erethan senin banish eden angel'ın orijinali biraz daha zayıftı
hülya avşar programının ters tepmiş kamera efekti olmuş ve biraz şişmanlamış gibi geliyor bana
siteye girebilmek için biraz kilo alması gerekiyordu:)
ayrıca benim avatarıma yakışan buydu 90 kiloyum nede olsa
Avatarı nasıl seçiyoruz? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İlla bir url mi gerek? profilden nasıl değiştiriyoruz? Bu logo denilen yer avatar mı demek oluyor?
Midnight Poet; The Arranger Of Gatherings, The First Born Old Member, The Bounty Hunter
forum sayfasına girdiğinde, FORUM ana başlığın altında bazı alt başlıklar göreceksin. (sen şimdi haydaa nerde bunlar göremiyorum diyebilirsin - zira ben demiştim; şimdi kafanı yavaşça yukarı kaldır - hah biraz daha; gördün değil mi? güzel) Oradan profil'i seç ve sayfanın en altından avatar'ın ayarla. bilgisayarında olan bir resmi yükleyebilir, url yazabilir ya da hazır avatarlardan birini seçebilirsin.
Eh bütün sayfaları tek tek okudum ama benim avatarım pek etkili olmamış herhalde ki bahsedilmemiş. Avatar ve imza arasındaki uyumumu takdirinize sunmak istiyorum.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?