Ben CoD şöyle kötü böyle kötü deyip deli gibi oynayanlardanım

Gerçi uzun aralıklarla oynadığım için çok iyi oyuncu değilim ama vururum biraz.
Ama Battlefield'a haksızlık yapmamak gerek. Bizim oyuncular oynamayı bilmiyor, 4 kişi için en büyük haritayı açıyor, bir uçak kullanmak için birbirini yiyor. Ben Battlefield 2'de hep küçük ve piyade savaşı olan haritalar açıyorum, çok zevkli oluyor. Ã?ünkü bayrak yarışı oyuna bir strateji katıyor. CoD'da ise önüne çıkanı öldür, affedersiniz geri zekalı oyunu gibi, düşünmeye gerek yok. Hele free for all'u hiç sevmiyorum, amaçsız geliyor. Team Deathmatch daha zevkli. Gerçi çok oynayamadım ama yeni CoD'larda bir "war" (muydu) modu var, bayraklı. Yalnız güzel yapamamışlar, gene deathmatch gibi, sadece gideceğin noktalar belli. Yalnız herkesi tek noktaya yönlendirdiği için gene düşünme sıfıra iniyor, sadece tetiğe bassan yeter.
CoD'daki rütbe sistemini şundan sevmiyorum, internet kafeden internet kafeye oynadığım için her seferinde sıfırdan başlamak iğrenç.
Aslında ben Day of Defeat: Source delisiyim, gördüğüm en iyi çok oyunculu FPS. İkinci Dünya Savaşı temalı. Küçük haritası da var, büyüğü de var. Her haritada en az 5 bayrak var, 5'ini de ele geçiren kazanıyor. Stratejisi şurada; bayrakların bazıları tek kişiyle bazıları iki kişiyle ele geçiyor. Doğma yeri tek nokta yani ölünce cephe gerisinden başlıyorsun, ara yollarla istediğin bayrağa gidiyorsun. O nedenle bazıları bayrak koruyor, bazıları atağa geçiyor bazıları da şaşırtma ve oyalama yapıyor. Grafikler de müthiş, source motoru da gördüğüm en iyi motor.
Böyle anlatınca olmaz oynamak lazım ama ne yazık ki Day of Defeat oynadığımız tek internet kafe kapandı. Büyük boşluğa düştük arkadaşlarla, ne yapalım bilmiyoruz

I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..