Morrowind: The Elder Scrolls
-
Khellendros
- Kullanıcı

-
Khellendros
- Kullanıcı

şu neravine testindeki wisdom bölümündeki Cavern Incarnete.İnsanlara sorduğumda kimse yerini söyleyemem diyor nerde bu yer ben bir türlü bulamadım? Bi kere içinde elemanteller olan bi yer bulmuştum orda elemanteller soru soruyordu ama oyunun çok başıydı şimdi o yer ile ilgili hiç bişi hatırlamıyorum zaten orasımı ondanda emin değilim.Yaa koca haritada o küçücük mağarayı bulmamı nasıl beklerler anlmadımki...
Oyunun ilk orjinal halinde var mı bilmiyorum ama Bloodmoon ve Tribunal eklentileriyle gelen bir özellik de olabilir...
Haritanın üstüne not almak istediğin herhangi bir yere çift tıkladığında mesaj penceresi açılıyor ve istediğin şekilde not alabiliyorsun. Daha sonra o bölgeye tekrar geldiğinde mousunu haritadaki kırmızı noktalar üzerinde şöyle bir gezdirdin mi hangi köşede kim ne görev vermiş, veya hatırlaman gereken ve not aldığın herşeyi bulabiliyorsun...
Çok faydalı bir özellik, zira bir zamandan sonra nerede kimle ne konuştuğunu hatırlamak zor oluyor... gerçi kişilerin isimlerinden günlüğüne bakıp neler konuştuğunu bulabiliyorsun da o adamı/kadını hangi şehirde/ormanda bulabileceğini hatırlamak zor oluyor...
Haritanın üstüne not almak istediğin herhangi bir yere çift tıkladığında mesaj penceresi açılıyor ve istediğin şekilde not alabiliyorsun. Daha sonra o bölgeye tekrar geldiğinde mousunu haritadaki kırmızı noktalar üzerinde şöyle bir gezdirdin mi hangi köşede kim ne görev vermiş, veya hatırlaman gereken ve not aldığın herşeyi bulabiliyorsun...
Çok faydalı bir özellik, zira bir zamandan sonra nerede kimle ne konuştuğunu hatırlamak zor oluyor... gerçi kişilerin isimlerinden günlüğüne bakıp neler konuştuğunu bulabiliyorsun da o adamı/kadını hangi şehirde/ormanda bulabileceğini hatırlamak zor oluyor...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
- Shadowrun Proverb -
-
Khellendros
- Kullanıcı

Yaa inanılmaz ama buldum valla.Birine sordum yeri dediki Red Mountian bölgesini tara orda bulursun dedi oraya gittim ve ilk karşıma çıkan mağara aradığım mağara çıktı içgüdü dedikleri bu olsa gerek:)Yanlız oyunun hikayesi gerçekten çok güzel ben acaip sevdim.Bazı arkadaşalr senaryo olarak en ii planscape demiş doğrudur.Fakat bence bu oyuna kötü demek çok yanlış çünkü bu oyun çok farklı inanılmaz geniş büyük serbest. karşımdaki orc a kılıcımı sapladığımda gerçekten onu öldürdüğüm hissini veren tek oyun bu oyun bence planscape bana bunu veremiyor.First Person olayı gerçekten diğerlerinden çok farklı...
-
Khellendros
- Kullanıcı

-
_Nightfall_
- Kullanıcı

Abi vivie de foreign quarter da canalworks te skeleton championlar falan var ordan da güzel itemler cıkıyo bana 6 tane silver long sword cıktı para costu bide ıron shield ler falan hepsini satana kadar 4 kere recall yaptım 
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Abi tabii ki dostu olamyorsun onun için uğraşma.Birde dagoth ur o haritadaki büyk karanlık girdabın tam ortasındadır.Dagoth Ur un kendi mağarasında o kadar da değerli şeyler yoktur fakat o girdab çevresinde , başka vampirler var.7 taneler 2 yada 3 tanesi başka yerlerdeler.Ama zaten görev seni onlara götürcek ve oyunu en iyi silahlarını , auyrıca en iyi kolluğunu bulacaksın.Abi uzun süredir oynamıyorum ama özellilke shrinelerde daedranın zırh parçalarını bulabilirsin.Charge larıdfa çok fazla , buna nazaran costant effect yapabilirsin.Tribunal bende kayıp olsa sana verirdim.Ama muhakkak bul çünkü kkolay para kazanmanın yolu ve dah iyi silah ve zırhlar var.Al yani.Bloodmoonda güzel bir oyu8n olmamış o kadar.Khellendros wrote:Hmm bu dagoth ur un bölgesini daha bulamadım.Ama oyunda duyduğuma göre baya güçlü bir biri.Bi kere dostluk önerisinde bulundu bakalım gidip bi gözümle göriyim esaslı bişi çıkarsa neden olmasın
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Bir de arkadaşlar oyunda bir tane ve tabii ki eşi olmayan artifactlar var.Bunları bulmak hakkten zor isimleride işte , tanrının eli , molag'ın miğfrei gibi isimleri yani özel isimleri olur.Ben bunların (kalkan hariç hepsini buldum ama hatırlamıyorum nerdeler)
Morrowindin ingilizce forum ve sitelerine bakın orda bulabileceğiniz yerleri yazarlar.Ben mesela , miğferin yerini hatırlıyorum , Yukarda vvardenfellden yani anakıtadan ayrılmış adalar varya.Vos a yakın bir yerde 2 tanemi ne shrine olacak.Bunların birine gittiğinizde , heykel sizinle konuşur ve size görev verir.Oyunda bu shrine ler enderdir.Eğer bu heykelin size verdiği görevi yaparsanız , miğferi alırsınız.Çok ama çok değerli bir miğferdir.Yanlış hatrılamıyorsam , str , int , agility falan 30 ar 40 ar artar bilginiz olsun.Heykelin verdiği görev galiba pek de kolay değil ona göre.
Birde nereye yazacağımı bilemedim , tatildeydim 10 gündür , geldiğimde bu site tamamen değişmiş.Sorun bende değil herhalde.İngilizce olmuş , chat falan yok anlamdım yani şu an üzgünüm sitemizin hiç iyi halde olduğunu düşünmüyorum.Beni bilgilendirirseniz mutlu olurum.Sygılar ve Sevgiler
Morrowindin ingilizce forum ve sitelerine bakın orda bulabileceğiniz yerleri yazarlar.Ben mesela , miğferin yerini hatırlıyorum , Yukarda vvardenfellden yani anakıtadan ayrılmış adalar varya.Vos a yakın bir yerde 2 tanemi ne shrine olacak.Bunların birine gittiğinizde , heykel sizinle konuşur ve size görev verir.Oyunda bu shrine ler enderdir.Eğer bu heykelin size verdiği görevi yaparsanız , miğferi alırsınız.Çok ama çok değerli bir miğferdir.Yanlış hatrılamıyorsam , str , int , agility falan 30 ar 40 ar artar bilginiz olsun.Heykelin verdiği görev galiba pek de kolay değil ona göre.
Birde nereye yazacağımı bilemedim , tatildeydim 10 gündür , geldiğimde bu site tamamen değişmiş.Sorun bende değil herhalde.İngilizce olmuş , chat falan yok anlamdım yani şu an üzgünüm sitemizin hiç iyi halde olduğunu düşünmüyorum.Beni bilgilendirirseniz mutlu olurum.Sygılar ve Sevgiler
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

abi bana bi helmet cıktı adını hatırlayamıom value 22250 ve accayip hafif 4.0 mü ne oyle bişey light yani feci bi olay arkadaslar herifin tekini kestim ondan cıktı galiba vivie hlalau daki smith ama emin diilim abi bide sifreleri varmıs beni aydınlatabilecek olan varmı
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Abi ukalalık olmasın ama değeri yüzbinlerce altın eden nice helmetle karşılaşacaksın.Söylediğim görevi yap.Bir de value ya çok aldanma , ne işe yarar ona bak.Costant effectli leri al takmasanda sakla kolaksiyon yap...darkefe wrote:abi bana bi helmet cıktı adını hatırlayamıom value 22250 ve accayip hafif 4.0 mü ne oyle bişey light yani feci bi olay arkadaslar herifin tekini kestim ondan cıktı galiba vivie hlalau daki smith ama emin diilim abi bide sifreleri varmıs beni aydınlatabilecek olan varmı