Rol yapma oyunlarımız için GENEL yorumlar, fikirler

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Sitede oyun oynayalım ya artık
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Aegron Linwelin wrote:Sitede oyun oynayalım ya artık
Ya nerde bu oyuncu kitlesi bi oyun oynayalım canım artık yeter yani :D
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Ya asıl, WoD oyunu açmak isteyen var mı? Varsa yani güzel olur, ben katılırım :D D&D'lere de katılırım gerçi ama, hani, WoD çekti canım :D
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Wod bilmiyorum oynatacak kadar :D D&D dwaxer system de bi oyun oynatayım diyorum gelecek varsa en az 3 kişi ile baslayabiliriz en fazla da 5 var mı gelecek..???
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

WoD hiç oynamadım, bir ara arkadaşlarla heves etmiştik. Oturduk, karakter kağıtlarını falan hep hazırladık ama oynamak nasip olmadı :( Hatta WoD'un core kitabının pdf'si var ben de, biraz okumuştum. Eğer oyun açılırsa katılabilirim, oynayamadım içimde kaldı :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

D&D dwaxer system size uyarsa oynatayım diyorum. Zaten tamamen türkçe bir kaynak;

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=8316
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Aegron Linwelin wrote:D&D dwaxer system size uyarsa oynatayım diyorum. Zaten tamamen türkçe bir kaynak;

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=8316
Hadi canım, zaten Dwaxer de Fransız bir üstattı da biz onun yarattığı sistemi Türkçeye çevirmiştik... :D
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Yahu, açıkçası... Dwaxer'a da, sistemlerine de laf yok da, ne bileyim. Okumaya üşendim şimdi :D 4th edition da oynarım ben, 3.5 da oynarım, 3.5'tan 4 de oynarım yani. Ha, yalnız bir şartım var, bulmaca koy oyuna Aegron, kafa patlatmak istiyorum :P Tam ihtiyacım olan şey şu sıralar :P

"Eğer risk almak istiyoruz" diyorsanız, ben pek hakim değilim ama WoD oynatabilirim, ki forum üzerinden oyun yönetme tecrübem yok, WoD'a da hakim değilim. Daha az risk alalım diyorsanız, ben şu yarım bıraktığım MURP tanıtımını tamamlayayım, sonra oyun oynatayım. Bana her türlü olur. Yalnız bilhassa WoD oynatmakta pek kendime güvenmiyorum, haberiniz olsun :D
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

4th oynatabilirim... 3.5 oynatacak kadar bilmiyorum ama sitenin fortçusu ünvanını aldım :D
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

*keh keh*

4thçuluk yaparsan ben oynayabilirim açıkçası. Aslında şu Dwaxer sistemine tekrar baktım, pek de üşenmedim. Okuyabilirim bir ara yani :P Onu da oynayabiliriz. Bir grup toplayalım da, ne oynayacağımıza sonra karar veririz. :P
Image
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Dwaxer System olursa bende oynayabilirim. Aegron'la konuşmustuk üşenmeden okudum. Wod da olabilir ama ne kadar başarılı olurum pek emin değilim :D

Dwaxer System forumda da pek sıkıntı çekilmeden oynanabilir kıvamda. şöyle içerikli olsun, baştan savma bir oyun oynayasım yok. şöyle gizem olsun işin içinde. O questten bunu öldürüp, şu questten onu öldürüp gitmesin senaryo.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

4th mi dwaxer system mi?? Ã?nce bundan bir karar kılalım
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

4th olmasından yanayım. Niye? Dwaxer in sisteminde oyuncu ve dm ye bırakılmış birçok şey var ama 4th de herşey belli. Bu yüzden 4th de daha çok zevk alacagımızı düşünüyorum
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Aegron Linwelin wrote:4th olmasından yanayım. Niye? Dwaxer in sisteminde oyuncu ve dm ye bırakılmış birçok şey var ama 4th de herşey belli. Bu yüzden 4th de daha çok zevk alacagımızı düşünüyorum
Dm kralsa, Dwaxer'in sistem daha iyi gider :D

4th se eğer bugüne kadar oynama fırsatı bulamadım, okuyup anlamaya da çok üşendim. Malum son zamanlarda pek frp oynayamıyorum günlük yaşamımda. 4th cüler söylesin o zaman 2th - 3.5th bilen herif 4th de ne kadar zorlanır aşağı yukarı. Vardır bambaşka olaylar bilmediğim.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

WeS_DeX wrote:
Aegron Linwelin wrote:4th olmasından yanayım. Niye? Dwaxer in sisteminde oyuncu ve dm ye bırakılmış birçok şey var ama 4th de herşey belli. Bu yüzden 4th de daha çok zevk alacagımızı düşünüyorum
Dm kralsa, Dwaxer'in sistem daha iyi gider :D

4th se eğer bugüne kadar oynama fırsatı bulamadım, okuyup anlamaya da çok üşendim. Malum son zamanlarda pek frp oynayamıyorum günlük yaşamımda. 4th cüler söylesin o zaman 2th - 3.5th bilen herif 4th de ne kadar zorlanır aşağı yukarı. Vardır bambaşka olaylar bilmediğim.
1-2 savaş yapınca sistemi gayet güzel öğrenirsin, herhangi bir zorluk çekeceğini zannetmiyorum.

Forum üzerinde D&D sistemlerini oynatmak tam bir bela, Dwaxer'in yarattığı sistemler genelde forumda oynatmaya daha uygun. 4.ed bilhassa "Savaş tahtasında" oynanması gereken bir oyun, ayrıca bir çok "Ani karşılıklar" (immediate reaction) var. Bu DM'nin hem resim yüklemesi hem de gözden kaçırdığı şeyleri tekrar düzeltmesi anlamına geliyor. Forumda oynamanızı tavsiye etmem zaten incelerseniz ilk savaşta yarım bırakılmış bir çok oyun görürsünüz.
Post Reply