Buffy The Wampire Slayer

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

NEFRET EDİYORUM BUFFYDEN! :evil:

Ya berbat bir bölümdü bu! Angel da tam zamanında geldi! Bu adamın nesi var? Kendi dizisinde duramaz mı?? :evil:

Spike. zavallım benim, kalbi yine kırıldı. Nedense dayanamıyorum buna. :evil:
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Spike'a ben de üzüldüm. Zaten Angel'ın değil Spike'ın taraftarıyım. Tam söylemeyeyim ama Spike'la ilgili önemli bir şey olacak ileride.

Ben Spike olsam ve kafamda 1000 tane çip de olsa dalardım buffy'e. Hem hayatının en güzel gecesini geçeridiğgeçirdiğini onaylıyor, hem de ilk fırsatta boynuz takıyor.
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Night, bölümleri ancak kazaa'dan bulabilirsin. Zor olur, söyleyeyim.

Ama bölüm theme haricinde bölüm şarkıları indirmek istiyorsan (ki, bende musical bölümü müzikleri mevcut -Sweet) kazaa'da büyük ihtimalle bulursun. Ama önce şarkıların isimlerini bulman gerekiyor.

Aynı şey Angel için de geçerli...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Ya ama güzel bir çift olurlar. Ben zaten netten ne olacağını öğrenemezsem, yakında infilak edeceğim.
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Dur ben sana öğrenmeye çalışayım. Gerçi ben izleyip öğrenmek istiyordum, böyle daha zevkli. Kardeşimin arkadaşları biliyor. Nerden bulmuşlarsa!?!?
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Ya aslında ben de tek tük biliyorum ama kalbim başkasına ait sahnesinden sonrasını bilmiyorum.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Dracula bu dizileri görseydi mezarında hortlardı... şey yani tabutunda :P...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Valla katılıyorum sana abi ama yine de güzeller... dün izledim ve size katılıyorum... ben olsam bufy de angel da orada kavruluyor olurlardı..
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

feverbeast wrote:Spike'a ben de üzüldüm. Zaten Angel'ın değil Spike'ın taraftarıyım. Tam söylemeyeyim ama Spike'la ilgili önemli bir şey olacak ileride.

Ben Spike olsam ve kafamda 1000 tane çip de olsa dalardım buffy'e. Hem hayatının en güzel gecesini geçeridiğgeçirdiğini onaylıyor, hem de ilk fırsatta boynuz takıyor.
Abicim ileride diye bir şey kalmadı haftaya dizinin son bölümü bence angel ile spike dalıcaklar birbirlerine arada buffy ölcek ama ben buffy ile yapılan bir röportajı okumuştum. Spik ile Buffy'nin birlikte olma şansları varmı diyordu. Buffy'nin verdiği cevap Angel olmasaydı belki! şeklindeydi...

Her neyse haftaya son savaş var. Ayrıca şu silahta süper bişeydi hani...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Gorath wrote:
feverbeast wrote:Spike'a ben de üzüldüm. Zaten Angel'ın değil Spike'ın taraftarıyım. Tam söylemeyeyim ama Spike'la ilgili önemli bir şey olacak ileride.

Abicim ileride diye bir şey kalmadı haftaya dizinin son bölümü bence angel ile spike dalıcaklar birbirlerine arada buffy ölcek ama ben buffy ile yapılan bir röportajı okumuştum. Spik ile Buffy'nin birlikte olma şansları varmı diyordu. Buffy'nin verdiği cevap Angel olmasaydı belki! şeklindeydi...

Her neyse haftaya son savaş var. Ayrıca şu silahta süper bişeydi hani...

Ya bir dakika, sen şimdi bana Spike'la Angel birbirlerine girecek ve arada Buffy ölecek mi diyorsun?? Yani biliyor musun yoksa, öyle olur herhalde mi diyorsun?? Ã?ünkü ben Buffy'nin; Özgünüm Angel ama kalbim başkasına ait diyeceğini sanıyordum. Ya da öyle umuyordum. Ya ben niye taktım ki bu diziye? Eskiden nefret ederdim, vampirliğin de bir raconu var derdim ama Spike.. :???:
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Angel olmasaydı da Angelus (düşman) olsa, Spike sonradan iyi tarafa geçse daha iyi olurdu. Angel'a kıl kapmaya başladım nedense.

A, evet, silaha hasta oldum :) DOğum gününde Gorath'a hediye etsek ne sevinirdi ;) :P
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

feverbeast wrote:Angel olmasaydı da Angelus (düşman) olsa, Spike sonradan iyi tarafa geçse daha iyi olurdu. Angel'a kıl kapmaya başladım nedense.

A, evet, silaha hasta oldum :) DOğum gününde Gorath'a hediye etsek ne sevinirdi ;) :P
Offf o silahı bana bir hediye eden olsa var ya. Üç yüz yıl lordum azaline dua ederim hediye eden için. :D Tabi yine taraf değiştirmezsem :P

Bu arada Night sonuncu bölümü bilmiyorum ama bir tahminde bulunuyorum. Haftaya izleyip görücez nasılsa. Herkesi cnbc-e dergisi okumaya davet ediyorum. Sadece bir milyon nasılsa. Okumada yanında yat derler böyle dergiye. :wink:
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Buffy ve Angel'ı silah bakımından yetersiz bulurdum. Son sezon da(muydu?) beni şaşırttılar. Hep abidik gubidik silah çıkartıyorlardı başımıza. Ya da silah/anahtar bir insan oluyordu (bkz: Dawn)
Helm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Helm »

Yanlız benim anlamadığım bir şey var.şimdi Angel birden buffy nin yanında bitti ne alaka.Niçin buffy nin yanına geldi öylesine sonra öptü ve savaşı izledi salak salak. Ondan sonra angelın bölümünde dedim ben heralde buffy nin bittiği yerden dewam etçek bi baktım alakası yok angel kayalıklara tırmanıyor.Neden buffy nin yanına geldi sonra iki dakka sonra gitti.Bana biraz saçma geldi şahsen.Varsa bilen biri aydınlatırsa mutlu olurum.
Caspenar the Imp ;

''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''

-Veldrin
siatias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by siatias »

Özümünü ye bağını sorma olayı olabilir helm.. :P
Yaw muhtemelen buffyi seyredenler angelıda seyretsin die yapılan bişiy.. dikkat cekme olayı yanim.. hani angel die bi dizimizde var aynı formattan
onuda seyrediniz lütfen misali.. gerçi buffyle angelda tülin-caner olayı gibi ilgi cekiyoda olabilir :P ısıtıp ısıtıp kakalıyolardır belki..
Bakma olayına gelince; abi buffynin dizisinde gelip en büyük düşmanı angel dövse bi garip olmazmıydı? Yani buffynin karizma reset hesabı..
Angel buffynin diziyle aynı anda gitmiyor.. cnbc-eden kaynaklanan bi olay sanırım.. willowun angela geldii bolumde buffyde bir 2 bolum sonraya denk gelmişti.. niye geldi, nasıl geldi sorularının cevabını 1-2 bölüm sonra angelde alırsın muhtemelen..
Benim dikatimi ceken sey su oldu; abi angel ne zamn buffye gelse bunların arasında bişiyler geciyo, buffy ne zaman angela gelse angela trip atıyo.. nedir anlamadım harbiden?
Post Reply