Yine de üyeliklerle doğrudan bağlantılı olmayan bir sistemle içeriği ayrı bir sayfada sunabiliriz gibime geliyor. yani blog gibi ayrı bir sayfa şeklinde gözükür. İçeriği okumak için üye olmak gerekmediğinden üyeliğe gerek kalmaz. Pek yorum gelmemiş tekrar edeyim dedim. Bazen yazdıklarımı insanların dikkate almadığı hissine kapılııyorum
Oyun sistemleriyle iligili düzenlemeyi sana verebiliriz o zaman dwaxer nereler üzerinde nasıl bir yetki lazım olduğunu bana özel emsajla falan belirtirsen daha rahat olur.
Başlıklara gelince hani 1. sayfada görünen çoook gereksiz şeyler varsa silebiliriz. Ama diğer türlü zaten tozlu raflarda kalmış başlkları silmek için uğraşmak bana pek de işe yaramayacak bie çaba gibi geliyor.
40 yılın başı birisi forum arşivlerini dolaşacak da orada birkaç başlık fazladan olduğu için bakması gereken sayfa sayısı bir tnae daha artacak. Yani bu kadar ayrıntı bir senaryo için uğraşırmışız gibi geliyo sanki.
Ã?ye temizleme meselesine gelince, şu anda 30000 üye var ayıklamaya kalkınca 5000 üye falan anca kalır bence. Gerçekten 25000 üyeyi teker teker silebileceğine inanıyor musun dwaxer