The Last Airbender( Mavi olmayan avatar :D )

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

şimdiden tüm zamanların en kötü film adayı olmuş, yahu yönetmeninden belliydi zaten. The Happening filmine gidenler var mı, yönetmenin o filmini izleme talihsizliğine yakalanmıştım zamanında, o da yetmedi sudaki kız saçmalığını da izlemiştim. İkisini de sinemada izlemiştim bir de, yani üçüncü hatayı yapmam bir daha ve bu aptal hintli yönetmenin bir filmini daha izlemem. :D
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

ne yazıkki bahsettiğin filmleri bende izlemek gibi bi hatada bulundum 6.hisden sonra film yapmayı bırakmalıydı en azından şimdi böle eleştirilceğine dorukta kalırdı :-P güzelim avatar zarar ziyan olmazdı :roll:
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Ben sizler kadar karamsar olamayacağım.Filmi beğendim.Tamam belki süper ötesi birşey değildi ama izlenmeye değerdi.

Zaten bu ilk kitap olduğuna göre sanıyorum dahası da var :) Nitekim Toph'u sabırsızlıkla bekliyorum.

Filmde 2 olumsuzluk gördüm kanımca.Onlardan birisi Ateş ulusunun oyuncuları ve esprisiz bir kurgu.Keşke daha espritüel bir film çekilebilseydi.Onu da her yaştan insanlara hitap etmek adına ciddi bir iş yaptıklarını düşünüyorum.

Sonuç olarak filmdeki bükme hareketleri gayet hoştu ve Avatar'ın rehber hayvanı Appa'da bir hayli güzel olmuş.Beğendim :)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bilmiyorum ben tam tersine en karmaşık karakterlerin ateş ulusundan olduğunu düşünüyorum. Avatar karakterinden bile daha ilginç buldum. Dört element gibi sadece tek bir kavramın üzerine kurulu Dünyaları biraz zayıf buluyorum. Ama sadece eğlenmek için gidildi mi gidiliyor. Eh kurguya göre sanırım Ateş Ulusundan da iyi karakterlerin olması gerekecek.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Baştaki kurgu zaten biraz tanıtım amaçlı gibiydi.Hayat hikayeleri kimlerin neden bu görevde olduğu gibi.

Bu arada 2. filmin taslağı hazırlanmış MTV'nin sitesindeki M. Night Shyamalan'ın röportajına göre.Resmi bir tarih olmasa da 2011-2012 arasında çıkacağı tahmin ediliyor.Bu kitabın adı toprak olduğundan ümid ediyorum Toph karakterinin tavırlarıyla neşe bulabiliriz.

Röportajı dinlemek için tıklayın
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

İzledim ve hiç de beğenmedim açıkçası ilk yarım saatten sonra sadece genel kültür olsun, güzelce tartışabileyim diye izledim filmi. Aksiyonlar yavaşlatılmış, replikler berbat ötesi, ırk ayrımcılığı gibi olacak ama tipik bir doğu asya hikayesini orta asya'ya çekmiş olmak filme ısınmayı direkt engelledi beni. hatta o su kabilelerinin normalde eskimo tarzında birşey olmaları gerekirken maşallah bizim karakterler bembeyaz ak yüzlü çocuklar. hem hikayenin gidişatı da çabuk ve anlaşılmaz, takipsiz olmuş.

Aferin Shamalayan, güzelim malzemeyi yokettin...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Çok kötü bir filmdi. Beklentilerimin hiçbirini karşılamadı. Ne efektler iyiydi, ne hikayenin işleniş tarzı...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Post Reply