peter petrelli diyorum ben
batman ölmez, gotham city bölünmez !!!
Ne mutlu ki kendisini hem Baldur's Gate I'de hem de Baldur's Gate II'de öldürme imkanımız var. Tabii eğer ikinci oyuna ilk oyundaki karakterle devam ederseniz o zaman sadece bir kere öldürebiliyorsunuz yamulmuyorsam. Ve sevgili arkadaşları tarafından ressurect edilme olasılığına karşı vücudunu parçalara ayırmak gerekiyor ki BG'de bunu yapabilmek için mace, moonstar, warhammer gibi blunt silahlarla öldürmek gerekiyor. Savaşın sonlarına doğru bütün melee karakterlere blunt silah vermek en doğrusu olacaktırWalter wrote:Drizzt Do'Urdenn !!!! neyse o bakşa bir konuydu galiba....![]()

AlenthasLeasess wrote:Raistlin Drizzt'e göre biraz daha komplike bir karakter. Drizzt Amerikanların "mızmız kedi" dedikleri türden, bilmem anlatabildim miLord_Feanor wrote:drizzt ölecekse raistlin de gitsinRaistlin karakteristik olarak üç boyutlu bir profil çizerken Drizzt olsa olsa Mızmız şirin gibi bir şey olur.

Aslına bakarsan, çizgiromanlarda ve kitaplarda Raistlin'den fazla yok. Bu konuya yazımın sonlarına doğru değineceğim. Fakat şunu söylemek istiyorum, Drizzt bir tane değil. Dışarda, sokaklarda ya da sıcak evlerinde oturan binlerce emo kid'i Drizzt olarak tanımlayabiliriz meselaIllyra wrote:bir kere dirzzt do'urden, karanlık altından kaçmış çok acılar çekmiştir, raistlin in kara kalbinde asla hissedemeyeceği acıları tatmıştır. raistlin asıl güç delisi ve bilindik bir karakter. bir sürü çizgi romanlarda, kitaplarda ve oyunlarda rasitlin gibi güç için neler yapan karakterli görüyoruz.
ama drizzt bir tane !
Tam anlamıyla benim hissettiklerim. Adam paladinlerden bile beter.Walter wrote:Ilyra, Drizzti Kara elf üçlemelerinde severdim. Buz yelinin ilk kitabında da iyiydi ama sonra, hep aynı acılı melenkolik tavırları, gnoll öldürürken üzülmesi.önüne geleni öldürmeye çalışması, kötülüğü sileceğine inanması ! Sonra yaşamayı hak etmediğine inanarak, mezzoberanzana geri dönmesi ( hayır hatırlamak bile istemiyorum !) Sonra yok dostları öldü diye ağlaması acı çekmesi, yanlızım triplerine yatması ( bakın dostlarının ölümüne üzülünebilir ama yok ben zaten hep yalnızdım diyerek emrahlık yapması beni boğmaya başlıyor.) Kısacası ilk başta iyiydi sonra sıktı....

drizzt açılış ve kapanış açısından çok daha sağlam bir karakterdir, ortada çıkan kitaplar biraz bozmuştur sadece kendisini ve salvatore'u. Raistlin tam klasik bir satıcı ve kaotik bir karakter, onun gibi binlercesi var. Ama Drizzt'e bazı açılardan benzeyeni (prensipler falan) bulsanız bile çok yakınını bulamazsınız. Icewind Dale ve Dark Elf Trilogy'den sonra Salvatore Drizzt'le işini bitirdiğini düşünüp ruhban Cadderly'ye başlamıştır sonra gelebilecek para sinyallerini verince yine Drizzt'e dönmüştür. Sonra Hunter's Blades Trilogy ile olayları düzene sokmuş arada Artemis Entreri'den de hakkını vererek malı götürmüştür. Drizzt kadar üretken bir karakter (parasal ve konusal açıdan) yoktur herhalde fantastik edebiyatta.Illyra wrote:AlenthasLeasess wrote:Raistlin Drizzt'e göre biraz daha komplike bir karakter. Drizzt Amerikanların "mızmız kedi" dedikleri türden, bilmem anlatabildim miLord_Feanor wrote:drizzt ölecekse raistlin de gitsinRaistlin karakteristik olarak üç boyutlu bir profil çizerken Drizzt olsa olsa Mızmız şirin gibi bir şey olur.
hiçte bile hiçte bile :embarrass:
bir kere dirzzt do'urden, karanlık altından kaçmış çok acılar çekmiştir, raistlin in kara kalbinde asla hissedemeyeceği acıları tatmıştır. raistlin asıl güç delisi ve bilindik bir karakter. bir sürü çizgi romanlarda, kitaplarda ve oyunlarda rasitlin gibi güç için neler yapan karakterli görüyoruz.
ama drizzt bir tane !
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests