Powerplay: Macera1: şeytan kuyusu
Edmond sırıttı karşısındaki hayaletimsi mahlukata bakarak kırbacını yere bıraktı (free action olması lazım)
Hand Afire
Ardından karşısındaki yaratığa yanan elceğizleriyle vurdu.
Hand Afire
Ardından karşısındaki yaratığa yanan elceğizleriyle vurdu.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Thorkill tekrar havadan havaya (ve denizden karadan vs) atılan mini magic füzelerini yollar. 3 adet kaçmayanlara (mümkünse G4) daha önce yaralanmış olanlara doğru atar misilleri cruise misali.
http://www.d20srd.org/srd/spells/magicMissile.htm
"Kaçanları sonra hallederiz arkadaşlar; onlara bir fireball daha patlatacam ama önce şu burnumuzun dibindekileri yıldıralım!" diye bağırdı. Bir yandan da, "yıldıralım mı? Her seferinde özgün bir söylem bulmak adına yetersiz fiiller kullanmaya bir örnek mi teşkil etti bu acaba?" diye düşünmektedir gnome sorcerer Thorkill.
.
Thorkill tekrar havadan havaya (ve denizden karadan vs) atılan mini magic füzelerini yollar. 3 adet kaçmayanlara (mümkünse G4) daha önce yaralanmış olanlara doğru atar misilleri cruise misali.
http://www.d20srd.org/srd/spells/magicMissile.htm
"Kaçanları sonra hallederiz arkadaşlar; onlara bir fireball daha patlatacam ama önce şu burnumuzun dibindekileri yıldıralım!" diye bağırdı. Bir yandan da, "yıldıralım mı? Her seferinde özgün bir söylem bulmak adına yetersiz fiiller kullanmaya bir örnek mi teşkil etti bu acaba?" diye düşünmektedir gnome sorcerer Thorkill.
.
St.Anger hala zar zor kılıcının kabzasındaki tılsıma dokunabiliyordu ve haykırdı büyülü sözleri
sesi öyle gürdü ki delirmiş gibiydi; "Caribal pislikleri arındırdın güven duyduğumuz silahlarımıza yardımcı ol!Onları koru ve kutsa"
Magical Weapon
Sonrasında Bela'nın silahını parmak ucuyla gösterdi. Sonra kendini bir hayli zorlayıp Bela'nın silahına dokundu.
sesi öyle gürdü ki delirmiş gibiydi; "Caribal pislikleri arındırdın güven duyduğumuz silahlarımıza yardımcı ol!Onları koru ve kutsa"
Magical Weapon
Sonrasında Bela'nın silahını parmak ucuyla gösterdi. Sonra kendini bir hayli zorlayıp Bela'nın silahına dokundu.
İlk durum:
Savaşçix: STR:13 (Medium load)
Saint Anger: STR: 2 (Over loaded)
Edmond: STR: 8 (Medium load, -1 AC) + Force screen (+4 deflection AC)
1.G: 7(fire) + 5(fire) + 7(force) = 19 (Dead)
2.G: 10(phsical) =10 + Turned (9 round)
3.G: Turned (9 round)
7.G: 3(fire)= 3 + Turned (10 round)
8.G: Turned (10 round)
9.G: 4(fire)+ 11(force) +9 (pysical)+2 (Cold)= 26 (Dead)
4.G: 9(physical) + 2 (Cold) = 11
Ã?ncelik zarları:
1.Edmond Dantes: 48 (13+35) /+45
4.Gölge yaratıklar: 36 (19+17) /+33
2.Yukarin Fellow: 28 (05+23) /+25
3.Saint Anger 27 (10+17 ) /+24
6.Bela Van der Wonder: 22 (9+13) /+19
10.Thoqqua: 21 (20+1) / +18
8.Tikel daldırmaldır 19 (15+4) /+16
5.Thorkil Zanaid: 17 (02+15) / +14
7.Savaşçix: 16 (7+9) / +13
11.Tikel'in ayısı 10 (10+0) / +7
9.Thokil'in yarasası: 3 (01+2) / -
Edmond (5.G): 3+11 (Hit)*, (26)**
Damage: 3+3+6= 5(physical), 9(fire)
Edmond adeta intikamını alırcasına yumruğunu gölgeye geçirdi ve gölge yaratık hayatının(!) sona yaklaştığını hissetti. Tabi bu acısının karşılığını vermek te istiyordu. Kifir inteliğinde bir hıslama ile karşı saldırıya geçti. Ã?ete arkadaşının zor durumda olduğunu göre diüer gölge de ona 5 adım süzülerek ona yardıma gitti.
5.G (Edmond): 18+3 Vs. 18 (Hit)
Damage: 1 str damage
4.G (Edmond): 10+3 Vs. 18 (Miss)
Gölgenin eli Edmonda değmeyi başarmıştı ama Edmond bu sefer buna hazırlıklıydı ve ruhunun alevleri negatif enerjiyi çok az bir kayıpla geri püskürtmeyi başardı. Diğer gölge ise sadece havayı yakalayabilimişti.
6.G (Bela): 12+3 Vs. 16 (Miss)
Diğer 4 gölgeden 3'ü ise artık duvarın içine girmiş ve kaybolmuşlardı. Biri ise geride kalmıştı.
Bela büyülemesi için kılıcını Saint Anger'a doğru uzatırken, bu anı kaçırmayan gölge Belanın kolunu tutarak içine ölümün soğukluğunu akıtmak istedi. Ne kadar becerikli bir saldırı yapmış olsa da Belanın kocaman şapkasına değmekten başka bir şey yapamadı. Küçük olmanın da bazı avantajları vardı.
Saint anger (Belanın kılıcı), Magical weapon
Saint Anger, kutsal gücünü kullanarak Bela'nın elindeki kılcı +1 değerinde büyüledikten hemen sonra Bela ve Toqqua, gölge yaratıklara birlikte saldırdılar.
Bela (6.G): 8+14 (Hit)*, (30)**/ 10+9 (Hit)*, (11)**
Damage: 5(physical), 3(physical) = 8(physcial)
Toqqua: (not magical)
Toqqua zaten etkisiz eleman olduğunu göstermiş olsa da Bela artık etkisiz eleman olmadığını ard arda savurduğu iki kılıç darbesiyle belli etmişti.
Tikel, (Falming sphere)
Tam 2.Gölgenin yanında noktasal bir kırmızılık belirdi. Uzaktan bu noktanın görülmesi bile imkansız gibiydi. Birden bir insanın yarısı kadar bir alan nokta mekrezli olarak alevler içinde kaldı.
Flaming sphere (2.G): incorporeal:(14), reflex save: 15+3 Vs. 16 (Başarılı)
Ancak alevler söndüğünde gölgenin hala olduğu yerde sağlam kaldığı görülebiliyordu. Biraz daha silikleşerek duvarın içine girmek için hazırlanmaya başladı.
Torkil (4.G): Magic missile
Damage: 3,2,2 = 8(force), 4.G (dead)
Torkil'in göderdiği büyülü toplar doğrudan gölgeye çarptı ve gölge son kez titreyerek gölgelerini havaya karıştırdı.
Savaşçıx Kalkanını işe yaramayacağını bilse dahi Saint'anger'ın önüne koymuş bir şekilde işe yaraması için dua ediyordu. Arkadakiler ne kadar yerlerini kendilerine vermeseler de onları suçlayacak değildi. Tikelin ayısı ise açılan önü ile daha da huzursuz olmuştu ama efendisinin bir emri vardı ortada. Hem geriye sadece 2 gölge yaratık kalmıştı.

İlk durum:
Edmond: STR: 7 (Medium load, -1 AC) + Force screen (+4 deflection AC)
3.G: Turned (9 round) (Ran away)
4.G: 9(physical) + 2 (Cold) +8(force) = 19 (dead)
5.G: 4(pysical) + 8(fire) = 12
6.G: 8(physical) = 8
7.G: 3(fire)= 3 + Turned (10 round) (Ran away)
8.G: Turned (10 round) (Ran away)
Edmond: STR: 8 (Medium load, -1 AC) + Force screen (+4 deflection AC)
3.G: Turned (9 round)
7.G: 3(fire)= 3 + Turned (10 round)
8.G: Turned (10 round)
4.G: 9(physical) + 2 (Cold) = 11
Ã?ncelik zarları:
1.Edmond Dantes: 48 (13+35) /+45
4.Gölge yaratıklar: 36 (19+17) /+33
2.Yukarin Fellow: 28 (05+23) /+25
3.Saint Anger 27 (10+17 ) /+24
6.Bela Van der Wonder: 22 (9+13) /+19
10.Thoqqua: 21 (20+1) / +18
8.Tikel daldırmaldır 19 (15+4) /+16
5.Thorkil Zanaid: 17 (02+15) / +14
7.Savaşçix: 16 (7+9) / +13
11.Tikel'in ayısı 10 (10+0) / +7
9.Thokil'in yarasası: 3 (01+2) / -
Edmond (5.G): 3+11 (Hit)*, (26)**
Damage: 3+3+6= 5(physical), 9(fire)
Edmond adeta intikamını alırcasına yumruğunu gölgeye geçirdi ve gölge yaratık hayatının(!) sona yaklaştığını hissetti. Tabi bu acısının karşılığını vermek te istiyordu. Kifir inteliğinde bir hıslama ile karşı saldırıya geçti. Ã?ete arkadaşının zor durumda olduğunu göre diüer gölge de ona 5 adım süzülerek ona yardıma gitti.
5.G (Edmond): 18+3 Vs. 18 (Hit)
Damage: 1 str damage
4.G (Edmond): 10+3 Vs. 18 (Miss)
Gölgenin eli Edmonda değmeyi başarmıştı ama Edmond bu sefer buna hazırlıklıydı ve ruhunun alevleri negatif enerjiyi çok az bir kayıpla geri püskürtmeyi başardı. Diğer gölge ise sadece havayı yakalayabilimişti.
6.G (Bela): 12+3 Vs. 16 (Miss)
Diğer 4 gölgeden 3'ü ise artık duvarın içine girmiş ve kaybolmuşlardı. Biri ise geride kalmıştı.
Bela büyülemesi için kılıcını Saint Anger'a doğru uzatırken, bu anı kaçırmayan gölge Belanın kolunu tutarak içine ölümün soğukluğunu akıtmak istedi. Ne kadar becerikli bir saldırı yapmış olsa da Belanın kocaman şapkasına değmekten başka bir şey yapamadı. Küçük olmanın da bazı avantajları vardı.
Saint anger (Belanın kılıcı), Magical weapon
Saint Anger, kutsal gücünü kullanarak Bela'nın elindeki kılcı +1 değerinde büyüledikten hemen sonra Bela ve Toqqua, gölge yaratıklara birlikte saldırdılar.
Bela (6.G): 8+14 (Hit)*, (30)**/ 10+9 (Hit)*, (11)**
Damage: 5(physical), 3(physical) = 8(physcial)
Toqqua: (not magical)
Toqqua zaten etkisiz eleman olduğunu göstermiş olsa da Bela artık etkisiz eleman olmadığını ard arda savurduğu iki kılıç darbesiyle belli etmişti.
Tikel, (Falming sphere)
Tam 2.Gölgenin yanında noktasal bir kırmızılık belirdi. Uzaktan bu noktanın görülmesi bile imkansız gibiydi. Birden bir insanın yarısı kadar bir alan nokta mekrezli olarak alevler içinde kaldı.
Flaming sphere (2.G): incorporeal:(14), reflex save: 15+3 Vs. 16 (Başarılı)
Ancak alevler söndüğünde gölgenin hala olduğu yerde sağlam kaldığı görülebiliyordu. Biraz daha silikleşerek duvarın içine girmek için hazırlanmaya başladı.
Torkil (4.G): Magic missile
Damage: 3,2,2 = 8(force), 4.G (dead)
Torkil'in göderdiği büyülü toplar doğrudan gölgeye çarptı ve gölge son kez titreyerek gölgelerini havaya karıştırdı.
Savaşçıx Kalkanını işe yaramayacağını bilse dahi Saint'anger'ın önüne koymuş bir şekilde işe yaraması için dua ediyordu. Arkadakiler ne kadar yerlerini kendilerine vermeseler de onları suçlayacak değildi. Tikelin ayısı ise açılan önü ile daha da huzursuz olmuştu ama efendisinin bir emri vardı ortada. Hem geriye sadece 2 gölge yaratık kalmıştı.

İlk durum:
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Bela küçük boyununda yardımıyla taklalar atarak geziyordu.
"Aman haa! Ben geliyorum aoo yapma sakın bana alevli kamçınla!"
Edmond'un karşısına geçti. Ortada kalan gölgenin omuriliğini görür gibi oldu sanki?
Aoo için Tumble: 12
Melee: +14 (Short Sword: 1d4+1, (19/20)x2)
Sneak Attack: (+4d6+7) /2
"Aman haa! Ben geliyorum aoo yapma sakın bana alevli kamçınla!"
Edmond'un karşısına geçti. Ortada kalan gölgenin omuriliğini görür gibi oldu sanki?
Aoo için Tumble: 12
Melee: +14 (Short Sword: 1d4+1, (19/20)x2)
Sneak Attack: (+4d6+7) /2
Last edited by devrimk on Sat Aug 01, 2009 12:35 am, edited 1 time in total.
.
Thorkill Zanaid
Thorkill ayının üzerine uçarak oradan da başaşağı bir pozisyonda uzanarak; Saint Anger'a adeta gökten inen ve yardım eli uzatan bir melek gibi alnına dokundu, "hey dostum, resmen dağılmışsın, lapaya dönmüş bir hâlin var, seni derhal göz önünden yok etmeliyiz, daha fazla hurdahaş olmanı istemem; sen bize lazımsın Saintcan!"
Invisibility: http://www.d20srd.org/srd/spells/invisibility.htm
Dokunuşuyla yaralı savaşçının görünmez olmasını sağlar. "Etrafa saldırmadığın sürece emniyette olursun; iyileştirici vs büyü yapabilirsin bu arada!" diye ekler Thorkill, adamın kendisini hâlâ duyup anladığını ümit ederek.
DM'e not:
.
Thorkill Zanaid
Thorkill ayının üzerine uçarak oradan da başaşağı bir pozisyonda uzanarak; Saint Anger'a adeta gökten inen ve yardım eli uzatan bir melek gibi alnına dokundu, "hey dostum, resmen dağılmışsın, lapaya dönmüş bir hâlin var, seni derhal göz önünden yok etmeliyiz, daha fazla hurdahaş olmanı istemem; sen bize lazımsın Saintcan!"
Invisibility: http://www.d20srd.org/srd/spells/invisibility.htm
Dokunuşuyla yaralı savaşçının görünmez olmasını sağlar. "Etrafa saldırmadığın sürece emniyette olursun; iyileştirici vs büyü yapabilirsin bu arada!" diye ekler Thorkill, adamın kendisini hâlâ duyup anladığını ümit ederek.
DM'e not:
Code: Select all
Yukarıdaki hamleyi; eğer Saint hâlâ canlıysa yapıyorum. Eğer sıra bana gelmeden ölürse olduğum yerden uzaktaki kaçanlara fireball ya da emniyetli pozisyona yaklaşıp yakındakilere acid splash (1d3 acid) atacağım
İnvisibility büyüsünü gerekiyorsa AoO yememek için defansif yaparım: Concentration: +13 Edmond güçsüz kollarıyla yanındaki hayalete yumruklarını gömdü!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yukarin arka planda kalmaktan sıkılmıştı bişiler yapması gerekiyordu...Aklına bir fikir geldi Edmondun yanına yürüyebilceğini farketti ve Rapierini çekti.Edmondun yanına gidince rapierle yaratığın kafasını dürtmeyi(saldırmayı) bekliyordu.''Keşke silahımın yanları keskin olsaydı.'' diye yakındı Yukarin elinde olmadan...
''Kusura bakmayın arkadaşlar normal silahların değilde büyülü silahların etki ettiğini öğrenince geir yoldan yukarı çıktım büyülü silah için bir kişi aradım adam +1 için 50 altın istedi biraz tartıştıktan sora büyüyü yaptırıp geldim daha önce nerde olduğumu merak edenler için...'' dedi Yukarin ve Edmondun önündeki hayalete hamlesini yaptı.
I beleive i can fly...I believe i can touch the sky...Amateur FRPer...
Saint Anger'a yardım etmesini umarak ona büyülü yardımını yaptı. (Invisibilityde olması etkiemiyorsa.) (Cures Disease)
Edit: Eğer etkiliyorsa;
"Ah ulan aklıma gelmedi gitti yav!" der ve ayısına (Magic Fang, Greater) büyüsünü yapar. Bundan sonra da en yakındaki gölgeye saldırması emrini veriyorum.
Edit: Eğer etkiliyorsa;
"Ah ulan aklıma gelmedi gitti yav!" der ve ayısına (Magic Fang, Greater) büyüsünü yapar. Bundan sonra da en yakındaki gölgeye saldırması emrini veriyorum.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Defensive Spell-casting
"Caribal, savaşın lideri, önderim ve izinde yürüdüğüm;
Yaşamımı sana adadım, senin yolunda çok adam biçtim,
çok pisliği temizledim, temizlik imandan gelir dedim, ruhumu kirden arındır yüce Caribal"
(hiç level 2 büyümü kullandım mı hatırlamıyorum ama ;
http://www.d20srd.org/srd/spells/restorationLesser.htm)
"Caribal, savaşın lideri, önderim ve izinde yürüdüğüm;
Yaşamımı sana adadım, senin yolunda çok adam biçtim,
çok pisliği temizledim, temizlik imandan gelir dedim, ruhumu kirden arındır yüce Caribal"
(hiç level 2 büyümü kullandım mı hatırlamıyorum ama ;
http://www.d20srd.org/srd/spells/restorationLesser.htm)
İlk durum:
Ã?ncelik zarları: 1.Edmond Dantes: 52 (07+45) /+40
2.Yukarin Fellow: 52 (17+35+10) /+40
3.Gölge yaratıklar: 45 (12+33) /+33
4.Bela Van der Wonder: 39 (20+19) /+27
6.Thorkil Zanaid: 34 (20+14) / +22
5.Saint Anger 30 (06+24 ) /+18
7.Tikel daldırmaldır 26 (10+16) /+14
8.Tikel'in ayısı 24 (17+7) / +12
9.Thoqqua: 20 (2+18) / +8
10.Savaşçix: 17 (4+13) / +5
11.Thokil'in yarasası: 12 (12+0) / -
Edmond,(5.G): 8+11(Hit)*,62(miss)
Edmondun yanan yumruğu gölgenin içinden bir kere daha geçti. Ardından kalan 5 saniye boyunca gölgenin saldırısını beklemye başladı. Birden yanında diğer gölgelerden daha farklı bir gölge belirdi. En büyük farkı ise bu gölgenin konuşuyor olması ve dikkatli bakınca uzun kulaklarının olmasıydı.
Yukarin,(5.G): 3+14(Hit)*,70(miss) / 5+9(Hit)*,17**
Damage: 8(physical) (Dead)
Yukarinin kılıcı gölgenin içinden geçerken, adeta fiziksel bir şeye vurudğunu hissetmişti. Gölge ortadan ikiye bölündü ve ardından yok oldu. Bu sırada ilerideki gölge yaratıkta duvarın arkasına geçti ve yok oldu. Yanan küre ise yine zarar vermeyi başaramamıştı.
6.G (Bela): 15+3
Damage:4 str damage
Bela Tumble: 7+10 (Başarılı)
Bela tam parandesni atacağı sırada arkasındaki kalleş gölge kendisine bir saldırı yaptı. Ancak başka birini yapmasına imkan vermeden Bela aralarını açmıştı bile. Tam hedefindeki gölgenin öldürğünü görüpte geri dönme yoluna girdiği sırada Thorkil de büyüsünü bitirmek üzereydi.
Thorkil (St. Anger): İnvisibility
Effect: St. Anger (inivisible until attacks)
Bela (6.G): 14+14(Hit)*, (12)**
Damage: 4(physical)
Gözlerini kapatmış tanrısına dua ederken gözlerini kapattığından, görünmez olduğunu bimiyordu. Savaşçıx ise hala komutanının ağırlığını hissettiğinden yok olmadığını anlamıştı ama yine de neler olduğunu pek kavrayamadı. "Anam, gitti!" gibi bir feryat koparıverdiği sırada St. Anger kendisini biraz iyileştirecek olan büyüsünü bilitrmişti.
St. Anger (St. Anger): Lesser restoration
Effect: 2 str damage healed
Tikel (St.Anger): Remove disease
St. Anger'ın köye ilk geldiğinden beri muzdarip olduğu hafif nezlesi artık geçmişti.
Geri kalanlar büyüsüz saldırıları sebebiyle yerlerinden oynamaya bile tenezzül etmediler.
Son durum:
Saint Anger: STR: 4 (Over loaded) & İnvisible
Bela: 8 str
2.G: 10(phsical) =10 + Turned (7 round) (Ran away)
3.G: Turned (7 round) (Ran away)
5.G: 4(pysical) + 8(fire) + 8(physical) = 20 (Dead)
6.G: 8(physical) + 4(physical) = 12
7.G: 3(fire)= 3 + Turned (8 round) (Ran away)
8.G: Turned (8 round) (Ran away)
Ã?ncelik zarları: 1.Edmond Dantes: 52 (07+45) /+40
2.Yukarin Fellow: 52 (17+35+10) /+40
3.Gölge yaratıklar: 45 (12+33) /+33
4.Bela Van der Wonder: 39 (20+19) /+27
6.Thorkil Zanaid: 34 (20+14) / +22
5.Saint Anger 30 (06+24 ) /+18
7.Tikel daldırmaldır 26 (10+16) /+14
8.Tikel'in ayısı 24 (17+7) / +12
9.Thoqqua: 20 (2+18) / +8
10.Savaşçix: 17 (4+13) / +5
11.Thokil'in yarasası: 12 (12+0) / -
Edmond,(5.G): 8+11(Hit)*,62(miss)
Edmondun yanan yumruğu gölgenin içinden bir kere daha geçti. Ardından kalan 5 saniye boyunca gölgenin saldırısını beklemye başladı. Birden yanında diğer gölgelerden daha farklı bir gölge belirdi. En büyük farkı ise bu gölgenin konuşuyor olması ve dikkatli bakınca uzun kulaklarının olmasıydı.
Yukarin,(5.G): 3+14(Hit)*,70(miss) / 5+9(Hit)*,17**
Damage: 8(physical) (Dead)
Yukarinin kılıcı gölgenin içinden geçerken, adeta fiziksel bir şeye vurudğunu hissetmişti. Gölge ortadan ikiye bölündü ve ardından yok oldu. Bu sırada ilerideki gölge yaratıkta duvarın arkasına geçti ve yok oldu. Yanan küre ise yine zarar vermeyi başaramamıştı.
6.G (Bela): 15+3
Damage:4 str damage
Bela Tumble: 7+10 (Başarılı)
Bela tam parandesni atacağı sırada arkasındaki kalleş gölge kendisine bir saldırı yaptı. Ancak başka birini yapmasına imkan vermeden Bela aralarını açmıştı bile. Tam hedefindeki gölgenin öldürğünü görüpte geri dönme yoluna girdiği sırada Thorkil de büyüsünü bitirmek üzereydi.
Thorkil (St. Anger): İnvisibility
Effect: St. Anger (inivisible until attacks)
Bela (6.G): 14+14(Hit)*, (12)**
Damage: 4(physical)
Gözlerini kapatmış tanrısına dua ederken gözlerini kapattığından, görünmez olduğunu bimiyordu. Savaşçıx ise hala komutanının ağırlığını hissettiğinden yok olmadığını anlamıştı ama yine de neler olduğunu pek kavrayamadı. "Anam, gitti!" gibi bir feryat koparıverdiği sırada St. Anger kendisini biraz iyileştirecek olan büyüsünü bilitrmişti.
St. Anger (St. Anger): Lesser restoration
Effect: 2 str damage healed
Tikel (St.Anger): Remove disease
St. Anger'ın köye ilk geldiğinden beri muzdarip olduğu hafif nezlesi artık geçmişti.
Geri kalanlar büyüsüz saldırıları sebebiyle yerlerinden oynamaya bile tenezzül etmediler.
Son durum:
Saint Anger: STR: 4 (Over loaded) & İnvisible
Bela: 8 str
2.G: 10(phsical) =10 + Turned (7 round) (Ran away)
3.G: Turned (7 round) (Ran away)
5.G: 4(pysical) + 8(fire) + 8(physical) = 20 (Dead)
6.G: 8(physical) + 4(physical) = 12
7.G: 3(fire)= 3 + Turned (8 round) (Ran away)
8.G: Turned (8 round) (Ran away)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka