:
bize bugbearın yapısından bahsedermisiniz?
Gorath:
Özelliklerinden?
Turkleader:
bugbearlar iki metre boyunda, bol kıllı, çok kuvvetli ve zeki goblinoidlerdir
Turkleader:
savaş taktikleri konusunda diğer goblinoidler gibi körlemesine ya da taktik yapamayacak kadar agresif davranmaz, mantıklı hareketler yaparlar
Turkleader:
bu yüzden bir bugbear fazlası ile tehlikelidir
Gorath:
sizin bugbearınız ırkından farklı özelliklere sahipmi acaba?
Gorath:
yoksa her bugbear gbimi?
Turkleader:
evet farklı özelliklere sahip
Gorath:
ne gibi acaba?
Turkleader:
mesela üzerindeki lanet dolayısı ile herhangi bir yemek yiyemiyor... sadece belirli bir etten başka ot yiyemiyor... sadece su ve şarap içebiliyor bu da doyurmaz karnını takdir edersiniz ki
Gorath:
anlıyorum
Gorath:
belirli bir etin peşinde geziyorsunuz
Gorath:
anladığım kadarıyla
Turkleader:
evet... humanoid eti
Gorath:
anlıyorum
Turkleader:
ancak karakterimin yönelimi iyi olduğundan her humanoidi yiyemeyeeğinden
Gorath:
bize şehirde en ilginizi çeken kişiden bahsedermisiniz?
Turkleader:
sadece kötü kişileri öldürüp yiyebilecek
Turkleader:
şehirde
Turkleader:
en ilgimi çeken kişi sensei
Gorath:
ona katılmayı düşünüyormusunuz?
Turkleader:
sanırım onun doğulu kemiklerinden çorba yapabilirim...
Gorath:
anlıyorum
Turkleader:
ben iyi bir bugbear olacağım... ikinci farkım da burada olacak...
Gorath:
senseinin takımından bir kşi eksildi sanırım biliyorsunuz
Gorath:
yeminer öldü
Turkleader:
daha iyi...
Gorath:
pekiyi bu bugbearı yaratmadan önce başka karakter oynatmayı düşündünüzmü hiç?
Turkleader:
bugbear her zaman oynatmayı istediğim karakterdi
Gorath:
bize lysanadan bahsedermisiniz?
Gorath:
saygıdeğer lysananın nasıl birisi olduğunu düşünüyorsunuz?
Turkleader:
bana ait bir röportaja başkalarının karışmasını istemiyorum... başkalarından bahsedemem...
Turkleader:
konumuz bu değil çünkü
Turkleader:
*göz kırpar*
Gorath:
onun bir cinci olduğu doğrumudur? Heal için para aldığı ve heal yapamadığı?
Gorath:
bu soruyu yanıtlarsınız umarım
Turkleader:
hmm..
Turkleader:
ben daha RP'ye katılmadığım için bunları bilemeyeceğim
Gorath:
pekiyi gerçekte?
Turkleader:
ama karakterim Lysana ile bir şekilde karşılaşacak
Ercan-Gorath- Röportajdayım!:
Hükümlünün hasta olduğu doğrumu?
Turkleader:
bunu söyleyebilirim
Gorath:
Anlıyorum
Gorath:
sanırım lysanayı yemeyi düşünüyorsunuz
Turkleader:
hayır... ben sadece kötülük yapan humanoidleri yerim
Gorath:
anlıyorum
Gorath:
bize yöneliminizi bahşedermisiniz acaba?
Turkleader:
bebekleri yemeği reddettiğimde kabilemin şamanı beni lanetlemişti... onun kıt zekasına göre insan yiyerek kötü olacaktım
Turkleader:
ama ben kötüleri yiyerek kendimi koruyorum...
Turkleader:
Yönelimim Chaotic Good ya da Neutral good olacak
Turkleader:
ama bunu RP'deki oyuncular bilmeyerek davransa iyi olur... Sonuçta karakterimin alnında yazmayacak...
Turkleader:
ve öldürdüğüm kişilerin kötülüğünü bir tek ben biliyor da olabilirim... bu durumda başkaları benim kötü olduğumu düşünebilir *göz kırpar*
Gorath:
gerisini rpde görüceğiz sanırım
Turkleader:
evet
Turkleader:
bu kadar ip ucu yeter...
Gorath:
bize bu güzel röportajı bağışladığınız için teşellür ediyoruz
Turkleader:
ben teşekkür ederim
Gorath:
iyi akşamlar efendi
Turkleader:
iyi akşamlar üstadım

Saygıdeğer Turkleader'ın Bugbearını sabırsızlıkla bekliyoruz...[/b]

The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

ONU KENDİ HAYATIMDAN ÇOK SEVİYORUM

Okuduğunuz başlık Lysana tarafından sarfedilmiştir.Bağımsız muhabir The Exile Lysana-Gorath ilişkisini biraz daha inceleyip bu ilişkinin bir kara sevda olduğunu öğrendi.Bu bilgiyi kendine saklıyamazdı.

Size Lysana'yla yaptığım bir röportajı sunuyorum.Lysana'nın gözleri her Gorath ismini duyduğunda ışıldıyordu.Ve bazen gözlerini yere dikip düşünüyordu.Düşündüğü Gorathtı tabii ki.Ben bir muhabir olarak Gorathı kıskandığımı inkar edemem.Böyle bir aşkı herkes yaşayamaz.Sadece birbiri için yaratılmış yürekler yaşayabilir bunu.

Lysana-Gorath ilişkisi yazı dizimizin 2.bölümünde size Lysana'nın aşkını saklamak için ne kadar uğraştığını ama kalbinin onu ele verdiğini görüyoruz.
Lütfen yazımı okurken yanınızda yaşlı gözlerinizi silmek için bir mendil bulundurun.

Obscurus Exilium says:
ama bak sana samimi olarak söylüyorum
Obscurus Exilium says:
bu goratha dikkat et
Obscurus Exilium says:
biraz gözlemle
Obscurus Exilium says:
gördüklerin bilgiye dönüşücek
_Lysana_ says:
hımm
Obscurus Exilium says:
bana söyledi bazı şeyler
_Lysana_ says:
haha
Obscurus Exilium says:
konuşma
Obscurus Exilium says:
buna aşk diyoruz
Obscurus Exilium says:
sakın onun kalbini kırma
Obscurus Exilium says:
anlıyormusun
_Lysana_ says:
off exile dalga geçme olum
_Lysana_ says:
bende oturmuş ciddi ciddi dinlityom
Obscurus Exilium says:
aşk böyledir işte
Obscurus Exilium says:
umursamaz olursun
_Lysana_ says:
hahaha
_Lysana_ says:
deli exile
Obscurus Exilium says:
hayatı toz pembe görüyorsun değil mi
Obscurus Exilium says:
yolun açık olsun lysana
Obscurus Exilium says:
umarım birbirinizi mutlu edersiniz
_Lysana_ says:
yaaa exileee
Obscurus Exilium says:
aşkınız umarım sonsuza kadar sürer
Obscurus Exilium says:
utanmana gerek yok
Obscurus Exilium says:
burada bizbizeyiz
_Lysana_ says:
ne diyon olum ne aşkı
Obscurus Exilium says:
kimsenin haberi olmayacak
Obscurus Exilium says:
gorath diyorum
_Lysana_ says:
olsun veya o lmasın
Obscurus Exilium says:
onun seni sevdiği kadar sende onu sev
Obscurus Exilium says:
sonsuza kadar
_Lysana_ says:
öyle bişi olsa sölerim niye çekiniyimki
Obscurus Exilium says:
aşkınızı gizli tutmak istiyorsunuz
Obscurus Exilium says:
evet mi
Obscurus Exilium says:
sanırım evet
Obscurus Exilium says:
cevap vermediğine göre
_Lysana_ says:
düşünüyordum özür dilerim sanırım cevabım evet
Obscurus Exilium says:
evet de bee
Obscurus Exilium says:
hayır diyo hala
Obscurus Exilium says:
neyse
Obscurus Exilium says:
ben değiştiririm o kısmı
_Lysana_ says:
aşk gizli tutulmamlı ama ortada aşk yok zaten
Obscurus Exilium says:
kendi hayatından çok seviyorsun demekki onu
Obscurus Exilium says:
o da seni seviyor
_Lysana_ says:
ne desem boş
Obscurus Exilium says:
evet
Obscurus Exilium says:
sadece tek bir kelime
Obscurus Exilium says:
aşk
Obscurus Exilium says:
bu herşeyi açıklıyor zaten
Obscurus Exilium says:
sade ve yalın birşekilde
Obscurus Exilium says:
başka birşey demene gerek yok
_Lysana_ says:
daha fazla konuşmayacağım
Obscurus Exilium says:
konuşmana gerek yok
Obscurus Exilium says:
özür dilerim
Obscurus Exilium says:
fazla meraklıyım
_Lysana_ says:
evet farkettim
_Lysana_ says:
bence bu merakı artık kendine saklamanın vakti geldide geçiyor
Obscurus Exilium says:
evet
Obscurus Exilium says:
aşkınız size ait
Obscurus Exilium says:
umarım mutlu olursunuz
Obscurus Exilium says:
ve sonsuza kadar
Obscurus Exilium says:
sonsuza kadar
_Lysana_ says:
hıhı anlıyorum
_Lysana_ says:
saol exile çok incesin
Obscurus Exilium says:
önemli değil
Obscurus Exilium says:
sadece aşkınıza saygı duyuyorum
Obscurus Exilium says:
aşkın mahrumiyetine inanıyorum
Obscurus Exilium says:
onun için kimsenin haber olmayacak bu yazılanlardan[/b]
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

[/b]OKUYUCU MEKTUPLARI

İyi günler sayın frpworld gazetesi;

Ya az önce haber niteliği olmayan bir yazı oukdum. Kendin sorup kendin cevaplamışsın diyorum burada Exile'a. İlk haberin gerçekten çok iyiydi ama ikincisini hiç beyenmedim. Lütfen röportaj yaparken editlenmesi gereken yerlere dikkat et. Röportajları bu şekilde yayınlarsan gazetenin kalitesinde büyük bir düşüklük yaşarsınız.

Saygılarımla
Meneleus Terriore

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

MANşET: LORD ORENİN DÃ?NÃ?şÃƒ?NÃ?N ARDINDAN BÃ?YÃ?K RÃ?PORTAJ!

DİYARIN YARISINDAN FAZLASI BANA TAPIYORDU!

MALOVANIN RAİSTLİNE VERDİğİ KILICI Ã?ALIP...

HAKETMİşTİ!

SEBEBİ GÃ?Ã?!

Bu gün Lord Orenle röportaj yapabilmek için bizzat düştüm yollara ve tapınağına girdiğimde kendimi bizzat lord Orenin diyarında buldum. İki parçadan oluşan diyarın birinde Undeadler ve diğerinde Efsanevi savaşçılar var. Bu parçalardan birisinde ölmüş efsanevi savaşçılardan birisini görürüm umudu ile çok baktım etrafıma ama bir tanesini bile göremedim. Belki de benim sınırlı bilgim dâhilinde olmayan efsanevi savaşçılardı bunlar. Nede olsa ben o kadar uzun yaşamış birisi değilim. Sonuçta bu efsanevi savaşçılardan bazılarını tanısam bile yüzlerini bilmem. Duymuş olduklarımın eminim vardır içlerinde. İşte röportajımız:

Gorath:
İyi günler Lord Oren
_DARK_ANGEL:
İyi günler Gorath
Gorath:
Burada gazetemiz Frpworld postası adına bulunuyoruz
Gorath:
Bize bir röportaj bahşeder misiniz?
_DARK_ANGEL:
tabiki..
Gorath:
Ã?ncelikle bizimle bu röportajı yaptığınız için size çok teşekkür ederiz yüce lord Oren
Gorath:
Yüce lord bize lord Orenin tanrılık özünden bahseder misiniz?
Gorath:
lord Orenin görüşünden?
_DARK_ANGEL:
Kaoslaya başlayan tanrılık özüme daha sonra ölüm ardından da savaş eklendi...
daha sonra kaosun kontrol edilemez bir güç olduğunu ve kontrol etmeye çalışanı ele geçiren bir güç olduğunu farkettim..
_DARK_ANGEL:
aslında bana bir huzur da vermiyordu
Gorath:
Kaosu yenmeyi başardınız sanırım
_DARK_ANGEL:
ewt başardım 2 uzun aydan sonra yendim
Gorath:
Anlıyorum
Gorath:
Bize gidişiniz sırasında olanları nasıl gördüğünüzden bahseder misiniz?
Gorath:
Yokluğunuzda diyarda olan büyük değişimlerden
_DARK_ANGEL:
gidişim sırasında çok popülerdim tapınağımda her an 3-4 kişi bulunuyordu ve her gün müridime mürid katıyordum..
Gorath:
Zaten bu zamanlara kaoz çağı deniyordu hatırladığım kadarıyla
_DARK_ANGEL:
diyarın yarısından fazlası bana tapıyordu..
_DARK_ANGEL:
evet kaos zamanı
Gorath:
Sizin gidişiniz birçok şeyi değiştirdi
Gorath:
Bize belirsizlikler çağının başlangıcından bahseder misiniz?
_DARK_ANGEL:
belirsizlikler çağının planı aslında çook uzun zaman önceden tasarlanmış birşey
_DARK_ANGEL:
ben daha yarı tanrıyken..
_DARK_ANGEL:
Malovanın Raistline verdiği kılıcı çalmış ve yerine kendi kılıcımı vermiştim Raistline...
Gorath (7:58 PM) :
Hmm
Gorath:
Sonuçta ne oldu Raistline efendim?
_DARK_ANGEL:
tanrılar savaşı başladığında ise raistlin kılıcı tanımak için başka bir boyuttaydı.. e tabi kılıç benim kılıcım olduğu için olaylar umdukları gibi gelişmedi..
Gorath:
anlıyorum
_DARK_ANGEL:
sonunda raistlin kılıca bağılmı tanrı özüyle beslenen bir canlı oldu
Gorath:
bir iblis yani
_DARK_ANGEL:
ve maskı öldürüşünün ardından Zayıflamış olan Malovanı da öldürdü...
_DARK_ANGEL:
hyr iblisliğinden önce..
Gorath:
anlıyorum efendim tanrıkatleden lakabı buradan geliyor sanırım coraxa
_DARK_ANGEL:
Raistlinin savaş karargahına geri dönüp herkese hediyeler dağıtması zamanında
_DARK_ANGEL:
evet lakap ordan geliyor..
Gorath :
bize tanrılığa yükselişinizden bahseder misiniz?
_DARK_ANGEL:
Ardından ben malovanın kılıcını kendim için kullanıp savaş gücünü aldım
Gorath:
Yarı tanrılıktan tanrılığa yükselişiniz nasıl oldu efendim?
*Burada lord Oren birisine ceza veriyor ve ben bakmamak için gözlerimi kapatıyorum.
Gorath:
yüce lord bize yeminerin ölümü hakkındaki düşüncelerinizi bahşeder misiniz?
Gorath:
büyük bir inananınızı kaybettiniz
_DARK_ANGEL:
Hmm bu konuda konuşmak istemiorum
Gorath:
Anlıyorum efendim
Gorath:
Pekiyi ya yeminerin külleri ile unholy ve Gorath'ın cesetlerini sakladığınız doğru mu?
Gorath:
Etrafımda efsanevi savaşçılarla ilgili bir boyut duruyor ama onları burada göremiyorum
_DARK_ANGEL:
evet doğru ama ona kimsenin ulaşması mümkün değil
Gorath:
Pekiyi Burock'un yarı tanrılığa ulaşması ile ilgili neler düşünüyorsunuz?
_DARK_ANGEL:
haketmişti..
Gorath:
lord Oren gelecekle ilgili düşünceleriniz neler?
_DARK_ANGEL:
diyara mutlak bir düzen getireceğim..
Gorath:
Seçmiş olduğunuz adalet savaşçıları topluluğu ne durumda?
_DARK_ANGEL:
"gitgide gelişiyorlar ancak işleri çok zor olacak
Gorath:
Yani onlara güveniniz var mı?
_DARK_ANGEL:
tabiki yoksa seçmezdim..
Gorath :
Bize büyük düşmanınız Azalinle yeni bir savaş beklentinizin olup olmadığını söyler misiniz?
Gorath:
Onun intikam için size saldırmayı düşünüp düşünmediğini biliyor musunuz?
_DARK_ANGEL:
benim seçtiklerimden eminim sonradan katılanları bilemiycem
_DARK_ANGE:
Hmm Azalin benim kan kardeşim...
Gorath:
Ayrıca siz onun oğlunu öldürme sebebisiniz
_DARK_ANGEL:
yanlış.. oğlunu öldürme sebebi güç..
Gorath:
Anlıyorum
Gorath:
Diyarda en çok merak edilen soruyu sorucağım lord OREN!
Gorath:
Yöneliminiz nedir acaba?
_DARK_ANGEL:
??
_DARK_ANGEL:
Hmmm bu bir sır....
insanlar ne düşünürse...
Gorath:
anlıyorum ama bundan önce nötr olduğunuzu iddia ediyordunuz
_DARK_ANGEL:
ama müritlerimde bir zorunluluk tutmuorum
alignment= any
_DARK_ANGEL:
belki öyleyimdir..
_DARK_ANGEL:
pekiiii
_DARK_ANGEL:
Sayın muhabir Gorath..
Gorath (8:15 PM) :
Çok teşekkür ederiz sayın oren
Gorath:
Bu röportaj için
_DARK_ANGEL:
Sayın wicked one işinizi elinizden almayı planlıyormuş bu konuda ne düşünüyorsunuz??
Gorath:
Ehem tüm tanrılar bunu yapmak zorundamı diye düşünüyorum
Gorath:
Sonuçta soruları burada ben sorarım
_DARK_ANGEL:
sana öyle gelio..
_DARK_ANGEL:
soruları tanrılar sor...
Gorath :
İyi günler Lord Oren (Muhabir kaçar)

Eh bu dehşetengiz röportajın sonucunda yeni adalet tanrısını buradan bir kez daha selamlıyorum ve açıçası kısa bir süre yeni bir röportaj yapmayı hiç istemiyorum.(Aslında istiyorum ama muhabir olarak böyle söylemem icap ediyordu!)

wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

MANşET:LORD AZALİN'İN DOMAİN DEğİşİMİ HAKKINDAKİ RÃ?PORTAJ

LORD OREN'E SAVAş AÃ?ACAK MI?

KAOS HAKKINDAKİ GÃ?RÃ?şLERİ...

Röpotaj-Ozan Erantel...Düzeltilmeden yayınlanmıştır...

wicked_@ne (12:15 PM) :
selamlar yüce lord azalin
wicked_@ne (12:15 PM) :
nasılsınız diye sormamın bir sakıncsı yoktur umarım?
Lord Azalin (12:17 PM) :
İİYİM. MUHABİR..SEN NASILSIN...
wicked_@ne (12:17 PM) :
saolun lordum...serbest muhabir olarak bu röportajın konusunu sizin domain seçiminiz olarak belirledim izninzle
wicked_@ne (12:17 PM) :
neden böyle bir seçim yapma gereği duydunuz?
Lord Azalin (12:18 PM) :
KAOS..BU EVRENDEKİ EN GÃ?Ã?LÃ? OLGU....
wicked_@ne (12:19 PM) :
hımmm...lord oren'in kaos hakkındaki yorumlarını okudunuz mu gorath ın röportajında?
Lord Azalin (12:19 PM) :
OKUMADIM. OREN VE BEN APAYRI VARLILARIZ.

VE BİRBİRİMİZDENEDE PEK HOşLANMAYIZ

wicked_@ne (12:21 PM) :
evet yüce güç biliyorum...lord oren kaosu kontrol etmeye çalışanı ele geçiren bir güç olduğunu söylüyor...siz bunu engelleyebilecek misiniz?
Lord Azalin (12:22 PM) :
ben bunun bilincinde olarak bunu kabullendim... ve istedim

wicked_@ne (12:23 PM) :
eğer engelleyemezseniz olacaklardan korkmuyor musunuz?
wicked_@ne (12:23 PM) :
diyardan gitmeniz gerekirse müridleriniz epey azalacaktır...
Lord Azalin (12:23 PM) :
hayır... ben güç için kasıun bahşedeceği güç için....bir çok şeyi feda ettim.

bundan korkamam..korkmamalıyım...
Lord Azalin (12:24 PM) :
biliyorum..bu her zman bir risk..ama kaos beni ele geçirirse ben diyardan gitmem.....
wicked_@ne (12:24 PM) :
hımmm...ilginç tabi...ama gücünüz epey azalacaktır
wicked_@ne (12:24 PM) :
ve bu lord oren'in eline büyük bir koz geçmesini sağlar
wicked_@ne (12:25 PM) :
şuan bile canlılar bağlılıklarını hangi tanrılara sunacakları konusunda kafaları karışmış durumdalar
Lord Azalin (12:25 PM) :
bunlar sadece ihtimal ...wicked one.

pekde fazla ihtimaller hakkında konuşamam..
Lord Azalin (12:26 PM) :
bu tamamn onların seçimi...ve benim yolum artık belli...

ben kaosum..kaosta ben....

kimin egosu güçlü ise kaznacak.....
wicked_@ne (12:26 PM) :
anlıyorum yüce güç...aldığımız duyumlara göre lord oren'den intikam alacakmışsınız bu konu hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyiz?
wicked_@ne (12:27 PM) :
böyle birşeye niyetli misiniz?
wicked_@ne (12:27 PM) :
yada müridlerinize savaş açtırtacak mısınız lord oren'in müridlerine karşı?
Lord Azalin (12:28 PM) :
bu benim iç meselem...bunu senin meskeltaşında çok karıştırdı..

ölümden döndü....
wicked_@ne (12:28 PM) :
bunu bir tehdit olarak mı almalıyım yüce güç?
Lord Azalin (12:30 PM) :
savaş...her zaman istediğim bir şey ama....şu an sanırım güçlermizi tartma aşamasındayız....
wicked_@ne (12:30 PM) :
hımmm.yani yakın bir zamanda bir savaş beklememeliyiz...
Lord Azalin (12:31 PM) :
ben kaosum.....unutma...
wicked_@ne (12:31 PM) :
anlıyorum lordum...yani sağ gösterip sol vurabilirsizin.....
Lord Azalin (12:32 PM) :
zekisin...muhabir.
wicked_@ne (12:32 PM) :
bu benim içinde geçerli değildir umarım...
bende umarım....
wicked_@ne (12:32 PM) :
teşekkür ederim lordum...int'e çok verdim ozan olduğum için
zuahahahahaahaha
wicked_@ne (12:33 PM) :
lordum bu röportaj için çok teşekkür ederim...umarım sizi rahatsız etmemişimdir...
wicked_@ne (12:33 PM) :
sanırım hayatta olmam bunun bir göstergesi
Lord Azalin (12:33 PM) :
seni sevdim wicked one...etrafta zeki birilerin bulmak zor...
wicked_@ne (12:34 PM) :
teşekkür ederim lordum..İltifatlarınıza layık olmaya çalışacağım......bir dahaki röportajda görüşmek ümidiyle...Tekrar tşekkür ederim lordum...halen hayatta olduğum için
Lord Azalin (12:36 PM) :
bende sana...halen hayatta olduğun için.....

not:ilk röportajım olduğu için gazeteye geçirirken hata yapılmış olabilir...affınıza sığınıyorum...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Locked