Sonuç olarak yine yönetmenin istediği oldu ve ölüm sırasında başta gelen Anya oldu. Zaten iki sezon öncesinde(Glorynin olduğu sezonda) yönetmen anyayı öldürmeye niyetlenmiş. Dediğim gibi istediği oldu ve Anya öldü. Kasabanın yok olması da ayrı bir olay. Bence dizi bir nevi askıda kaldı. Gelecekte bu karakterlerden birisi Angel'da çıkmıyorsa ki hiç sanmıyorum çıktıklarını nereye gidecek bunca karakter. Bari ölüm sayısı artsaydı. En azından Faith ölmedi. Karizma duruyor
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
karakterlerin ölmemesi hani olurda belki devam çekilir diye sanırım.ama başta sarah michelle gellar(buffy) olmak üzere oyuncular istememişler.hatta "faith the vampire slayer" yapmayı düşünmüşler ama bu sefer faith kabul etmemiş.bence de çok saçma olurdu buffy den sonra.ben en çok willowu zamanında da oz u(şu willowun kurtadam sevgilisi) severdim
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"
O z(Seth Green)süper karizmaydı ya. Bayılırdım karakterine adamın ama çıktı diziden ve ben bi ton küfür sıraladım. Dizide kalması gereken temel karakterlerden birisiydi doğrusu. Rilley girdiğindede bir ton küfür savurmuştum ortama ama Oz çıktığında savurduklarım kadar değildi.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Walla Oz'u ben de bayaa severdim. Hatta sayesinde bir ara nik olarak werewolf'u kullanıyodum. Tabidiziden çıkınca harbi koyduydu. (zati o zamandan beridir dizi pek hoş görünmüyor gözüme.).Gerçi gidip Willow'u lezbiyen yapmaları da diziyi enteresan hale getirdiydi...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
geceleri yayınlanan,son sezonun ilk bölümünden tekrarıdır.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
angel bi sezonu dahamı var yaşasın en çok angel ın bittiğine üzülüyodum zaten hemen başlıcakmı angel ın yeni bölümleri yazın bitmesinimi bekliolar acaba
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Sanırım yazın bitmesini bekiyorlar. Eh bir sezon nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer. şu anda çekimleri süren Ursulanın Yerdeniz serisini bize sunmaları için cnbc-e ye bi ton mesaj atıyorum ama cevap veren yok. İnşallah yurt dışında yayınlandıktan hemen sonra bizlerde izleriz. Hatta aynı zaman diliminde yayınlarlar. Böylece cnbc-e bir kez daha bize kalitesini sunmuş olur.