Buffy The Wampire Slayer
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-Vampirler spor yapio, terlio, yoruluo, hatta cinsel hayatlari fln var.
-Bi bolumde soyle bir muhabbet gecio:
demon: Bana buyulu silahlar harici islemez!
buffy: Ohoo olm sen yokken zaman deisti.
*Roketatarla demonu oldurur*
-Izledigim bikac bolumun birinde tanrimsi bi yaratik vardi, ama kafasi hic calismiodu. (Salak tanri
-Abidik gubidik tipler yumruk fln atarak vampir/demon dovuo.
-bu demonlarin fln baya aktif bildigimiz gibi sosyal hayatlari fln var.
-En son burda denk geldim (dubai), adamlar ii azitmis. Bi ayri komik olmuslar.
Kisacasi belki seyirlik olabilir ancak ben komik buldum...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

buffy güzel abi ya
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
hayır ne yazikki yok.drizzt_chosen wrote:yaw yurtdısında ne güzel buffy'nin angel'in falan sezon dvd'leri çıkıomuş, türkie'de var mı böle bişey acaba??
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
işte bunda çok haklısın sevgili dostum...yeminer wrote:valla abi televizyonda onlardan başka izlemeye değer pek birşey yok
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
şu an için yok desek en doğrusu olur çünkü 24-twenty four'un ilk sezonunu ıkardılar. Ã?ıktığında eminim tutar ama 24 un 12 cd den oluşan bir setti ve 30 milyon gibi bir iyata satılıyordu. şahsen dizinin tutkunu olmama rağmen-ki o hızla ilerleyen olaylar iznciri insanı bazen öldürebiliyor- ben bile alamadım cdleri...galadlirim wrote:hayır ne yazikki yok.drizzt_chosen wrote:yaw yurtdısında ne güzel buffy'nin angel'in falan sezon dvd'leri çıkıomuş, türkie'de var mı böle bişey acaba??
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
feverbeast
- Kullanıcı

-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Üstü kapalı dediğin bu muydu?!?galadlirim wrote:şimdi spike ölmedi aslında,angel dizisinin bir sonraki bölümüne kadar bekleyiniz...
Neyse, bi ayrıntıya da ben değiniim beri. Spike in boynundaki o şey tasma niyetine boynunda diil. Daha güzel janjanları da var...
Bu arada anladığım kadarıyla spike gökyüzünden güneş ışığını aldı ve denizfeneri misali saldı ortalığa. E peki kendi niye kızartma olmadı??
Ayrıca tüm potansiyeller bir anda güce kavuştu(tam tahmin ettiğim gibi). İyi de nerden geld bu güç? Mantık, ölenden başka bi yaşayana geçmesiydi (benim tahminim de buna dayalıydı). Ama kimse ölmedi ve herkes güçlendi bi anda. E madem böle bi güç vardı, nerdeydiniz 7 sezon boyunca.
Ayıp yani, bi bölümde iki mantık hatası hoş diil. Hem de filan bölümünde...
Bu arada ortalık şu an slayer kaynıyo durumda. Ama bildiğim kadarıyla angel ın 5. (ve son) sezonunda hala bi tane bile slayer görünmüyomuş. E biter tabi dizi. Böle mantık hataları yaparsan en usta çalışma bile suya düşer...
Zaten Angel da son iki sezonuyla ayrı bir sinir etti beni. Ben bir oyun oynatırım, temelde aynı senaryoya sahip bi bölüm yayınlanır 1-2 hafta sonra. Hikayeyi değiştiririm, Angel da da hikaye o yöne kayar. Başa dönerim, Angel da o yöne döner.
Mesela neleri benden çaldılar? Connor ın imkansız doğumu, kaçırılması, hödt diye büyüyüp başlarına bela olması, güneşin kararması, tanrıvari bişeyin doğumu, mükemmel olduğunu iddia etmesi... Valla kendi hikayemi izler gibiyim.
"Lovefull Evil"
-
feverbeast
- Kullanıcı