Baya hoşuma gitti!Strider wrote:Peki Bu nasıl::
::FRPWORLD.COM::Bir Ölke ki Sınırları senin hayalgücün olan!
frpworld'ün gelmiş geçmiş en güzel sloganı!!
Gelecek hafta benim ismimi her gün, sitede her gezişinde görünce ne kadar cool kalabileceksin?
Kendini şimdiden alıştır, bundan sonra bunu görmek senin için sıradan bir olay haline gelecek.
::FRPWORLD.COM:: BASKA BIR DUNYA VAR, ZAMANIN MACERA SÖRDÖKÖE ILERLEDIGI...
İsmimi devamlı göreceğini düşün. Ne kadar tatlı geliyor kulağa di mi? :-J
::FRPWORLD.COM:: BASKA BIR DUNYA VAR, ZAMANIN MACERA SÖRDÖKÖE ILERLEDIGI...
İsmimi devamlı göreceğini düşün. Ne kadar tatlı geliyor kulağa di mi? :-J
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Herkesin yazdığı çok güzel böyle güzel bir aktivitede bulunduğumuz için çok guruluyum. Sitemizi düşünen ve önemsiyen insanlar olarak en iyi slogan kazansın diyorum...
Sevgili Estebin'in ismini her yerde görmek bana gurur verirdi... Burada bir şekilde bir rekabet ortami yarattıysak ne mutlu biz kullanıcılara (ve tabii adminlere
)
::FRPWORLD.COM:: BASKA BIR DUNYA VAR, KILICLARIN KIVILCIMLARIYLA AYDINLANAN...
Aslında daha uzundu ama kısaltmak zorunda kaldım düşüncemi
Sevgili Estebin'in ismini her yerde görmek bana gurur verirdi... Burada bir şekilde bir rekabet ortami yarattıysak ne mutlu biz kullanıcılara (ve tabii adminlere
::FRPWORLD.COM:: BASKA BIR DUNYA VAR, KILICLARIN KIVILCIMLARIYLA AYDINLANAN...
Aslında daha uzundu ama kısaltmak zorunda kaldım düşüncemi
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
legacy_user_4
VEEEEE..
SLOGAAANNN...
OSCARIIIII...
WUROLDAR'IN!!!!
*Her taraftan tezahüratlar ve alkışlama sesleri duyulur.*
Wuroldar güzel slogandı. Seni kutlarım.
Artık sitenin yeni sahibi gibi ortalarda gözüküp yeni kullanıcıların tebriklerini alacak kişi sensin.
Geçen sefer Raistlin'in başına gelmiş de.
Yeni kullanıcılar sana mesaj atarken eleştiri de bulunur ya da başka türden taleplerde bulunurlarsa bize söyle biz ilgileniriz.
Bu arada arkadaşlar sitenin değişik her yerde geçen sloganı (haftalık değiştiremediğimizden) "Başka bir dünya var,..." (Veya ingilizce sitelerde There IS another world,...). O açıdan sloganlarımızın başında Başka bir dünya var,... diye başlarsak daha güzel olur.
Hadi aslanlar iki hafta sonra yeni slogan var. Bakalım bu sefer kim seçilecek?
Herkes kendine iyi baksın.
SLOGAAANNN...
OSCARIIIII...
WUROLDAR'IN!!!!
*Her taraftan tezahüratlar ve alkışlama sesleri duyulur.*
Wuroldar güzel slogandı. Seni kutlarım.
Artık sitenin yeni sahibi gibi ortalarda gözüküp yeni kullanıcıların tebriklerini alacak kişi sensin.
Bu arada arkadaşlar sitenin değişik her yerde geçen sloganı (haftalık değiştiremediğimizden) "Başka bir dünya var,..." (Veya ingilizce sitelerde There IS another world,...). O açıdan sloganlarımızın başında Başka bir dünya var,... diye başlarsak daha güzel olur.
Hadi aslanlar iki hafta sonra yeni slogan var. Bakalım bu sefer kim seçilecek?
Herkes kendine iyi baksın.
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
- planeswalker
- Kullanıcı

FRPWORLD.COM:: BASKA BIR DUNYA VAR AşKIN HİÖ BİTMEDİğİ denebilir. ya da FRPWORLD.COM:: BASKA BIR DUNYA VAR HAYALLERİN GERÖEKLEşDİğİ VEYA ÖLÖMÖN YENİLDİğİ......GİBİ ARTTIRILABİLİR...
KARANLIğI GÃ?RÃ?P DE İÃ?İNE GİRMEK KOLAYDIR.ZOR OLAN IşIğI GÃ?RÃ?P DE YİNE AYNI CESARETLE KARANLIğA GİRMEKTİR.BUNU YAPABİLİR MİSİN?
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı