Theselia Dostlarına merhaba

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Allesta
Kullanıcı
Kullanıcı

Theselia Dostlarına merhaba

Post by Allesta »

ilk olarak bu siteye gönül vermiş herkese Slm ve saygılarımı sunuyorum aradaşlar....

Ben eski theselia serverinden Padagug Leyn Yada Alesta eğer ki burda eskilerden birini görebilirsem ne mutlu bana ama Sn. Leomarı bulmak için yaklaşık iki sene beklemk gerekiyormuş rastgele bir Google aramasında:) ilk önce kendinisne buradan slm ve saygılarla ve diğer Theselia dostlarını da özledim kendilerini bu tradenin altnda görmek isterim

Saygılarımla
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Dostum merak ettim, ben biraz cahilim. Theselia nedir tam olarak biraz açar mısın?
Been there. Seen that. Got the scars.
Allesta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Allesta »

Estağfurullah
aslında açıklamalar Sn. Leomarda ama ben bildiğim kadarıyla anlatayım...

biz bundan seneler önce uo oynardık server sahibi olarak Sayın Leomar vardı daha sonra bu server kapandı bu olaydan bir sene sonra olması gerekiyor Sn. Leomar bir proje başlattı yeni bir uo serveri yeni bir harita yeni sistem vb şekillerde bir ürün olacaktı ama bazı sorunlar nedeniyle server tarih gibi bişi oldu yani kapandı ama kendisi ne yapmak ister bilmiyorum yada projeye devam vercekmi....

velhasıl kelam bir tutkuydu :)
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Burda Theseliadan kimi bulmayı düşünüyorsun o zaman ey diyar gezgini :) ?
Yoksa sende diyar diyar gezip dostlarını mı arıyorsun?
Been there. Seen that. Got the scars.
Allesta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Allesta »

Çok doğru söyledin diyar diyar gezerek izlerini bulmaya çalışıyorum belki de bu arada yeni dostlar ediniyorum kim bilir
Ghoxu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ghoxu »

o diyar lanetlidir konuşulması bizim oralarda yasaktır. pek te hoş karşılamayız bilmem anlatabiliyormuyum.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ghoxu wrote:o diyar lanetlidir konuşulması bizim oralarda yasaktır. pek te hoş karşılamayız bilmem anlatabiliyormuyum.
Sen anlattın da biz anlayamadık sanırım kardeş. Neresi neden lanetli =)

Aradığını bulabilir misin bilmiyorum. Ama aramıza hş geldin diyelim. Söylediğin sunucudan insanları bulamayabilirsin ama UO severler var aramızda ben de oynardım eskiden.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

az mı balık çektik makroya bağlayıp bağlayıp banlandık :S ey gidi günler. ama ben nebulada oynuyordum :)
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Allesta wrote:Estağfurullah
aslında açıklamalar Sn. Leomarda ama ben bildiğim kadarıyla anlatayım...

biz bundan seneler önce uo oynardık server sahibi olarak Sayın Leomar vardı daha sonra bu server kapandı bu olaydan bir sene sonra olması gerekiyor Sn. Leomar bir proje başlattı yeni bir uo serveri yeni bir harita yeni sistem vb şekillerde bir ürün olacaktı ama bazı sorunlar nedeniyle server tarih gibi bişi oldu yani kapandı ama kendisi ne yapmak ister bilmiyorum yada projeye devam vercekmi....

velhasıl kelam bir tutkuydu :)
Serverın ismi yabancı gelmese de bir uo tutkunu olarak ben o serverda bulunmadım.Lakin uo kelimesinin bir metinde geçmesi bile güzel hatıralarımı anımsamama neden oluyor.Hak vermemek imkansız: velhasıl kelam bir tutku :)

Aramızda eski uo cuları görmek çok hoş, hoşgeldin.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Ghoxu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ghoxu »

Efla wrote:
Ghoxu wrote:o diyar lanetlidir konuşulması bizim oralarda yasaktır. pek te hoş karşılamayız bilmem anlatabiliyormuyum.
Sen anlattın da biz anlayamadık sanırım kardeş. Neresi neden lanetli =)

Aradığını bulabilir misin bilmiyorum. Ama aramıza hş geldin diyelim. Söylediğin sunucudan insanları bulamayabilirsin ama UO severler var aramızda ben de oynardım eskiden.

eh pek kişi kalmadı o diyardan geriye.. kalanlarda ağızlarını sıkı sıkıya kapattılar..

ben kimmiyim? geriye kalanların bildiği gerçek o işte onuda zaten söylersem geriye pek birşey kalmaz..

http://www.pikipimp.com/pp/pimped_photo ... 2918591708
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

fmc wrote:az mı balık çektik makroya bağlayıp bağlayıp banlandık :S ey gidi günler. ama ben nebulada oynuyordum :)
Ben de uzuun süre Nebula'da oynadım! :-o Lucas mı Quann mı :D Quann çıkmadan öncesini de bilirim ama en çok Quann'da oynamıştım.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

quannı bilmiyorum ben lucasda britanyadaydım. balık çeken masum bi savaşçıydım :D guards guards yazardım hep. ismimde fermanmc idi. sonra zaten paralı oldu çevremde pek geniş değildi. google yoktu :) yeni server bulamadım sonra kaldı öyle.
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
Post Reply