gerçi etli butluda değiller nası begenebildin anlayamadım, sakal felanda yok? éserefé
Buffy The Wampire Slayer
Efektler güzel-bir de dracula :* -ama gerisi berbat.
Spike!!!
Buffy hem Spikea asla aşık olmadığını söylüyor hem de neden
"Neden herkes hala spikea aşık olduğumu sanıyor?" diyor?
Nesi var bu avcının???
Spike!!!
Benim kafam bu aşk olaylarını almıyor. Sanırım yaşım yüzünden. Anlayan biri varsa lütfen bana Buffy'nin ne derdi olduğunu anlatabilir mi?!
Spike!!!
Buffy hem Spikea asla aşık olmadığını söylüyor hem de neden
"Neden herkes hala spikea aşık olduğumu sanıyor?" diyor?
Nesi var bu avcının???
Spike!!!
Benim kafam bu aşk olaylarını almıyor. Sanırım yaşım yüzünden. Anlayan biri varsa lütfen bana Buffy'nin ne derdi olduğunu anlatabilir mi?!
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Filmin tek eksisi -belki de gişe kaygısıyla yapılmış- Dracula ve Frankestein gibi kült karakterleri kullanıyor olması. Değişik ve etkileyici bir kurgusu var fakat karakterlerin bunları yaşamadığını bildiğinizden 'hade len ordan' diyebiliyorsunuz. Fakat karakterlerin isminden sıyrılıp olay örgüsüne odaklandığınızda, karşınızda iyi efektlerle bezenmiş güzel bir film oluyor. Bence seyretmelisin RaistlinRaistlin wrote:Van Hellsing'e gitmemek için tehditler aldım, giden ölüyormuş (saçmalıktan) ama efektlerini hakkaten öve öve bitiremiyorlar...
Van Hellsing de Terminator 3 gibi bir popcorn filmi faciası mı yoksa?
Buffy ile aşk asla birlikte olamaz bence. Gerçek aşkının Angel olduğunu söylüyor sonra Spike var. Ha birde Rilley vardı. Dur orda ne bu ya? Bu arada Buffy hiç bir zaman normal bir insana aşık olamıyor. Kızda vampirleri çeken bir eşyler var. Yada vampirlerde Buffy'i çeken. Bu arada bu haftaki bölümün sonunda o bomba kesin patlar. Neydi o öyle ölücek galiba artık bizim Faith. Yok bea yine ölmez o. Kızda dokuz can var.....
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
walla son bölüm avrupai gençlik dizileri+ yalan rüzgarı tadında bisiy oldu.. bu ne ya felan oldum yani.. acıkcası bayaada güldüm.. dizinin formatı mı degişiyo nedir..
yakında ismi Buffy- yaratıkların ve bilimum tiplerin askı filan olursa sasırmıycam yani..
su ilkle calebide dövsünler artık.. yoksa gidip ben dövücem o olcak..
yakında ismi Buffy- yaratıkların ve bilimum tiplerin askı filan olursa sasırmıycam yani..
su ilkle calebide dövsünler artık.. yoksa gidip ben dövücem o olcak..
Arkadaşlar son iki bölümü izlemek üzereyiz. Bitiyor artık.NIGHT wrote:Son bölüm enfesti! Spike faithe ne biçim yumruk attı!
Buffyle de araları düzeldi. Son bölüm ne zaman? Bir de internetten bölümleri indirmek istiyorum, nerden bulabilirim?
Spikeeeeee! Bayılıyorum sanaaaaa!
Bunu imza haline getireceğim
Bu arada Night sakın onu imzan yapma. Berbat olur. Yazdıklarını bile okumayabilirim hani. Ne o ya..?
Anladım Spike delisisinde o ne ya imzaya bak. Korkunç gözüküyor. Ã?ğğğğğğğğ.........
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Malesef dizinin son bölümü. Herkesi cnbc-e dergisi okumaya davet ediyorum. Buffynin tüm sezon finallerini değerlendirmişlerdi bu ay...NIGHT wrote:şaka yapıyordum imza konusunda.![]()
Son bölüm derken, dizinin mi sezonun mu son bölümü??![]()
Spike; Seni seviyorum. Eee?? E'si yok bir şey, söylemek istiyordum.