Ve FRP World dünyası sonsuza dek ikiye ayrıldı, Efla'nın avatarını beğenenler ve beğenmeyenler. İki taraf sonsuza kadar sürecek epik savaşların çıkmasına sebep oldu.
Efla wrote:
şaka bir yana sanırım bir tek catboy beğenmedi =)
Muhalafet olmayı seviyorum belki de huyum bu
Ama cidden ya ben değişimi fazla sevmiyorum belki de ondandır, hep her şey aynı şekilde süregelsin de ben de bir daha adapte olmaya çalışmayayım diye düşünürüm
Alenthas hocam bana uzay mekiğinin iniş ânını hatırlattı hafiften.Ama biraz zorlarsam kanatlı ve karıncamsı bir yaratık diyebilirim o da senin güzel hatrına
Darktimes wrote:Alenthas hocam bana uzay mekiğinin iniş ânını hatırlattı hafiften.Ama biraz zorlarsam kanatlı ve karıncamsı bir yaratık diyebilirim o da senin güzel hatrına
Bilemedin
Aslında gözlüğün bir çok özelliği var. Hepsi Sam'de yok ama şöyle sayabilirim: Gece görüşü, geliştirilmiş gece görüşü (bütün renklerin normal görünmesini sağlıyor), termal görüş, EMF görüşü (belirli bir uzaklığa kadar duvarların arkasında ne var ne yok gösteriyor), dalga görüşü (elektromagnetik ve ses dalgaları), dürbün vs...
catboy wrote:Ya gözlüğün bir sürü özelliği olabilir ama neden üç göz onu anlayamadım bir türlü, ne de olsa iki gözüne takıyor diğer üçüncü göz ne alaka?
Ã?ünkü cool! Ona bakarsan niye karanlıkta parlamasına rağmen düşmanlar göremiyor? Hı, hı, hı? Ã?ünkü cool!