Türkiye'de bulunan Rp (pc) oyunları
-
feverbeast
- Kullanıcı

Türkiye'de bulunan Rp (pc) oyunları
Ölkemizde hangi rp (pc) oyunları var? Merak ediyorum da, tamamını ya da en azından bana uygun olanların hepsini oynayabilmiş miyim? Söylediğiniz bazı oyunları tüm Bakırköy'de görmedim. Ki, düzenli olarak bilgisayarcılara giderim. Sizdeki (ve bildiğiniz) oyunları yazar mısınız?
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
-
feverbeast
- Kullanıcı

Sacred
Diablo I - II
Vampire the Masquerade
Heroes
Blood Rayne
Gorasul
Sacred
Morrowind
Arcanum
Disciples
Knights Of The Temple
Baldur's Gate
Neverwinter Nights
Etherlords
Lionheart
IceWind Dale
Disciples
Nox
Diablo I - II
Vampire the Masquerade
Heroes
Blood Rayne
Gorasul
Sacred
Morrowind
Arcanum
Disciples
Knights Of The Temple
Baldur's Gate
Neverwinter Nights
Etherlords
Lionheart
IceWind Dale
Disciples
Nox
If you"re with me, i share my house and food;
-
feverbeast
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Warlords Battlecry 3 var. Dileyenler önceki sürümlerinide alabilir ama 3 üncüsü çok iyi olmuş...
M&M 9 da çok iyi bu arada fakat bu gün başladım ona da bi adaya düştüm bi türlü geçemedim yiyecem kafayı. Oynayanlar bilir bi büyücü kadınla konuştum, sonra bi adamı gruba aldım, runes var oraya girdiğimde çok güçsüz olarak iskeletler, hayaletler ve zombilere yeniliyorum. Ne de olsa oyunun başında sayılırım ne yapabilirimki, güçsüzüm henüz...
Bi zamanlar bi de Fallout1 ve Fallout2 diye oyunlar vardı. şimdi satıyorlarmıdır bilmem ama zamanın en favori oyunu o'dur bence...
Daha sonradan Fallout Brotherhood çıkardılar ama o beni sarmadı...
Sonrada tutulmadı zannedersem. Bir de star wars ın var. Knights of the republic miydi neydi, o da çok iyi olmuş ama çok üst düzeyde bir sistem istiyor(Yani en azından 128mb lık ATI ekran kartınız olmalı...), koskoca galaksi de, up uzun bir macera yaşamak isteyenlere duyurulur...
M&M 9 da çok iyi bu arada fakat bu gün başladım ona da bi adaya düştüm bi türlü geçemedim yiyecem kafayı. Oynayanlar bilir bi büyücü kadınla konuştum, sonra bi adamı gruba aldım, runes var oraya girdiğimde çok güçsüz olarak iskeletler, hayaletler ve zombilere yeniliyorum. Ne de olsa oyunun başında sayılırım ne yapabilirimki, güçsüzüm henüz...
Bi zamanlar bi de Fallout1 ve Fallout2 diye oyunlar vardı. şimdi satıyorlarmıdır bilmem ama zamanın en favori oyunu o'dur bence...
Daha sonradan Fallout Brotherhood çıkardılar ama o beni sarmadı...
Sonrada tutulmadı zannedersem. Bir de star wars ın var. Knights of the republic miydi neydi, o da çok iyi olmuş ama çok üst düzeyde bir sistem istiyor(Yani en azından 128mb lık ATI ekran kartınız olmalı...), koskoca galaksi de, up uzun bir macera yaşamak isteyenlere duyurulur...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
feverbeast
- Kullanıcı

-
feverbeast
- Kullanıcı