Seyfettin Efendi ve Olağanüstü Maceraları, Pek ya
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Tebrikler Devrimk.devrimk wrote:Evet Seyfettin efendi'ye bir süre ara vereceğimi yazmıştım.
Yabancı bir firmaya çizgi roman çizmek üzere anlaştım, 22 sayfalık 2. Dünya savaşında geçen bir korku hikayesi.
Neyse bu kitap bitince tekrar Seyfettin efendiye döneceğim. şimdilik haberler bu kadar.
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Hmm guzel resimler olmus ama tabii korku ogesi dogrudan resimlerden anlasilmiyor. Hitlerin solunda duran Goring mi bu arada? Adam tanidik geldi, ama sagdakini taniyamadim eger unlu birisi ise.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Hmm, aslinda Himmler en ilgimi ceken karakterlerden biridir. Cok sessiz bir adam oldugunu okumustum. Ama Goering disaridan gorenlere cok dost canlisi gelen bir adammis sanirim. Aslinda karakter olarak Nazi Almanyasi siyasi kisiliklerinin de sanirim en ilginci...
HARBE GİDEN