Power play tabanlı eğlencesine oyun

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

O kuralı görmedim ama bildiğim kadarıyla DR../Magic olanlar magical saldırabiliyor. Belkide summon monster ile gelen yaratıklar belli bir seviyeden sonra DR../magic ile gelebiliyorlardır. Aynı şekilde bazı marifetlerle bu hızlandırılabilirde :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
cokrail
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cokrail »

Kusura bakmayın tatildeydik aileden ayrılamıcak yaşta olduğum için internet cafesiz bi yere gittik :| Ondan giremedim kusura bakmayın...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Valla kurtuldu bizimkiler ama savaşöısızlığın acısını bayaa çektiler. Neyse geldin işte zaten. artık arka sıralardan çıkıp bir saldırı felan yaparsın :D Ama sonra sana neredeydin felan diyebilirler.

Bu turda delay action ile kendini en sona attığını varsayıyorum ve önceki turundan da kalan 2 move action var.

Yani 2 move action ile yerinden başka bir yere hareket edebilirsin. Sonra bu turda yapacağın hareketi yaz ama herkesin ne yaptığını da gördün ona göre yaz. Sonraki turda büyük ihtimal en sonda yer alacaksın ve buna göre de hareketlerini yaz.

Yaniyazacaklarını sıralı maddeler halinde verirsem

1. 1 tur evvelsinde nereye gittiğin.
2. Geçen turda herkesi bekledikten sonra neler yaptığın.
3. Gelecek turda neler yapmayı düşündüğün.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
cokrail
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cokrail »

1 tur evvelsinde nereye gittiğimi nasıl yazıcam zaten haritada 1 tur öncede varım herkes arkadao lduğumu biliyor hayaletleri tartmayı seçtim gibi bişimi sölemem gerek?
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yanlış. Orda orada olduğunu sanıyor. Oysa sen orada değil başka bir yerdeymişsin. Yani double move ile edmond'un yada saint'in yanına gelebilirsin. Sonra bu tuturn hareketi olarak saldırabilirsin. Sonra gelecek turun hareketi olarak başka bir şey yapabilirsin.

Diğer herkes te yazdıkları hareketlerini cokrail'inkine göre değiştrebilir.

Bir daha ki sefere gidereken önceden haber versen daha iyi olur. Kaç turdur sein ölümünü planlıyordum da sonra neyse belki gelir diye bekliyordum. Ama bu gün gelmeseydin tüm büyülü eşyalarını diğerlerine hibe ederek gittini yazacaktım. Zamanında geldin ama aslında geç kaldın.

Bir dahakine haber ver. Önemli bu.
Eskisi ka
cokrail
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cokrail »

Özür dilerim :cry: Benim için bile ani oldu... RP ekranına siz bunu sölemeden önce bişi yazmıştım am sizin sitediğiniz özellikleride karşılıyor gibi?Bir bakarsanız sevinirim.
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Valla sağol Click's (Anıl) nezlem bayağı kötüydü...
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Abi short sword 1d6 adam 1d4 diyor ???
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Gnomelerin boyları üçük olduğu için silahları da küçük oluyor. Küçük boydai silahlarda daha az vuruyor. Hayalinde Bela'yı beline kadar geliyor olarak canlandır. :D
Eskisi ka
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Aa Bela Gnome idi değil mi??? Unuttum ben onu :D
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

mathius wrote:Valla sağol Click's (Anıl) nezlem bayağı kötüydü...
Evet bunu anlamış oldum. Hayatımın en zıt karakterlerinden birini seçmişim. Malesef devam edip sizi olmayan şeylere karşı koruycam (nezle, ishal, grip, zatürre vb)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Valla XP'lerde senin bu büyü seçimlerini de kayıtlara ekliyorum.

Beyler Sadece kestiğiniz yaratıkalrdan puan almayacaksınız. Kuralları kullanımız ve rollerinizdeki başarılarınız da alacağınız tecrübe puanında ve artılarınızda etkili olacak. Elbette kestiğiniz yaratıkların değeri tecrübesel daha yüksek ama rolünüzle ve kuralları akıllıca kullanmanızla bir adım öne geçebilirsiniz.

şu ana kadar Cokrail neredeyse hiç RP puanı alamayacak durumda. Nedir, ne değildir o dahi anlaşılamadı. Zaten savaşlarda bile bulunmadı.

Tikel ve Mathius kurallarda beni çıldırtan ikili olmanın gururunu yaşayabilirler. Ã?yle rolle felan kurtaramazsınız bir dahakine. Dikkatinizi çekerim, At. Anger yiyeceği 2 AoO'dan yırttı DM option ile. Bir dahakine acımam, gölge yaparım söyleyeyim. :schemes:

Kitapları karıştıracak, güçlerinizin sınırlarını özümseyecek, planlar kuracaksınız. aksi taktirde siz canlı çıkamazsınız ve hatta yanınızdakileri de ölüme mahkum edersiniz.

Dua edinde kurallarda yuvarlananlar, RP'de toparladı. Ama Cokrail sen fena yuvarlandın. :D Neyse az kaldı size XP'leri vereceğim zati, görürsünüz neler olmuş, neler bitmiş.

Mathius son gücünü kullanımını beğendim.

Birde Benim istediğim karakter kağıdı formatı size zor geldiyse, işyle ayrıntılı ve kolay hazırlanır bir karakter kağıdı önerin bana. Bu şekilde farklı kağıtlarda araya araya bulmak zor olmaya başladı bana.
Eskisi ka
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Darkgnome karakter kağıdımda büyü sayılarımı yanlış yapmışım.

lvl0-6
lvl1-5
lvl2-4
lvl3-3
lvl4-2

olucakmış şuanki kalanlarda böyle.

lvl0-5
lvl1-4
lvl2-1
lvl3-1
lvl4-1
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Değiştirdim.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Edmond 1 turda 5 fırsat saldırısı yapabiliyor. Fırsat saldırıları ise her sebep için 1 kere yapılabiliyo sadece. Peki Edmond'un dibine kadar girmek isteyen biri bu durumda kaç fırsat saldırısı yer?

C.1: İki fırsat saldırısı yer. Ã?ünkü 15 treat range'e sahip kırbaç için 15' mesafeden 10' mesafeye giriş 1 saldırıya sebep olur. BU olduktan sonra, 10' mesafeden 5 feet mesafeye girmek için de 2. saldırının yapılması makbuldür.

C.2: Tek fırsat saldırısı yapılır. Ortada tek bir kişinin tek bir yaklaşma hareketi vardır. BU durumda tek bir sebep ortaya çıkar ve tek bir salırı yapılabilir. İkinci fırsat saldırısı için farklı bir hareketin yapılması gerekmektedir.

C.3: Yerine göre değişir. Hangisi içime geliyorsa onu kabul ederim, gerisine karışmam. şimdi Edmond'un işine yarayan bir şey ileride tamamen kamçımsı silahlar ile donatılı bir grupla karşılaşmamız durumunda bize zarar verecektir :D
Eskisi ka
Post Reply