FRPWORLD'ün daha ileri gitmesi için neler yapılabil

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Benim yapabileceğim bir şey var mı? Eğer bir yazı yazılacaksa ben bir şeyler ayarlayabilirim. siteyi tanıtan özet satfalar ne işe yarayacak, yani nereye konulacak?
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ilk bloga yazımı koydum, eh artık yorumlarınızı eksik etmezsiniz. sizin de yazılarınızı bekliyoruz bloga... :)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ya bu soru de bizi ruslardan kurtaramadı :| Nasıl birşeydir bu yahu? Anlaşmalı bir türk mü var? İnsan mı yapıyo bu kayıtları anlamadım.

Acaba yeni kullanıcı kaydında admin onaylamalı sisteme mi geçsek? Gelmek isteyen kişi zaten her halükarda bir gün bir saat bekler? Mi acaba :|
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

elinize sağlık yeminer ve efla..

ansiklopedi resimlenince çok daha iyi olacak..

blog un ayrı bir sayfada olmasını mı düşünüyoruz..? ana sayfada olması çok daha iyi bir fikir bence.. ne dersiniz..?
Aurë entuluva...!!
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

www.frpworld.com/blog diye ayrı bir yerde şu anda. Ama anasayfaya blog lara eklenen yazılarla ilgili bir blok koyacağız sanırım rahat takip edilebilsin diye.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bütünleşik olursa içerik yönetimi mevzusu yılan hikayesine dönüyor.

Ana sayfadaki haberler blogdaki kadar okunabilir değil. Bloga içerik eklemek de çok daha rahat. Daha esnek bir ortam sağlıyor. Birçok bakımdan avantajlı. Ancak blog yazılarını sitede de duyurmak bir yöntem olabilir tabi.

Ama ana sayfaya bu blogu gömmek çok oüyük teknik ve grafik iş gerektirebilir. Sonucun tatmin edici olacağının da bir garantisi yok malesef.

O yüzden bu yöntem iyi gibi geldi.

Blogda yazmak isteyenler bana özel mesajla ulaşsınlar.

Yazılar Frpworld, frp, edebiyat, fantezi temalarını içerdiği sürece sorun yok. Sadece yazı bile olmak zorunda değil. çizilen bir resim ve resmin ortaya çıkış hikayesi bile bir blog girdisi olabilir. Blogda yazmaktan korkmayın zevkli bir şeydir =) Sadece ne yazacağınız aklınızda olsun.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

blog çoktandır girilebilir bir halde zaten, herkesi bekliyoruz... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ana menüden de ulaşalan ve ana sayfada da yer alan şu eski anketler var ya, onları topyekün kaldıralım artık bence. ardından da yeni anketler eklensin, yeminer, efla ne dersiniz? :)
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

yeminer wrote:Ya bu soru de bizi ruslardan kurtaramadı :| Nasıl birşeydir bu yahu? Anlaşmalı bir türk mü var? İnsan mı yapıyo bu kayıtları anlamadım.

Acaba yeni kullanıcı kaydında admin onaylamalı sisteme mi geçsek? Gelmek isteyen kişi zaten her halükarda bir gün bir saat bekler? Mi acaba :|
En mantıklısı öyle bencede zaten siteyi üye olmadan da takip edebilir.. Admin onaylı sistem gayet hoş olur..
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy wrote:ana menüden de ulaşalan ve ana sayfada da yer alan şu eski anketler var ya, onları topyekün kaldıralım artık bence. ardından da yeni anketler eklensin, yeminer, efla ne dersiniz? :)
Ben de dün onu düşünüyordum. Admin onaylı üyelik de mantıklı olur ama bu Efla'ya eziyet olur.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bence admin onaylı sisteme geçmeyelim. Ã?ünkü admin meşgul olduğunda site işlemeye devam etmeli =)

Bakalım bu son önlem işe yaramazsa yeni şeylere bakarız. Ben yarayacağını tahmin ediyorum. Ã?ünkü bence botlar sistemlerin standart olmasına göre çalışıyor. Artık üyelik formu klasik phpnuke formundan farklı.

anket olayına gelince. Yeni anketler ekleyelim bence de. Ama eski anketleri de sitenin tarihinin bir parçası olarak görüyorum. Ayıklayalım ama toptan silmeyelim derim.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Efla wrote:Bence admin onaylı sisteme geçmeyelim. Ã?ünkü admin meşgul olduğunda site işlemeye devam etmeli =)

Bakalım bu son önlem işe yaramazsa yeni şeylere bakarız. Ben yarayacağını tahmin ediyorum. Ã?ünkü bence botlar sistemlerin standart olmasına göre çalışıyor. Artık üyelik formu klasik phpnuke formundan farklı.

anket olayına gelince. Yeni anketler ekleyelim bence de. Ama eski anketleri de sitenin tarihinin bir parçası olarak görüyorum. Ayıklayalım ama toptan silmeyelim derim.
O zaman başka bir çözüm bulmak lazım şu ruslara :mrgreen: Anket olayına gelicen tamamen sana katılıyorum Efla hepsini silip atmak olmaz...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

aegron ne de çok katılımcı bir insanmışsın sen de... :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

catboy wrote:aegron ne de çok katılımcı bir insanmışsın sen de... :D
Ã?yleyim bu ara içimde bir şeyler yapma isteği çok fazla insallah yüzüme gözüme birşeyleri bulaştırmadan geçer :mrgreen:

Başka neye katıldım ya sende ?? :D
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

şu anki blog sistemimiz iyi, siteden ayrı olması daha kullanışlı bence. Anasayfada da her bloga yazı eklendiğinde o yazının (örneğin) ilk paragrafı konur ve yazının sayfasına link verilir.

Aegron, blogumuzun da reklamlarını yapmaya başla hemen :-P
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Post Reply