Ölse de kurtulsak şu kahramandan yahu?
Superman'i sevmiyorum. Hiç sevmiyorum. Ã?ocukken de sevmezdim. İtici bir adam. Saçmalık yumağı yaptıkları...
Spiderman'i, Batman'i severim(çizgi romanlara göre konuşuyorum) Hulk'a bayılmam ama The Incredible Hulk'ı fena bulmamıştım. Liv Tyler'dan kaynaklanıyor olsa gerek. Belirtmeden geçmek istemiyorum en sevdiğim çizgi roman karakteri Conan'dır... Konuşmalarıyla, yaptıklarıyla tüm süper kahramanlara örnek olmalıdır!
Conan'dan sonra da Solomon Kane gelir benim için. Mutlaka okuyun diyorum. Eğlencelidirler. Bir sayı geçmişti elime bir aralar, zaman bükülmesi sonucu Conan'la Kane tanışıorlardı. Güzel sayıydı. İkisine sempatim vardır yani =)
Spiderman'i, Batman'i severim(çizgi romanlara göre konuşuyorum) Hulk'a bayılmam ama The Incredible Hulk'ı fena bulmamıştım. Liv Tyler'dan kaynaklanıyor olsa gerek. Belirtmeden geçmek istemiyorum en sevdiğim çizgi roman karakteri Conan'dır... Konuşmalarıyla, yaptıklarıyla tüm süper kahramanlara örnek olmalıdır!
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Kimden duydun acaba [üstü kapalı bir biçimde bahsi geçen kişinin kullanacağı gibi bir ıslık çalan adam smileyi]AlenthasLeasess wrote:Superman ve Star Wars müzik teması birbirine çok benziyor, çünkü bestecisi aynı kişi (böyle küçük bir bilgi sıkıştırayım dedim).
'Bu çizdiğin nedir?' sorusuna da hayır diye cevap vermesi çok hoş olmuş- Bu çizdiğin nedir?
- Hayır, bir üçgen!
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Youtube'da Star Wars'ın müziğini dinlerken adamın teki "Superman'in müziği daha iyi" diye bir yorum yazmış. Ben de bakayım dedim, nasılmış Superman diye. Baktım çok benziyor, "aaa bunlar çok mu benziyor yoksa bana mı öyle geliyor?" diye bir yorum yazdım cevap olarak aynı kişinin bestelediğini öğrendim.Lydronk wrote:Kimden duydun acaba [üstü kapalı bir biçimde bahsi geçen kişinin kullanacağı gibi bir ıslık çalan adam smileyi]AlenthasLeasess wrote:Superman ve Star Wars müzik teması birbirine çok benziyor, çünkü bestecisi aynı kişi (böyle küçük bir bilgi sıkıştırayım dedim).O değil de, ıslık çalan smiley yok mu bizde?
Haa, anladım. Hata değil o, sen yanlış yazmışsın, sonunda '?' olmayacak, başını da katarsan diyalog şöyle olur bak:
- Evet, sağ tarafımızda binalar, sol tarafımızda da metropol insanını görüyorsunuz sayın turistler. Bu uçan şey de 'Ne'.
- Hayır, o bir uçak!
Yani aslında kasıt uçan şeyin ismini vermektir, onu sorgulamak değil
Gördün mü, hata falan yok 
- Evet, sağ tarafımızda binalar, sol tarafımızda da metropol insanını görüyorsunuz sayın turistler. Bu uçan şey de 'Ne'.
- Hayır, o bir uçak!
Yani aslında kasıt uçan şeyin ismini vermektir, onu sorgulamak değil