Olsun aşk dediğin acısıyla tatlısıyla değil miketchup wrote:abi nasıl bilmezsin,istanbuldaki oklavalar yetmedi,hepsi kırılınca ankaradan sipariş olarak bi 10000 tane gönderdik yenge hanımaSözlün olduğunu bilmiyordum pyros
Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
haklısın yeminer,raistlin henüz kafasına oklava yemediği için böyle konuşuyorabi sen dayak yememişsin daha oklavayla abi ondan böle rahat konuşuyon
ben anlatmaya çalışırdım nasıl birşey olduğunu ama ben light değilim ki
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Birinin light olması için sevgilisi olması lazım ama arkadaşın sevgilisi olmadığı için böyle konuşuyor. Arkadaş 29 yaşında ve hala bekar. Siz onun derdini anlayamadınız bir türlü, sürekli benim başım "bana ne olur birini ayarla" diyip duruyor. Bıktım vallaben anlatmaya çalışırdım nasıl birşey olduğunu ama ben light değilim ki
Cüceler her zaman son sözü söyler...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Ne dememi isterdin yeminer. Adam herkese laf atıp duruyordu. Ben her zaman insanların kendilerine bakmalarını tavsiye ederim ve ketçabın durumu da bu. Aslında daha söylenmesi gereken çok şey var ama ketçabın durumuna göre açıklamalarımı yaparım artık.abi bi insan bu kadar ezilir ya. elinden geliyosa yerin taa dibine gir ya da bu laflara cevap yaz..
uuu bunlar savaşta sölenmez arkadaşım.
-
flintfireforge
- Kullanıcı

birinin light olması için sevgilisi olması lazım,haklısın bu konuda flint ama şuda var ki benim sevdiğim biri yok,ama bu hayatımda birileri yok manasında algılanmasınBirinin light olması için sevgilisi olması lazım ama arkadaşın sevgilisi olmadığı için böyle konuşuyor. Arkadaş 29 yaşında ve hala bekar. Siz onun derdini anlayamadınız bir türlü, sürekli benim başım "bana ne olur birini ayarla" diyip duruyor. Bıktım valla
bu konu hakkında yorum bile yapmayacağım,seni tanıyanlar konuşsun,öncelikle gandalf,bakalım ne diyecek bu konudaBir şey daha yazacağım o da beyfendi beni herkese dominant diye tanıtarak savaşı o başlattı ya da kaşındı mı desem...
ben seninle niye savaşayım ki zaten,sendeki silahlar değil beni tüm varlıkları yok edecek kadar uzun ve büyük,sendeki o dil kimde var
ama bu katliama mazur kalan ben değilim ki sadece,flintin olduğu şehirde veya ülkede katliam durumu daima mevcuttur,ne zaman ne yapacağı bilinmez ki flintin!!!kesinlikle kaşındı uygun olur çünkü bu pek savaşa benzemiyo daha çok katliam
sizler ankaraya geldiğiniz zaman devamlı gülün ve flinte laf atmayın yoksa durumunu bizden farklı olmaz,hiçbirşey yapamazsa bile diliyle beyninizin her hücresini dağıtır, ve bu durumda istanbula dönüşte kutlamalar yaparak gidersiniz
son söz olarak ben flinti seviyorum,o beni ne kadar sevmese de,ben onun arkasından asla da kötü konuşmam onun yaptığı gibi
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Valla ketçap beni hiç kötülememiş, ne diyeyim ben. Ama şunu da söylemem gerekir ki ben bu salçayı çok seviyorum. Ne de olsa adama arkadaş dedik bir kere. Ama siz onun dediklerine inanmayın ben o kadar kötü değilim ya
Aşkolsun ketçap, herkese beni kötü tanıtıyorsun. Tamam kötüyüz de hiç mi iyi yanımız yok kardeşim.
Aşkolsun ketçap, herkese beni kötü tanıtıyorsun. Tamam kötüyüz de hiç mi iyi yanımız yok kardeşim.