güzel şey tabi..aksini iddia eden warmı???
Aşk Hakkında
- biluanders
- Kullanıcı

- biluanders
- Kullanıcı

bi ara mi gorusuyosunuz???
aaaa!!! nasil olur?
aaaa!!! nasil olur?
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Hayatında bir sürü olay olur. Bazıları önemli bazıları önemsizdir. Bunlar seni şekillendirir...fingolfin wrote:Umarım bir gün bu yazdığını hatırlayıp, 'Eh tabi hata yapmak insana mahsus.' dersin!
Sonra bir olay olur ve artık hiç bir şey eskisi gibi değildir. Kalbin öyle katılaşırki hiç bir sıcaklık onu yumuşatamaz, hiç bir kazık onu delemez bir daha ve ölürsün...
Bir insanı yaşarken öldürmenin yolu nedir bilir misin fingolfin...
Onun umudunu yok edersin.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
bir an , belki yabancı gelebilir. ama hep oyle olacak diye bir sey yok. gun gelir bakarsin; kalbini katilastiran dusunceler,duygular uzup gitmis. birileri ya da birsey cekip almis o umutsuzluk dusuncesini beyninden.
her sey ama her sey bitmis yok olmus gibi gelebilir. ama bu sadece bir andir. belki o bir an senin icin bir yıl belki de on yıl olur ama umudu yeniden tattiginda fark edersin; eger kalbim tas olmasaydi su an bu kadar umut dolu olamazdım, ya da mutlu
her ısan hayatında bır an umutsuz olmalı
her sey ama her sey bitmis yok olmus gibi gelebilir. ama bu sadece bir andir. belki o bir an senin icin bir yıl belki de on yıl olur ama umudu yeniden tattiginda fark edersin; eger kalbim tas olmasaydi su an bu kadar umut dolu olamazdım, ya da mutlu
her ısan hayatında bır an umutsuz olmalı
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Aşık olmak lazımdır insana. ama:
aşk bir dengesizlik işi
dengeye dönüşendir sevgi
o dengesizlikler, kıpır kıpır kaynayan kan, bakışında bir mutluluk, gözbebeklerinde bir sığınak bulmak sevgilinin. en ufak yokluğunda telaşa düşmek, binbir belayı aklına getirmek ve görünüşüyle tüm dertlerinden arınıp huzura kavuşmak. aptalca nedenlerden çocukça kavgalar etmek. sonra birden durup tüm bu saçmalıklara ciğerlerini patlatırcasına gülmeki yemek yapmak birlikte hafif bir müzik eşliğinde mutfakta dans edercesine. tuttuğu sigaradan bir yudum çekmek, sevgilini içine çekercesine derinden....
bi dakka bi dakka hanginiz aşk falan istemiyordu?
neyse boşver yanlış duymuşumdur olur mu hiç aşık olmayacak insan?
sadece kırık kalplerin kenarındaki sırçalara batmak istemeyen canlar vardır belki ama kırıkları tamir etmenin yolu belki de başka bir kırık kalptir, içindeki kırığı anlayacak.
ya da ne bileyim...
çok konuştum
aşk bir dengesizlik işi
dengeye dönüşendir sevgi
o dengesizlikler, kıpır kıpır kaynayan kan, bakışında bir mutluluk, gözbebeklerinde bir sığınak bulmak sevgilinin. en ufak yokluğunda telaşa düşmek, binbir belayı aklına getirmek ve görünüşüyle tüm dertlerinden arınıp huzura kavuşmak. aptalca nedenlerden çocukça kavgalar etmek. sonra birden durup tüm bu saçmalıklara ciğerlerini patlatırcasına gülmeki yemek yapmak birlikte hafif bir müzik eşliğinde mutfakta dans edercesine. tuttuğu sigaradan bir yudum çekmek, sevgilini içine çekercesine derinden....
bi dakka bi dakka hanginiz aşk falan istemiyordu?
neyse boşver yanlış duymuşumdur olur mu hiç aşık olmayacak insan?
sadece kırık kalplerin kenarındaki sırçalara batmak istemeyen canlar vardır belki ama kırıkları tamir etmenin yolu belki de başka bir kırık kalptir, içindeki kırığı anlayacak.
ya da ne bileyim...
çok konuştum
yola devam...
...barış için
...barış için
helal olsun üstadım..döktürmüşsün yine....aşk bir dengesizlik işi
dengeye dönüşendir sevgi
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
ask bu
delilik bu.
belki bir cizgi ayiriyordur ama nasil oldugunun ne onemi var ki, ben o cizgide kaybolduktan sonra?
delilik bu.
belki bir cizgi ayiriyordur ama nasil oldugunun ne onemi var ki, ben o cizgide kaybolduktan sonra?
ızdırap çekmeden ne elde edilebilinmiş ki şu dünyada...o mutlulukları yaşamak için çektiğim ızdırabı gözönüne alınca...
ee dünyadaki en güzel şey için de o kadar ızdırap çekmeye değer bence...
In our life, there is if