Dungeon Siege mi?,IceWind Dale 2 mi?
-
Death-Knight
- Kullanıcı

Dungeon Siege mi?,IceWind Dale 2 mi?
bence dungeon siege grafik ve akıcılık olarak daha iyi ama Icewind dale2 nin artılarıda silah çeşitliliği ve oynanabilirlik siz ne diyorsunuz? 
My honor is my life,my life is darkness
-
WarlorD
- Kullanıcı

bu iki oyun asla karşılaştırılamazlar diyorum...
DS bi action/rpg, hiçbir gerçek roleplay öğesi yok sdc hack'n slash modunda tonla yaratık kesip yeni eşyalar bulup level atlayıp yaratık kesmeye dewam ediosun... eelenceli ama yine de tam rpg deil...
ICW 2 ise rpg, D&D sistemi üzerine kurulmuş, karakterlerin belirli bi senaryoda ilerledii, oyunun hikaye üzerine kurulduu, dialoglara (ve çok az da olsa) puzzle lara sahip, savaşın daha taktiksel yapıldıı(daha doorusu klasik rpg oyunlarındaki gibi yapıldıı) bi oyun...
bu yüzden bunları karşılaştırmak mantıksız olur...
Icewind Dale ancak Baldur's Gate, Planescape vb ile
Dungeon Siege ise ancak Diabloyla karşılaştırılır...
DS bi action/rpg, hiçbir gerçek roleplay öğesi yok sdc hack'n slash modunda tonla yaratık kesip yeni eşyalar bulup level atlayıp yaratık kesmeye dewam ediosun... eelenceli ama yine de tam rpg deil...
ICW 2 ise rpg, D&D sistemi üzerine kurulmuş, karakterlerin belirli bi senaryoda ilerledii, oyunun hikaye üzerine kurulduu, dialoglara (ve çok az da olsa) puzzle lara sahip, savaşın daha taktiksel yapıldıı(daha doorusu klasik rpg oyunlarındaki gibi yapıldıı) bi oyun...
bu yüzden bunları karşılaştırmak mantıksız olur...
Icewind Dale ancak Baldur's Gate, Planescape vb ile
Dungeon Siege ise ancak Diabloyla karşılaştırılır...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
eh iyi bir tespit olmuş. ama yine de bir karşılaştırma yapmak gerekirse ben dungeon siege ve bu tarz oyunlar derim. Ã?ünkü diğerleri oldukça kafa karıştırıcı ve senaryoya uymadığınız anda o zamana kadar oynadığınız bütün oyun çöpe gidebiliyor.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
-
Death-Knight
- Kullanıcı

Dungeon Siege çok başarısız bence... Ben o bataklıkta oyunu bıraktım sıkıntıdan, zaten daha önceki dungeonlar da kusturmuştu beni... Yahu her duvardan da örümböcek ordusu mu çıkar kardeşim, hiç sürpriz yok oyunda yahu...WarlorD wrote:dungeon siege daki bataklık benim ömrümü yedi ya... hala düşününce sinirim bozuluyo![]()
bi de son boss biraz fazla mı kolaydı ne??
Icewind Dale'de en azından ilginç bir takım şeyler olabiliyor adam gibi kurgu filan var... Köyden indim şehire, döverim herkesi evire çevire misalinden çıkamamış Dungeon Siege bence...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Warcraft'ı kaç kere izlediğimi bir Allah bilir bir de bilgisayarım...
Hele o Frozen Throne'un sonu yok mu??? İnanılmazzzzzz
Latince şarkılar mükemmeelllll.
Blizzard başımızdan eksik olmasın...
Zaten Black Isle sizlere ömür...
Hele o Frozen Throne'un sonu yok mu??? İnanılmazzzzzz
Latince şarkılar mükemmeelllll.
Blizzard başımızdan eksik olmasın...
Zaten Black Isle sizlere ömür...
That which doesn't kill you, makes you stronger