Rol yapma oyunlarımız için GENEL yorumlar, fikirler
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Possessed
- Site Çizeri
WoD hiç oynamadım, bir ara arkadaşlarla heves etmiştik. Oturduk, karakter kağıtlarını falan hep hazırladık ama oynamak nasip olmadı
Hatta WoD'un core kitabının pdf'si var ben de, biraz okumuştum. Eğer oyun açılırsa katılabilirim, oynayamadım içimde kaldı 
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

D&D dwaxer system size uyarsa oynatayım diyorum. Zaten tamamen türkçe bir kaynak;
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=8316
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Hadi canım, zaten Dwaxer de Fransız bir üstattı da biz onun yarattığı sistemi Türkçeye çevirmiştik...Aegron Linwelin wrote:D&D dwaxer system size uyarsa oynatayım diyorum. Zaten tamamen türkçe bir kaynak;
Yahu, açıkçası... Dwaxer'a da, sistemlerine de laf yok da, ne bileyim. Okumaya üşendim şimdi
4th edition da oynarım ben, 3.5 da oynarım, 3.5'tan 4 de oynarım yani. Ha, yalnız bir şartım var, bulmaca koy oyuna Aegron, kafa patlatmak istiyorum
Tam ihtiyacım olan şey şu sıralar 
"Eğer risk almak istiyoruz" diyorsanız, ben pek hakim değilim ama WoD oynatabilirim, ki forum üzerinden oyun yönetme tecrübem yok, WoD'a da hakim değilim. Daha az risk alalım diyorsanız, ben şu yarım bıraktığım MURP tanıtımını tamamlayayım, sonra oyun oynatayım. Bana her türlü olur. Yalnız bilhassa WoD oynatmakta pek kendime güvenmiyorum, haberiniz olsun
"Eğer risk almak istiyoruz" diyorsanız, ben pek hakim değilim ama WoD oynatabilirim, ki forum üzerinden oyun yönetme tecrübem yok, WoD'a da hakim değilim. Daha az risk alalım diyorsanız, ben şu yarım bıraktığım MURP tanıtımını tamamlayayım, sonra oyun oynatayım. Bana her türlü olur. Yalnız bilhassa WoD oynatmakta pek kendime güvenmiyorum, haberiniz olsun
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Dwaxer System olursa bende oynayabilirim. Aegron'la konuşmustuk üşenmeden okudum. Wod da olabilir ama ne kadar başarılı olurum pek emin değilim 
Dwaxer System forumda da pek sıkıntı çekilmeden oynanabilir kıvamda. şöyle içerikli olsun, baştan savma bir oyun oynayasım yok. şöyle gizem olsun işin içinde. O questten bunu öldürüp, şu questten onu öldürüp gitmesin senaryo.
Dwaxer System forumda da pek sıkıntı çekilmeden oynanabilir kıvamda. şöyle içerikli olsun, baştan savma bir oyun oynayasım yok. şöyle gizem olsun işin içinde. O questten bunu öldürüp, şu questten onu öldürüp gitmesin senaryo.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Dm kralsa, Dwaxer'in sistem daha iyi giderAegron Linwelin wrote:4th olmasından yanayım. Niye? Dwaxer in sisteminde oyuncu ve dm ye bırakılmış birçok şey var ama 4th de herşey belli. Bu yüzden 4th de daha çok zevk alacagımızı düşünüyorum
4th se eğer bugüne kadar oynama fırsatı bulamadım, okuyup anlamaya da çok üşendim. Malum son zamanlarda pek frp oynayamıyorum günlük yaşamımda. 4th cüler söylesin o zaman 2th - 3.5th bilen herif 4th de ne kadar zorlanır aşağı yukarı. Vardır bambaşka olaylar bilmediğim.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
1-2 savaş yapınca sistemi gayet güzel öğrenirsin, herhangi bir zorluk çekeceğini zannetmiyorum.WeS_DeX wrote:Dm kralsa, Dwaxer'in sistem daha iyi gider :DAegron Linwelin wrote:4th olmasından yanayım. Niye? Dwaxer in sisteminde oyuncu ve dm ye bırakılmış birçok şey var ama 4th de herşey belli. Bu yüzden 4th de daha çok zevk alacagımızı düşünüyorum
4th se eğer bugüne kadar oynama fırsatı bulamadım, okuyup anlamaya da çok üşendim. Malum son zamanlarda pek frp oynayamıyorum günlük yaşamımda. 4th cüler söylesin o zaman 2th - 3.5th bilen herif 4th de ne kadar zorlanır aşağı yukarı. Vardır bambaşka olaylar bilmediğim.
Forum üzerinde D&D sistemlerini oynatmak tam bir bela, Dwaxer'in yarattığı sistemler genelde forumda oynatmaya daha uygun. 4.ed bilhassa "Savaş tahtasında" oynanması gereken bir oyun, ayrıca bir çok "Ani karşılıklar" (immediate reaction) var. Bu DM'nin hem resim yüklemesi hem de gözden kaçırdığı şeyleri tekrar düzeltmesi anlamına geliyor. Forumda oynamanızı tavsiye etmem zaten incelerseniz ilk savaşta yarım bırakılmış bir çok oyun görürsünüz.