Evet, baktım karakterinde yüksek psicraft varmış; direk anlayabilirsin yani.dwaxer wrote:Peki sen Detect Psionic diye bir power olduğunu bilebiliyor musun? Yoksa Psicraft check yapman gerekmez mi öncesinde?
.
Detect Psionic vardı o yüzden o şekilde yazdım.dwaxer wrote:Detect Psionic diye bir şey varmış neyse kidevrimk wrote:Adamın başlığında Detect psionics büyüsü olduğunu tahmin ediyorum.
60 ft. range var. Bu 60 ft. range'e girmeden 50 ft. range'e öndeki 12 görevlilerden 5'ini kapsayacak şekilde
http://www.d20srd.org/srd/psionic/power ... sionic.htm
Suggestion, Psionic
"Yapıp güney kapısında arbede çıkmış yardımınıza ihtiyaç var." diyeceğim.
ft. olayları müsaade ediyor mu?![]()
Devrim sen 50 ft yaklaşınca detect alanına giriyorsun; hesapladım: özel kuvvet de nöbetçilerin hizasında ama 10 ft yüksekteler; hipotenüsü 60 ft kabul edersen kapıdan 59 ft uzağı kapsıyor bu tarama.
Kapıyı şöyle düşünün Topkapı sarayındaki kapılar gibi
Peki sen Detect Psionic diye bir power olduğunu bilebiliyor musun? Yoksa Psicraft check yapman gerekmez mi öncesinde?
.
Sonuçta Detect Magic'de büyünün auraları sezilebilir. Dolayısıyla renginden Psionic mi magic mi anlaşılır.Darkgnome wrote:Yalnız detect psionics, detect magic gibi çalışıyor. Aslında eğer psişik güçler ve psionickler aynı şeylerden etkileniyorlarsa, ki kurallar çerçevesinde o şekilde etkileniyor ama senin oyununda ayırabilirsin de, aynıdır da denebilir. O zaman o kapıdan geçen tüm büyülü ve psişik eşya sahipleri, tüm büyülü ve psişik yaratıklar ve büyülü ve pisşik eşyalara sahip kişiler psişik olarak ele alınabilir.
Dwaxer oyun sistemi içinde bence fazla acımasız davranıyorsun psioniclere.dwaxer wrote:.
Psionicler,
will save atmadım adamlar için ona göre, başka soru sormayın şimdilik![]()
Bu arada hepiniz at üstündesiniz bildiğim kadarıyla
..............
Edmond
Hayalet senden bir "taş" getirmeni istemedi ki; taş taş dediğiniz sizin cebinizde bir taş var sadece.
..............
Birazdan kendi oyun toplantıma gideceğim; bugün ortalarda yokum.
Siteye girip de bu başlığı okuyan oyuncuların, mümkünse oyun sayfalarını ve yorumları baştan aşağı ama ağır ağır tekrar okumasını tavsiye ediyorum; hızlı geçip de gözden kaçırdığınız pek çok detay var maalesef arkadaşlar. (teknik anlamda değil, senaryo anlamında)
görüşürüz.
.
Devrimk acımasız davrandığımı düşünmüyorum.devrimk wrote:Dwaxer oyun sistemi içinde bence fazla acımasız davranıyorsun psioniclere.
Will save attırdım tutturdu hepsi desen daha mantıklı.
Üstüne üstlük bluff zarına karşı da hiç yanılmadan saldırıya geçebiliyorlar.
Garibime gitti doğrusu.
Böyle bir büyü var, lvl 8 wizard. Benim aklıma yatmayan kısım da bu zaten.dwaxer wrote: Devrimk acımasız davrandığımı düşünmüyorum.
Senaryoya göre bu psionic kontrolü yapan özel tim askerlerinin beyinlerine müdahaleye karşı %100 dirençleri var. (çünkü psioniclerin insan beynine hükmettiğine dair bir inanç var bu toplumda "nedense" o yüzden tedbir alınmış)
.
Bunu söyleyen insana "Vayy yalan söylüyorsun." diye kılıcı saplamak meta-game olmaz mı?dwaxer wrote: Bluff check tuttuysa inanmak zorunda mı diyorsun yani? Mantı9ksız da olsa inanmalı mı? Eğer hepiniz böyle olsun istiyorsanız, bundan sonra böyle oynatayım ama çok saçma sonuçları olacağını peşin peşin söyleyeyim yani. Bluff tavanda bir NPC çıkarırım karşına ve arkadaşın hain, sizi öldürecek derim; sen de inanırsın hemen elin yabancısına?
Karar sizin arkadaşlar; nasıl uygulayalım Bluff skilli?
.[/b]
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest