Mızrak Sawaşı kahramanlarımızdan Tas hayranlar
Mızrak Sawaşı kahramanlarımızdan Tas hayranlar
Walla bana göre hepsi
ufff TAS bee adamım yaa kitapta okurken gülmekten ölürdüm. hatta bazen böle giderim okudugum kitapları karısıtırıp tasın yaptıgı zibidilikleri okurdum.
. en cok güldümm yerlerden birinde tas raistline kendisine büyü ögretmesi icin yalvarır raistlinde" bir kendere büyü ögretcem hee bu dünyada yapıcagım en son sey bile olamaz."demisti.(belki sözü yanlıs yazmıs olaiblirim ama buna benzer bisiydi).

Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

aynen abi valla cok komik birisi su tas ya bikere kitap okurken bastım kahkahayı sora sen ne bicim kitap okuyosu oyle kitap okunulurmu diye laf yedik annemizden ama napayım tas cookkk koommiik cok seviyom onu yaDrizzt_Dourden wrote:tas' ın en cok esyayı caldıktan sonra yakalınınca...çantama düsmeseydi kaybolurdu çok şanslısın...tarzı konusmalarını severim:D:D
-
LordAriakas
- Kullanıcı

Bence şerefsizin teki.
Gidiyor milletin eşyalarını gasp ediyor.Hırsızın teki yani.Ve yaptığı şey suç.Yeri demir parmaklıkların arkasıdır böylelerinin.Sanki gasp matah
birşeymiş gibi sempati besliyorsunuz sizde ona.Onca masum insan bu herif yüzünden mağdur duruma düştü.
Tecavüzcü olsa bu Tas yine sempati duyucakmısınız?
Diyaloglarıda şöyle olsa.
"Ehe yanlışlıkla içeri kaçtı"
"Aaa ormandaki bu bayan kim onu yere uzandırıp motive edelim"
"Neden hiçbirşey yapmadan sadece izliyerek bayanların amacını aşağılayalım"
Birde bazen kendi dostlarının eşyalarını gasp ediyor.Kleptoman olduğu kadar kalleş hemde.
Gidiyor milletin eşyalarını gasp ediyor.Hırsızın teki yani.Ve yaptığı şey suç.Yeri demir parmaklıkların arkasıdır böylelerinin.Sanki gasp matah
birşeymiş gibi sempati besliyorsunuz sizde ona.Onca masum insan bu herif yüzünden mağdur duruma düştü.
Tecavüzcü olsa bu Tas yine sempati duyucakmısınız?
Diyaloglarıda şöyle olsa.
"Ehe yanlışlıkla içeri kaçtı"
"Aaa ormandaki bu bayan kim onu yere uzandırıp motive edelim"
"Neden hiçbirşey yapmadan sadece izliyerek bayanların amacını aşağılayalım"
Birde bazen kendi dostlarının eşyalarını gasp ediyor.Kleptoman olduğu kadar kalleş hemde.
-
LordAriakas
- Kullanıcı