Tasslehoff Burrfoot hayranlarına duyrulur...
Tasslehoff Burrfoot hayranlarına duyrulur...
walla bence hepsi 
-
feverbeast
- Kullanıcı

-
LordAriakas
- Kullanıcı

-
_Nightfall_
- Kullanıcı

hepsidir heral

Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
sende herşeyi buraya taşıyorsun be hükümlü!Hükümlü wrote:ya bu başlıkları neden buraya açıyorsunuz kardeşim! Strider89 bu ikinci oluyor! Lütfen dikkat ya! Bu başlığıda Serbest Kürsü'ye taşıyorum.
tas hakkındaki yorumu da yapacağım ama önce şunu söyleyeyim türlü türlü anket var taslehoff hakkında,hepsindede neredeyse aynı şeyler söyleniyor.
tas ın en çok sevdiğim özelliği komik oluşu değildir,hayatı büyük şeylerle düşünmemesi,küçük şeyleri kendince başarmak istemesidir.örneğin ejderha mızrağı kahramanlardan oluşan bir kitap tüm ana karakterler dünyayı bir şekilde kurtarıyor kesinlikle ama tas ın düşündüğü bu değil.kendini olayların akışınamı bırakıyor yoksa umursamıyormu buna en iyi cevabı kender olması denebilir belkide.Bu arada kenderler sevimli HIRSIZLARdır ne kadar inkar etselerde..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
Ereshin
- Başbüyücü
Tas'ın en büyük özelliği diğer kenderlerden farklı duyguları olması umursamaz olmaması dostlarını umursaması, ağlaması başkaları için ve fedakarlığı...... bide ejderhaların ayaklarını gıdıklamaya gitmesi 
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.