Metal müzik ve frp...

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Norticus wrote:katılıyorum ama druid resmi bulamıorm adam gibi
Norticus abi ne sıteler var ıstersen bende 20 taneye yakın avatar var sana godnerebılrım.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
XtroTheArctic
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by XtroTheArctic »

Raistlin wrote:Et ve tırnak ilişikisi... Hayalgücü yüksek olanlar ikisinden de zevk alabilirler...
aynen katılıyorum. deviantart gibi sanat sitelerinde de bol bol metalci bulunur.
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

metal müziğinde frp den farkı yok çünkü olanı değil olması gerekeni yaşatıyor adama.helese bazı gruplar varki kopartıyor gaza getiriyor (manovar =hand of doom,warriors of the uni. world,demon whips gibi )
metalsiz bir frp düşleyemiyorum savaş sahnelerinin vaz geçilmezi bence helese haggard yokmu :D.tavsiye ederim balis poleduerus conan the barbarian soundtracları
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
celestial
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celestial »

abi metal müzik sadece iyi müzik anlayışına açılan bi kapıdır,iyi müzik ise caz müziktir (bunu geç anlasamda).ama yinede rp yaparken metal dinliyorum özellikle power metal blind guardian Hammerfall...
GÃ?L BAHÃ?ESİNE BÃ?LBÃ?L YARAşIR.
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!
AresMajere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AresMajere »

Selam millet..Ben olaya biraz daha farklı bakıyorum.Bizim frp oynarken hayal ettiğimiz ortamları adamlar müzikleriyle ve şarkı sözleriyle canlandırıyorlar adeta.Durum böyle oluncada ikisini ayırt etmek zor,birde gaza getirme unsuru var tabii.Ama oyun oynarken metal müzik mi gider o tartışılır. Yani gothic müzikler veya bazı enstrümental müzikler çok daha ii havaya sokuyor bence
celestial
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celestial »

AresMajere wrote:Selam millet..Ben olaya biraz daha farklı bakıyorum.Bizim frp oynarken hayal ettiğimiz ortamları adamlar müzikleriyle ve şarkı sözleriyle canlandırıyorlar adeta.Durum böyle oluncada ikisini ayırt etmek zor,birde gaza getirme unsuru var tabii.Ama oyun oynarken metal müzik mi gider o tartışılır. Yani gothic müzikler veya bazı enstrümental müzikler çok daha ii havaya sokuyor bence

Buda gösterirki bu olay kişiden kişiye değişiklik gösterir :)
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Frp ile metal müzik ayrı şeylerdir.Ancak hitap ettiği kitle aynıdır.Tek ortak noktaları budur.Tabii bunun örneğini çoğu alanda görüyoruz.Arabesk'in hitap ettiği kitleyi düşünün mesela.
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

açık konuşayım bir çoğunuzdan daa tecrübesizim ama ben frp oynarken bi bard görürsem...bard song in the forest çaldığını duymak isterim.. yada savaşlarda hızlı bi iron maiden parçasını isterim... haklısınıız paralel gidio
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Exile çok güzzel bişi sölemiş...Arabeskin hitap ettiği kitle,Hip-Hop'un,Pop'un hepsi ayrıdır...Ama Frp ve Metalin hitap ettiği kitle aynıdır.Bende iki yıldır frp ile haşır neşir olmama rağmen yeni metal dinlemeye başladım,metallica pek sevmedim(bazılarınız "Metallica bir tutkudur dinlemeyen yutkunur"diyebilir...) ama rammstein dinliyorum tavsiye ederim....
Jacta alea est.
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

The_Exile wrote:Frp ile metal müzik ayrı şeylerdir.Ancak hitap ettiği kitle aynıdır.Tek ortak noktaları budur.Tabii bunun örneğini çoğu alanda görüyoruz.Arabesk'in hitap ettiği kitleyi düşünün mesela.
BEn buna katılıyorum ayrıca celestial da caz gerçektir müziktir diyerek zevkli bir insan olduğunu belirtmiştir.
HEr ne kadar frp ye uymasada müzük alt taban genişliği bakımından dünyanın en iyi müzik türlerindendir.
germabud
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by germabud »

Muzik olmadan kuru kuru frp gitmez.FRP'ye en uygun müzik türü metaldir bence.Hatta hayata en uygunu.Mesala şu anda Therion-Lemuria dinliyorum.FRP ile de en iyi Therion gider zaten.
celestial
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celestial »

germabud wrote:Muzik olmadan kuru kuru frp gitmez.FRP'ye en uygun müzik türü metaldir bence.Hatta hayata en uygunu.Mesala şu anda Therion-Lemuria dinliyorum.FRP ile de en iyi Therion gider zaten.
bence en uygun müzik metal değildir.mesela ben bi keresinde klasik müzik dinlemiştim gayet iyi oluyo rahat ve kaliteli bir oyun oluyo.ama metal diyorsanız tabiki power metalin kralı blind guardian iyi gider
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Abi eğer türk barbar oynatçaksanız müslüm :lol: :lol: :lol: :P
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

yokk harbi harbi oalya en iyi giden melodik metal bana göre
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abicim bence frp yaparken dinlenicek en iii grup ve blind guardian dır. frp nin her bölümüne göre sarkıları var ve coookkkk gusel calıolar . örnegin handa müzik calarken bard's song yada combat tayken mirror mirror yada nightfall yada war of wrath albümleri cokkk uygundur
Post Reply