Blackmores Kingdom
Blackmores Kingdom
arkadaslar bu grubu ilk önce bi arkadasın bi tavsiyesiyle dinledim. ve hayran kaldım . yani superrr. cogu sarkısı müzikal ve frp oynarken kesinlikle dinlenmesi gereken bir grup
.bi deneyin derim
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
grup hakkında daha fazla bilgi bulabileceğimiz herhangi bir sitesi falan var mı bari.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Grubun asil adi Blackmore`s Night: Blackmore`s Kingdom bir albumlerinin adi.
Me'm'ingen
Unquest grave (unquiet grave?)
A Maid Beddlam
Scarborough Fair
The Trees They Do Grow
Minstrel Hall
Wind Dance Of Fairies
Lovely Joan/The Spirit Flies Free
Sovay
All Things Are Quite Silent
Mond Tanz
Greensleeves
Breton Dance/Douce Dame Jolie
Sylvie
When I Was On Horseback
Ancient Sojourn
Planxty Corcoran
The Monagham
Lullaby
Me'm'ingen Unquest grave (unquiet grave?)
A Maid Beddlam
Scarborough Fair
The Trees They Do Grow
Minstrel Hall
Wind Dance Of Fairies
Lovely Joan/The Spirit Flies Free
Sovay
All Things Are Quite Silent
Mond Tanz
Greensleeves
Breton Dance/Douce Dame Jolie
Sylvie
When I Was On Horseback
Ancient Sojourn
Planxty Corcoran
The Monagham
Lullaby
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Evet Theo bende onu diyecektim sana grubun asıl ismi Blackmore's Night ve bence en güzel şarkıları "Under a Violet moon" şarkılar avrupa folk tarzı bazıları sözsüz bazılarında söz var anlayacağınız FRP ortamı için uygundur...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Thlyrotel sen bu grubu biliyorsun demek .nasıl iyi grup mu?sende cd si var mı?grup bana uyarmı sence frp ortamı için iyi demişsin uyar o zaman herhalde.daha önce dinlediğimi hatırlamıyorum da.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
kesinlikle dinlenesi we tapılası bi gruptur şiddetli tawsiye ediyorum (konserleride mükemmeldi bu arada candice e we ritchie'e tapıyorum)
bildiğim 4 albümleri war isimleri
1-under a violet moon
2-shadow of the moon
3-ghost of a rose
4-fires at midnight
...
bildiğim 4 albümleri war isimleri
1-under a violet moon
2-shadow of the moon
3-ghost of a rose
4-fires at midnight
...
Needed elsewhere
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
MUTLAKA OKUYUN!
BEN BİR BLACKMORE'S NIGHT HAYRANIYIM VE BUNU GÃ?RUNCE ÇOK ÖZÃ?LDÃ?M!
BLACKMORE'S KİNGDOM NE YAZIKKİ BLACKMORE'S NIGHT DİİL!
BU SADECE ONLARI TAKLİT EDEN VE ONLARİN İKİ VEYA Ã?Ã? şARKISINI KENDİ CDLERİNE KOYAN SEFİL BİR GRUPTAN BASKA BİşEY DİİL! LÃ?TFEN BU KONUDA HASSASİYET GOSTERİN ! SİZE TAVSİYEM DIşARI Ã?IKIN VE SHADOW OF THE MOON, FİRES AT MİDNİGHT, GHOST OF A ROSE GİBİ ALBÃ?MLERİ ALIN. SADECE BU MESAJI ATMAK İCİN Ã?YE OLDUM BUNUN İÃ?İN LÃ?TFEN ANLAYIN NE KADAR CİDDİ OLDUğUMU! GÖZEL MÖZİK YAPAN KİşİLERİ DESTEKLEMELİYİZ ONLARI TAKLİT ETMEMELİYIZ!
SAYGILAR....
BEN BİR BLACKMORE'S NIGHT HAYRANIYIM VE BUNU GÃ?RUNCE ÇOK ÖZÃ?LDÃ?M!
BLACKMORE'S KİNGDOM NE YAZIKKİ BLACKMORE'S NIGHT DİİL!
BU SADECE ONLARI TAKLİT EDEN VE ONLARİN İKİ VEYA Ã?Ã? şARKISINI KENDİ CDLERİNE KOYAN SEFİL BİR GRUPTAN BASKA BİşEY DİİL! LÃ?TFEN BU KONUDA HASSASİYET GOSTERİN ! SİZE TAVSİYEM DIşARI Ã?IKIN VE SHADOW OF THE MOON, FİRES AT MİDNİGHT, GHOST OF A ROSE GİBİ ALBÃ?MLERİ ALIN. SADECE BU MESAJI ATMAK İCİN Ã?YE OLDUM BUNUN İÃ?İN LÃ?TFEN ANLAYIN NE KADAR CİDDİ OLDUğUMU! GÖZEL MÖZİK YAPAN KİşİLERİ DESTEKLEMELİYİZ ONLARI TAKLİT ETMEMELİYIZ!
SAYGILAR....
Sturm_Ardeth 3. şarkının adı Loreley ama bilmişlik yapıyorum tabii
Ama dinlediğin şarkılar hakkaten çok güzel. Telıf hakkı olayına gelince bu zaten yasal olmayan bir iş yada istersen http://www.blackmoresnight.com/index2.htm lınkınden en aşağıdaki habere bakabilirsin. Hatta sana http://candicenight.com/betweenus_archi ... 5_2005.htm linkinden Lena isimli kişinin yazdığı mektuba atılan cevaba bakmayı tavsiye ederim. Oraya bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. İlginize teşekkür ederim. (Bu arada bende iyice üye olmaya başladım bu siteye
)