Wizards of Istanbul

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

evet Lysana haftasonuna doğru kararlaştıralım. Senin geleceğine seviniyorum valla :wink:
Image
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Aynen canım bende :) şimdi bi kararlaştıralım kim kiminle nerede saat kaçta buluşuyo?? Alenthas ortak bi yerde buluşuruz diye bi karar almıştık ?? Illyra siz nereden geliceksiniz??
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

12 gibi kadıköyde buluşalım bence, oradan hep birlikte de mekana gideriz.

lysana artık bizi tanıyon geçri ama sen yine de özelden telefonunu pm at bana, bu sefer de buluşamama durumları yaşamayalım :roll:
Image
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Karar verilmiştir ozaman 12 de kadıköyde buluşuyoruz hepbirlikte yolu biz pek bilmediğimiz için illyra siz önderlik edersiniz artık :) Possessed la sanırım marmara üninin oralarda buluşma gibi bi durumumuz var onu alenthas possessedla konuşup söyler herhalde..

illyra yolladım sana pm den numarayı :)
değil de insandan ise..
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

buluşalım, yolu ben gösteririm tabii :-P
Image
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Açık adresini bilen var mı buluşulacak yerin? Hangi gün bir de?
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Tarih 6 şubat, yer: http://wizardsofistanbul.com/nerededir/
Masalarımızın dolmasının sebebi, etkinliği yaptığımız mekanın mevcut olan bütün masalarına bir oyun açmış ve o oyunların hepsinin oyuncu sayısını doldurmuş olmamız.

Etkinliğe gelmenizi ve sizinle tanışıp sohbet etmeyi çok isterim. Fiziksel hacmimiz tümüyle dolduğu için o gün ayrıca bir oyun masası açmamız mümkün değil. Ã?nceden sitemizde duyurmadığımız ve dışarıdan kayıt almadığımız bir masanın o gün açılmasına izin vermek, bizimle iletişime geçerek masa açan ve kayıt olan diğer bütün arkadaşların zamanlarına saygısızlık olur.

Buluşmalarda grupların bir arada gelip, bir arada oynayıp, bir arada dağılmalarından yana değiliz. Bu tarz bir oyunda kimse yeni insanlarla tanışmıyor, ayrıca bizim asıl hedefimiz olan 'yeni oyuncular için oyun imkanı ve alanı sağlama, öğrenme imkanı sunma' düşüncesinden de uzak kalıyor.

6 şubat günü sizi bekliyoruz. Sitemizde yazılı olan masalar dışında fazladan masa açılması şu anda uygun görünmüyor.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

o zaman biz gidemiyormuyuz :cry:
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Gidiyoruz da masa açamayacağız ve aynı masaya da oturamayız muhtemelen. Bölünürüz artık.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Gidiyoruz Illyracım üzülme hemen :) Alenthas korkutma insanları hemen yaa :D biz gidiyoruz yine baksana bizi bekliyolar zaten ama hepbirlikte kendimize özel bir masa açamıcaz onu diyo alenthas bölünebiliriz yani yoksa gidicez yanlış anlaşılma olmasın :)
değil de insandan ise..
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Lysana wrote:Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
değil de insandan ise..
Konuyla alakasız, burada söylenmek istenen meatshield mıdır acaba? :P

Hem kimseyi de korkuttuğum falan yok aaa :D Adamın yazdığını kopyaladım sadece.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Konuyla alakasız cevap veriyorum meatshield nedir ?? çok öncelerden bi yerden okuduğum ve beğendiğim bir sözdü :)

konuya dönüyorum, kesin gelenler şimdi illyra,ben,alenthas,possessed sanırım bogus sende geliyormusun ?? bence gelmelisin :)
değil de insandan ise..
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Arda arda yazmışım gibi olucak kusura bakmayında alenthas evet bi bakıma meatshield zaten yazıdan da belli oluyor kafam çok doluda ilk algılayamadım :)
değil de insandan ise..
hikayeci
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hikayeci »

Arkadaşlar selamlar, cumartesi günü bekliyoruz hepinizi :)

O gün önceden kayıt alıp duyurmadığımız bir masa açamayız;
1) Ã?nceden tek tek kayıt yaptıran ve masa açan insanlara saygısızlık olur
2) Hacim yok... :D Baya yok yani, herkes aynı anda ayağa kalkınca doluyordu mekan, bu sefer iyice kalabalık olabilir! :)

Ama iyi haber, ben bir masa açmadım ya da oyuncu olarak kayıtlı değilim... Başlarda masaların yerleşiminden, yoklamadan ve her türlü ufak arızadan sorumlu olarak ortada koşturacağım ama insanlar bir kere yerleşince sohbet etmek için up uzun bir 5-6 saat kalıyor!

Gelecek olan bütün arkadaşları bekliyorum :)

(Bu arada, kim bu adam ve bizi nereden buldu derseniz, sitemize bu sayfa üzerindeki bağlantılardan tıklayarak geldiğinizde adresinizi görüyoruz, ordan zıpladım geldim! :D Yine de çok sık giremem, ama baktıkça sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım. En hızlı iletişim yolu ise sitedeki form, onlar doğrudan gmail adresime düşüyor...)

Edit: Kadıköy'den Ziverbey'e giden herhangi bir vasıtaya binmenizi ve Marmara Ã?niversitesi karşısındaki 'fakülteler' durağında inmenizi tavsiye ederim :)
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

şu anda gelmem için bir engel gözükmüyor. Eğer gelirsem karşıdan gelenleri kadıköyden alıp -araba ile- direk adrese de teslim edebilirim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Post Reply