Might and Magic 6

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

MM6'da koptuğum yer 20-30 tane Titanı evire çevire benzettikten sonra oldu. Dragon'ları düşük seviyedeyken vur kaç ile hallettiğim için olaydan o kadar soğumamıştım. 4 karakter tutup bütün Titan kasabasını yokedince "Budur dedim, oyun biter".

MM7 daha ilginçti, en baştaki dragonu yine vur kaç ile (3 saatten fazla sürüyor, 2 wand olursa daha kısa) aşağı indirdim. Yani ne diyim.

Yine de hakkını vermek lazım. MM6 çıktığında ortalıkta 3D engine'li, güzel grafikli oyun çok yoktu.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Khellendros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khellendros »

Bak bu doğru hatta hiç yoktu üstelik o kadar geniş bir oyunun tek bir hata bile çıkarmadan çalışması gerçekten büyük başarıydı...
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

::::::::::::::SPOILER::::::::::::::::::::
Sadece bir tane: Öldürdüğün yaratıkta bazen birden fazla item olması normal ve olması gereken bir durum. Ancak item'ın ne olacağı loot ettiğin anda belirleniyor, ve üzerinde item kalmışsa ceset kaybolmuyor. Bu da Save & Load ederek sonsuz sayıda item elde edilmesine olanak veriyor. Bunu, itemleri ve sayısını yaratık öldüğünde belirleyerek çözebilirlerdi.
Özellikle MM7'de sırf zevk için baştaki dragonu öldürüp, tıka basa artifact ile donanıp dolaşmak eğlenceli olmuştu.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

MM6 da şu wheel of time'ın olduğu yerde (isimler yanlış olabilir tam hatırlamıyorum) bi mağara vardı.Orda Earth spirit kıvamında bi amca mağarayı temizle görevi veriyordu,görevi bitirip geri döndüğünüzde OK tuşuna basmadan,sürekli quest derseniz habire görevin xp'sini veriyordu.Aha size bug.Ama oyun çok iyiydi,7'de çok iyiydi sonra cozuttu,8'i 5 günde kasmadan bitirdim o derece yani.
Post Reply