Yukardaki ankete baktımda %100 Evet abartıyor demişler. Evet Raist ne o öyle 1874 mesaj.Abartıyosun ama sen atmaktan yorulmuyosan bile bizi düşün be.Biz onların hepsini okumak zorunda kalıyoruz.
Hayranlarımdan biri ya da beni seven biri vermiştir o oyu
Kim olduğunu söylesin sonuna kadar arkasındayım onun
Beni seveni ben daha çok severim, beni koruyanı daha çok korurum...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Ya her nekadar Drizzt'e çılgınca hayran olsamda, Corax karşısında dilim tutuldu... Kendimi hazır hissetmedim için henüz okuyamadım hikayesini ama merak ettiim o kdr kısa gibi gözüken (Dier romanlara göre tabi) bi hikayede nasıl o kadar aşabildi olayı... Yani bende şimdi bi hikaye yazıp 20. Level Paladin, 20. Level Cleric yada aklıma gelmio işte birini yaratsam oda Coraxı alır... Ama tam olarak bilmedim için nasıl yaratıldını böyle konuşuorum lütfen yanlış anlamayın... Okuyunca daha mantıklı bi yorum yaparım
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Buarada iki forumu birden okursan olucaı budur yanlış yere yazarsın üzgünüm arkadaşlar... Coraxın gücü başıma wurdu Tabi gerçekten vursa baş kalırmı bilmem ama hatta vücudumda hayati bi organın kalıcaını bile sanmıorum ya neyse
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Corax'ın backgroundu hikayede geçmiyor ama yazacağım Kulaktan Kulağa bölümüne merak etme...
Ben bile Corax tarafından possess ediliyorum arada aman diyorum sonra kendime geliyorum...
Bu arada kılıcını çok beğendim
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power