frpworld'ün gelmiş geçmiş en güzel sloganı!!
pyros abi hiç uğraşma artık senin sloganlarını kimse kaale almıyor 
artık squva ve oren_dautry'nin hakimiyetinde slogan olayı ve diğer üyelerdende çok güzel sloganlar geliyor.sen uğraşıyorsun ama boşuna umutlanma artık çok çok güzel birşeyler bulman lazım ki slogan olsun
şimdi benim sloganıma bak ta slogan nasıl olur anla 
BAşKA BİR DÃ?NYA VAR,UMUDUN HİÃ? BİTMEDİğİ
üzerine alınma diyeceğim ama alın bence
çünkü senin için yazdım bunu

artık squva ve oren_dautry'nin hakimiyetinde slogan olayı ve diğer üyelerdende çok güzel sloganlar geliyor.sen uğraşıyorsun ama boşuna umutlanma artık çok çok güzel birşeyler bulman lazım ki slogan olsun
üzerine alınma diyeceğim ama alın bence
ketchup eyerkı bu dunyada umutlar bıtseydı kı hıc bır zaman bıtmıyıcek.
Dunya yasanmaz hale gelırdı. her sey bır seylerı umud ederek bır yerlere gelır.
Dunya yasanmaz hale gelırdı. her sey bır seylerı umud ederek bır yerlere gelır.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
naapalım yazıyoz işte aklımıza geldikçeketchup wrote:pyros abi hiç uğraşma artık senin sloganlarını kimse kaale almıyor
artık squva ve oren_dautry'nin hakimiyetinde slogan olayı ve diğer üyelerdende çok güzel sloganlar geliyor.sen uğraşıyorsun ama boşuna umutlanma artık çok çok güzel birşeyler bulman lazım ki slogan olsunşimdi benim sloganıma bak ta slogan nasıl olur anla
üzerine alınma diyeceğim ama alın benceçünkü senin için yazdım bunu
![]()
![]()
Başka bir dünya var: Ketçaba dahi katlandığımız
BAşKA
BAşKA BİR DÃ?NYA VAR;BAşKA DÃ?NYALARIN BAşKA DÃ?NYALARLA KUCAKLAşTIğI?????????? 
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
-
Khellendros
- Kullanıcı

sende miKhellendros wrote:HarikaaaNorticus wrote:BAşKA BİR DÃ?NYA VAR, domateslerden salça yapıldığı![]()
ben şimdi sana ne yaptım ki sende harika dedin
yok eğer harika diyorsan artık benim seninlede uğraşmam gerekecek
tabi bu arada norticusa bişi dememediğimi zannetme
o da artık sevdiğim insanlar listesinde
haberin olsun norticus
::FRPWORLD.COM::BASKA BIR DUNYA VAR,HAYATI BIRLIKTE OGRENDIGIMIZ
bir sey dikkatimi cekti arkadaslar sadece bu baslikta konu sapsa bile kimse bir sey demeden olaya donulmus...
bir sey dikkatimi cekti arkadaslar sadece bu baslikta konu sapsa bile kimse bir sey demeden olaya donulmus...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı