Icq yardım.
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Icq yardım.
Arkadaşlar Kablo-net kullanmaktayım. Ve icq yu bu yüzden kullanamıorum.
Gün aşırı proxy deiştirmek zorunda kalıorum. Ki buna rağmen bazen bağlanamıorum. şu ana kadar kullandığım proxy sayısı 50 yi geçti, denediklerimin ise haddi hesabı yok. Bi ara cinnet geçirip icq yu tamamen bile sildim.
Bi çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Gün aşırı proxy deiştirmek zorunda kalıorum. Ki buna rağmen bazen bağlanamıorum. şu ana kadar kullandığım proxy sayısı 50 yi geçti, denediklerimin ise haddi hesabı yok. Bi ara cinnet geçirip icq yu tamamen bile sildim.
Bi çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
- fistandantilus
- Kullanıcı

-
WarlorD
- Kullanıcı

kablo netteki sorunu çözmek için www.proxy4free.com dan ip adresi we port arayın derim.. 10-15 denemede çalışan düzgün bişey bulursunuz ben bi tane buldum sonunda 1 aydır kullanıyorum düzgün de çalışıyo...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
- fistandantilus
- Kullanıcı

- fistandantilus
- Kullanıcı

-
WarlorD
- Kullanıcı

eheh olur mu ya icq film izlerken yenen patlamış mısır gibidir olmazsa olmaz ya da bi yaz gecesi bankta arkadaşlarla otururken ihtiyaç duyduğun çekirdek gibi (hmm saçma oldu bende alaka kuramadım ama olsun siz kurun işte..)ketchup wrote:allah yardım etsin size
benim öyle bir derdim yok çünkü icq kullanmıyorum
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
http://www.darkhardware.com/phpbb/viewtopic.php?t=43046
adresine bakabilirsiniz.
adresine bakabilirsiniz.