ADSL mi Kablo Net mi?
ADSL mi Kablo Net mi?
evet arkadaşlar hadi bir kamuoyu yoklaması daha yapalım.ADSL modem mi tercihiniz yoksa Kablo Net mi?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
WarlorD
- Kullanıcı

kalbo net kullanıyorum ve çok fazla sorun çıkarıyor. olanaklar kısıtlıysa adsl tercih edilebilir kullanan arkadaşlar daa az sorun çıkardıı görüşündeler..
olanak varsa tabiki diğer derim... skyrunner mesela..
(yinede dial-up baalantıya kıyasla çok çok daha iyi tabiki kablonet.. yani yüzsüzlük etmiyeyim memnunum aslında
)
olanak varsa tabiki diğer derim... skyrunner mesela..
(yinede dial-up baalantıya kıyasla çok çok daha iyi tabiki kablonet.. yani yüzsüzlük etmiyeyim memnunum aslında
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Eheheh tabiiki dial-uo tan katlarca daha iyidirWarlorD wrote: (yinede dial-up baalantıya kıyasla çok çok daha iyi tabiki kablonet.. yani yüzsüzlük etmiyeyim memnunum aslında![]()
)
My DNA written in C with VIM, compiled with GCC and running on baranix (It' s a free UNIX like OS for human body platform)
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Peki ADSL için hangi modemi önerirsiniz.
Dediğim gibi kablo seçiminiz ise modem telecomdan peki adsl için hangi modem kullanılmalı.????
Marka ve fiyatlar neler bunları merak ediyorum.
Ayrıca kullananlar memnunmu değilmi ?
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Re: Peki ADSL için hangi modemi önerirsiniz.
Dragonfly wrote:Dediğim gibi kablo seçiminiz ise modem telecomdan peki adsl için hangi modem kullanılmalı.????
adsl modemleri AIRTIES E-CON GEZZ
PİKATEL SIEMENS THOMSON ZOOM ZYXEL benim bildiğim modemler bunlar fiyatlara gelince hepsi özelliğinie göre değişiyo hepsinin fiyatını bilmiyorum ama rahat 90 ve 400 milyon arasındaki fiyatlarda satılıo
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
256'lık ADSL hattım var vallaha çata çata indiriyo(26~27kb hızla), bu arada modemin markası da bilindik değil hani Geek diye bi marka, firewall'u var,router var 100 milyona aldım 3 ay falan önce!
ADSL i tavsiye ediyorum şiddetle
ADSL i tavsiye ediyorum şiddetle
Ferahta galip gelenlerden bir bıkmışlık var omuzlarımda, ondan mağlup oluyorum bu aralar hayata!
Bende adsl 256 kullanıyorum ama cevabım ne adsl ne de kablo net. Bir iki arkadaşın da dile getirdiği gibi T3 diyorum. İngiltere de kullanma şansım oldu ve hakkaten inanılmaz bişi. Diyebilirim ki interneti harddiskin gibi kullanıyosun. olaganüstü bişi ya. Bu arada Lysana senin rüyalarında gordüğün şey 2 yıla kalmaz Türkiye ye de gelir.
Only God can Judge me!
Adsl tavsiye ederim.Ayrıca Zoom Modemler gayet iyi.
T3 henüz türkiyede yok.Onun gelmesi için baya bi beklerizde.
Adsl ve Kablonet'e gelince alttaki quote yeterli olur sanırım.
Bunu kullanabilmemiz için Elimizde ancak bir Lease Line falan olması gerek.
T3 henüz türkiyede yok.Onun gelmesi için baya bi beklerizde.
Adsl ve Kablonet'e gelince alttaki quote yeterli olur sanırım.
Yani hiçkimse gerçek 2mbit'i tam anlamıyla kullanmıyor.Yalnız Siz normalde 1mbit hat aldığınızda şehir cırına eklenirsiniz mesela istanbuldasınız siz 1mbit hat istediniz size çıkış ile hemen interneti verirler
lakin siz başkalarının içinde bulunduğu bir cır a girersiniz.Ne zaman ki 20 tane 1 mbit bağlantısı talebi olur o zamn sizin cırınıza bir mbit bağlantı
eklerler yani 20 tane 1 mbit kullanıcısına gerçek 1 mbit gider bunun da amacı siz ofline iken bağlantı boşa gitmesin başka kullanıcılar da oradan
yararlansın bunu internetten araştırırsanız uluslararası standart 20/1 olarak belirlenmiştir SOL bu konuda 8/1 kullanır bu konuda en iyi isp dahili.
nettir o da 4/1 kullanır ama toplu sitelere verir herkeze dağıtmaz.
Bunu kullanabilmemiz için Elimizde ancak bir Lease Line falan olması gerek.