Morrowind: The Elder Scrolls
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

yok abi ya ne ukalalığı tam tersi iyi ettin cunku hep dusuk degerde itemlerle gezdiğim için daa lvl 15 mage yim biraz sasırdım 22250 gorunce oha falan oldum anlicaan yardım için saol
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Abi kusura bakma görevi hatırlayamıyorum , bir orcu öldürp kellesinimi bişeyini götürüyordun galiba bu bile yanlış olabilir.Kaleyi görevdeki ipuçlarına göre bulduysan (kale demekle neyi kastediyorsun tam adıyla söylersen) devam et kaleyi ele geçir! Ne diyim kolay gelsin...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
İpuçları seni oraya götürdüyse gir içeri , bu tip kaleler de güçlü yaratıklar var , dremora vb... gibi ama ya en alt katında ya da en üst kaında bu kalenin en baba elemanı (genelde necromancer) lar oluyorlar.Bu en kral elemanı öldür bakalım...
-
Khellendros
- Kullanıcı

Abi bloodmoon yok tribunal ise burda bir 3-4 ay CD leri karıştırsam anca bulurum
Tribunal varda bulursam sana haber veririm abi sane veririm tribunalda senryo falan güzel ayrıca güzel artifactlarda var oynanır yani.
Bloodmoon ise bir türlü beğendiremedi kendisini bana.Hiç beğenmedim ya ben Bloodmoonu ona göre yani bende de yok CD si...
Tribunal varda bulursam sana haber veririm abi sane veririm tribunalda senryo falan güzel ayrıca güzel artifactlarda var oynanır yani.
Bloodmoon ise bir türlü beğendiremedi kendisini bana.Hiç beğenmedim ya ben Bloodmoonu ona göre yani bende de yok CD si...
-
legacy_user_1144
Bence harika bir oyun.Ben 6 saatte 16 falan olamadım.Patchleri edince sorunlar düzeliyor az çokRaistlin wrote:Bence iyi bir oyun değil gereksiz powerplay...
En son level 65 olmuştum
Luck 50
Personality 86
kalan statlar 100
650 canım vardı ve 10 goldensainti aynı anda öldürebiliyordum ve sıkıntıdan kafayı yicektim. Bu kadar kolay level atlanmamalıydı bu oyunda, harcanmış bence. Buglardan yürünmüyo, cheeseliklerin sonu yok.
Oyuna başladım 6 saat sonra level 16 oldum ve golden saint öldürebiliyordum, ki golden saint en güçlü yaratıkmış (ancestral bilmemne de var ama onlar daha kolay ölüyo çünkü büyücüler)
Çok daha iyi olabilirmiş, olmamış...
Bu arada aradığın adamı barın sağındaki merdivenlerden aşağı inersen (hanın girişindeki değil) bulabilirsin.