Bir gün sonra öleceğinizi bilseydiniz ne yapardın

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

evdeki ekmek bıçaını kaptıım gibi... :mad: :twisted:
senin ölürüm diyen kız arkadaşımı da yanıma davet ederdim, gelmek istemezse sinirlenip onuda yanımda götürürdüm, eer kabul ederse yine yanımda götürürdüm :twisted: :-P
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bir gün sonra öleceğimi bilsem ne yapardım. Doğrusu bilmiyorum. Bunu hmn öğrendiysem hele hiç bilmiyordum. Her halde ilk aklıma gelen bir şekilde arkadaşlarımı (buna dayanamayabilecekleri buna alıştırmak olurdu.. Ve eğer mümkünse tabiii son günümü bir eski ve gerçekteniyi bir dostla geçirmek isterdim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bir çok şey yapardım eski aşklarıma gider özür dilerdim çünkü bir saniye sonra atacağım tokat için
paso içerdim herlade en iyisi ayyaş kafa gitmek uzun yola :D:D:D:D

Tüm mal varlığımı yakardım varlığım uzak biraz bana mersinde ama
olsun adam tutardım :D:D:D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
YesTERFoX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by YesTERFoX »

TheoDorus wrote:walla giderdim en yakın camiyee "imam abey bana 10 dakka izin wer. nasıl olsa senle yarın baska bi yerde konuscaz." diyip cıkarım yukarı tum millete fear of the darkı dinletirim hem bölece milletede yardımımız dokunmus olur. :D
la :twisted: n fear of the dark diil de slayer falan dinletseydin be abi
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

findor wrote:bir çok şey yapardım eski aşklarıma gider özür dilerdim çünkü bir saniye sonra atacağım tokat için
paso içerdim herlade en iyisi ayyaş kafa gitmek uzun yola :D:D:D:D
:D:D:D
işte abi kafa dengi adam die buna derim ben en güzeli kardeş :twisted:
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Eğer yarın öleceğimi bilseydim. "Neden intihar ediyorum ki?" diye düşünürdüm :lol: :lol: :lol:

anlayana; "YORUMSUZ"
Only God can Judge me!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

manyak olabilirsin abi ondandır kardeşim işte olay budur...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

findor musun nesin lafını bil de konuş.. :!:
Only God can Judge me!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Benim anldığım Kentucky yaa ölümsüz olduğunu düşünüyorsun... Ki bu zayuf bir ihtimal. Ya da ölmedikçe bir gün bir hafta ya da bir yıl sonra ölünüp ölünmeyeceğinin asla bilinemeyeceğini düşünüyorsun.. Belki haklısın. Ama yine de yapılabileceklerin çok az ve ölme ihtimalinin çok çok yüksek olduğu bir durum olabilir. Tabii herkes ben de böyle bir şey " yarın öleceksin" bana söylendiğinde önce bunu engelleyebilir miyim diye düşünürüm. Ama bir şekilde yapacak hiçbir şeyim olmadığına karar verirsem ki buna kolay karar vermem o zaman yukarıda yapacağımı söylediklerimi yaparım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

İkinci tahminin dogru Firble. Ölüp ölmemek konusunda kimse yorum yapamaz. Yanlız kişi kendisini öldürmeye karar vermişse öleceğini bilir. gerçi bu bile her zaman olacak diye bişi yoktur. çevrimizde örneklerine çokça rastlıyoruz. Başka bir deyişle "Tanrının işi belli olmaz".
Only God can Judge me!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?yle ise soru şu şekilde sorulsa belki seni tatmin eder Kentucy Bir şey ya da biri bir şekilde ertesi gün sizin bir nedenden öleceğinize ve bunu engellemek için hiçbir şey yapamayacağınıza inandırmışsa... (tabii burada kendini öldürmeyi kastetmiyorum. )
HARBE GİDEN
Efsun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Efsun »

Arkadalar biliyorsunz ki ölüm allahın emridir ne yapalım kaderimize razı gelicez Hacı olup namaz kılmakla iş bitmez.. Ben olsam a.q Gider bi rus bulurum önce beceriri sonrda bırakırım sonra gider alt komşu war bizim onula sabaha kadat yartardım heytt be balkona öyle bişr çıkıyorki ...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Sevgili Firble, eger soru bu şekilde sorulmuş olsaydı dogru olurdu.
Only God can Judge me!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?yle ise yanlış anlaşılma sorunu çözdük galiba.. : ) Efsun senin fikrin ilginç belki yine de son gün... Ne bileyim??? O tip bir şeyi ben şahsen istemezdim. Tabii. saygı duyuyorum.
Gerçi muhtemelen biri bize ertesi gün öleceğimizi söylese muhtemelen sabaha kadar bir çözüm bulmaya çalışırız. Ve son günümüzü berbat ederiz. İnsan kaderini kolay kabullenmiyor. Belki de en büyük gücümüz ve güçsüzlüğümüz burada.
HARBE GİDEN
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

"infaz edilen hükükmlü rüyasında bir ertesi gün hapishane avlusunda idam edileceğini görüp kendini asan mahkumdur"

Franz Kafka
Post Reply